• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Zagralem. Odrazu mi sie spodobalo :) lecz nie wiem dlaczego "pare" skilli nie dziala np. magma storm u charizarda(nie wiem czy to chwilowe czy tylko ja mam takiego buga).

Jest to spowodowane tym, ?e nie wszystkie ataki s? gotowe do u?ycia, nie wszystkie zd??y?em zrobi?.

Dzisiaj serwer zosta? zaktualizowany.
Poprawion wiele b??d?w.

Zapraszam do test?w!!

My?l? ?e upadnie szybko te pokemony tak jak br(prawa autorskie) ciekawe czy ekipa gada?a z nintendo :]

fajne to nawet nigdy nie gra?em na pokemon server ale tu wbije napewno ;D
Polecam podoba mi sie. 10/10

Zapowiada sie naprawde fajnie o ile nie upadnie po tygodniu ;) nie jestem w temacie wiec ktos moze mi powiedziec czy da sie jeszcze wbic na te testy, a jak sie da to co i jak. Pozdrawiam dziekuje ;]

@Up

Ale? oczywi?cie, ?e si? da!!
Wystarczy wej?? na nasze forum w dzia? news.

Witam Powiem Tak Normalnie ze Ten ots jest wyjebisty mapka fajne Pokemony Po angolu Jest najlepiej bo z polski wchodz? i z ameryki Ten ots bedzie stal d?ugo jakie? 25 lat mo?e wi?cej

Ots oczywi?cie super. Mapa klasyczna (jak na pokemon br) i to mi si? w?a?nie najbardziej podoba. Wszystko na pierwszy rzut oka dopracowane. Mam tylko ma?e pytanie: Do kiedy potrwaj? charlie testy ? Rozpocz??y si? 11 lutego, troch? ju? czasu op?yn??o od tego dnia.

Pozdrawiam autora tematu i ?ycz? sukces?w w grze.

Witam Powiem Tak Normalnie ze Ten ots jest wyjebisty mapka fajne Pokemony Po angolu Jest najlepiej bo z polski wchodz? i z ameryki Ten ots bedzie stal d?ugo jakie? 25 lat mo?e wi?cej

Hahaha bez przesady... Ots faktycznie dobry mo?e co? z tego wyjdzie.

Super mapka, super ots widze, my?le, ?e naprawde warto b?dzie wbi?, bo ots bardzo dopracowany. 10/10

Od dzi? do niedzieli b?dziecie mogli wzi?? udzia? w ciekawych konkursach i niesamowitych najazdach.

Zapraszamy wszystkich serdecznie !

Przy logowaniu si? do gry pojawia si? de bug.

Serwer super si? zapowiada tylko doko?czy? serwer i b?dzie EPICKO!

Na chwil? obecn? trwaj? testy, dopiero gdy je zako?czymy b?dziemy w stanie okre?li? dok?adn? dat? startu. (Testy sko?cz? si?, gdy znajdziemy "wszystkie" bugi).

Co do oficjalnej daty startu, musicie jeszcze troch? poczeka?.

Mo?e si? wydawa?, ?e serwer jest na uko?czeniu, lecz wiele jeszcze brakuje aby mo?na by?o go odpali? w finalnej wersji. Po zako?czeniu prac nad serwerem b?dzie kilkutygodniowy czas reklamy. Wtedy dok?adnie podamy dat? otwarcia.

Pozdrawiam SkyTech

Online-Pokemon jest naprawd? ?wietne. Chcia?em wej?? na ots by m?c co? napisa? od siebie i tak zosta?em fanem tego ots ;) Mi si? bardzo podoba jest jak stare PO jednak wiedza, ?e jest robiony przez polsk? ekip? sprawia, ?e jeszcze bardzie mi si? podoba.
Mapka jest jeszcze dopracowywana jest par? bug?w ale to nie zniech?ca ?adnego gracza.
Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym.

Serwer zajebi?cie si? zapowiada? ... gram na testach wchodz? dzisiaj ok. 12 i 1 crash.. potem ok. 12:50 "Serwer b?dzie zrestartowany. Zapraszamy za chwil?" By?o co? takiego.. A ju? z 30 minut jest off...

Status
Zamknięty.
Do góry