• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

wyspa lodowa zbugowana, wczoraj szli?my z kumplem na niej i u wej?cia do jaskini nas wywali?o i nie sz?o wbi?, wtedy prawdopodobnie padli?my bo po kilkunastu minutach weszli?my ale byli?my w PC. dzi? na lodowej kumpel lecia? i bug... teraz nie padnie bo jest w powietrzu, wi?c i nie wbije... je?li b?dzie Admin prosz? o teleportowanie go w inne miejsce, tak zeby m?g? si? ruszy?... ;)

No c??, teraz trzeba poczeka? tylko na Balans pokemon?w kt?rego brak odczuwa si? chyba najbardziej, ale og?lnie serwer wart po?wi?cenia czasu.

OVH znowu ma problemy z maszyn?, znowu zablokowali nam dost?p...
Przepraszamy za niedogodno?ci.

Nowy klient b?dzie na dniach.

Troch? testowa?em ale ten serwer mia? by? podobno od wrze?nia w wersji oficial potem by?a cisza teraz co? tam znowu rusza. ile jest ots?w gdzie jest massa bug?w a i tak tam gra masa ludzi na tym serwie nie ma co si? bawi? ca?y czas s? testy.

Troch? testowa?em ale ten serwer mia? by? podobno od wrze?nia w wersji oficial potem by?a cisza teraz co? tam znowu rusza. ile jest ots?w gdzie jest massa bug?w a i tak tam gra masa ludzi na tym serwie nie ma co si? bawi? ca?y czas s? testy.

No niestety, nie zawsze wszystko jest si? w stanie przewidzie?. Ka?dy ma swoje ?ycie i nie siedzi tylko przed komputerem. Robimy co w naszej mocy aby jak najszybciej uko?czy? projekt. Nikogo nie zmuszamy do testowania, to jest Wasza wola. Je?li kto? chce pom?c to testuje, je?li nie to mo?e czeka? na oficjaln? wersj?.

Pozdrawiam,
SkyTech

#UP
Skoro s? testy, dlaczego nie ma nigdzie klienta do pobrania ? Ja przynajmniej nie widz?..

Zajebisty czekam na start , i jak s? te opentesty czy nie ?.

Strona jest w trakcie przepisywania. W przysz?ym tygodniu powinna zosta? uko?czona.

Tutaj dla os?b kt?re nadal nie posiadaj? klienta zamieszam linki:

Link to the official client:

1.

2.

Pozdrawiam,
SkyTech

SKyTech to co udost?pni?e? to linki do nowego clienta czy jeszcze stary?

Dzi?ki za linki, ?ci?gn??em i co widz? ? No w?a?nie, nic.. Serwer jest wy??czony ?

Jak ju? wi?kszo?? os?b zd??y?em poinformowa? na komunikatorach i facebooku dzisiaj zaplanowany by? wi?kszy update.

Serwer online ju? wkr?tce.

Pozdrawiam,
SkyTech

Ludzie czy wy macie co? z bani???? Pisze ?e maj? problem ,robi? aktualizacje ,strona i wystartuje za tydzie? to i pewnie w??cz? testy!!! We?cie banie swoje ruszcie!!

SkyTech w jakich mniej wi?cej godzinach serw b?dzie do do dyspozycji.Mniej wi?cej jakie zmiany po update b?d? i czy b?dzie nowy klient i reset postaci .... ? Pozdrawiam Wojta

UP@
Kole? , Strona wystartuje za tydzie? a serw o 16 zosta? wy??czony z powodu Update na par? minut jedynie si? przed?u?y?o ... czyli serw mo?e by? nawet dzi? online w p??niejszych godzinach .

Ostatnia edycja:

No mo?e i dzi?;d chodzi mi o to zeby czytali a nie w k??ko to samo pisza;p

Siemka. Te? mam poke ots i wiem ?e czasem mo?na wy??czy? serwer. :)
Gram tutaj bo chce zobaczy? jak wam idzie. Przyznaje ?e lepiej ni? mnie :)
Ale nigdy mi si? nie zdarzy?o ?ebym wy??czy? serwer z jakiego? "wa?nego" powodu na wi?cej ni? 30 minut :) No bez jaj....

No tak , mam nadziej? ?e zaraz za??cz? :D

UP@
Tak ale zapewne host'ujesz go na komputerze swoim a na dedyk'u mog? wyst?pi? jakie? problemy...

Status
Zamknięty.
Do góry