• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Serwer zosta? zresetowany, logi zaraz przeanalizujemy i postaramy si? wyeliminowa? b??d.

Zapraszam do gry.

Pozdrawiam,
SkyTech

Nie wiem co z tym zrobi? czy co? ale mam debugi przez pokemony 2 generacji na kt?rych jest ride/fly.

Niestety mam nowego clienta i lipa debuguje tylko jak kto? wsiada albo zsiada tych pok?w 2 gen.

Niestety mam nowego clienta i lipa debuguje tylko jak kto? wsiada albo zsiada tych pok?w 2 gen.
Tylko podczas wsiadania/zsiadania, czy gdy chcesz zobaczy? kogo?, kto ju? siedzi??
Spr?buj jednak ponownie pobra? klienta i sprawdzi?, czy na pewno to jest ten klient.
Pozdrawiam.

Sam ju? nie wiem co mi debuguje przed nowymi pokami z 2 gen nie mia?em czego? takiego. Dzi? pobiera?em z stronki client gdyby co? da?o by?o by fajnie :(. Mo?liwe , ?e to posta? mi debuguje ale przez co dobre pytanie? Nie tylko ja mam ten problem wi?c proponuje p?ki co zablokowa? poki z 2 serii i sprawdza?.

EDIT:
Po wielu szukaniu itp wiem na pewno , ?e to co debuguje to wsiadanie/schodzenie na/z pokemona Ho-oh , skarmor , raikou. Jak wywali z gry to czasem buguje posta? nie da si? wtedy wej?? ni? do gry i trzeba czeka?.
Mo?e pomo?e lekko rozwi?za? problem m?j
Nwin32Exception.cpp 75:win32 exception occured,reason: integer divide by zero.

EDIT 2:
Dobra okazuje si? , ?e debugi s? wy??cznie na win 7.

Ostatnia edycja:

Czyli microsoft chcia? dobrze, a wysz?o ja zwykle.

Mo?liwe, ?e directX nie masz zaktualizowanego do najnowszej wersji, ewentualnie spr?buj gra? na OpenGL.

Czyli microsoft chcia? dobrze, a wysz?o ja zwykle.
Mo?liwe, ?e directX nie masz zaktualizowanego do najnowszej wersji, ewentualnie spr?buj gra? na OpenGL.
Nie wina Microsoftu lecz skrypt?w.
Jakie? to dziwne, ?e na wielu serverach nie mam debug?w pod te sam? wersje tibii co wy.

P.S.
Na starym kliencie ich nie by?o.

Raczej ich wina, lub/oraz buildera *.dat, gdzie Seven sobie nie radzi.
Na XP nikt nie ma debug?w.

Ten problem nie tkwi tylko w tych dw?ch pokemonach, lecz r?wnie? w niekt?rych outfitach, kt?re musia? usun??.

Najprawdopodobniej to wina directX, radz? sprawdzi? czy na opengl dzia?a normalnie.

Jutro o godzinie 20:00 odb?dzie si? event !

Zapraszam wszystkich serdecznie do wzi?cia udzia?u !

Pozdrawiam,
SkyTech

Chetnie bym sobie pogral, klienta sciagnelem, konto stworzylem ale postaci nie moge, nie wiem czy to jest chwilowy problem czy cos z mojej strony prosilbym o pomoc w tej sprawie.

dominikms1
Nadal nie dziala stworzenie postaci, moge juz wejsc w account-->management ale kiedy naciskam przycisk create nic sie nie dzieje.

We? mi nie ?ciemniaj, teraz dzia?a. Po klikni?ciu create wyskakuje ci ramka?? Ustawiasz nick itp, dajesz znowu create. Posta? jest za?o?ona, klikasz od?wie? (F5) i widzisz j? na li?cie.

Nie ?ciemniam, po kliknieciu create nic sie nie dzieje, nic mi nie wyskakuje i zglaszam to

Mi tam normalnie dzia?a.
Spr?buj mo?e inn? przegl?darka.

^ adres kt?ry dominik poda?

Wybacz ale tylko ty masz taki problem , mo?e pan up ma racje musisz po prostu inn? przegl?dark?.

Status
Zamknięty.
Do góry