• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Czemu nie ma ?adnych informacji o serwerze.Czekam na jakie? informacje ;)
Pozdrawiam administracje.

Ja r?wnie? czekam na jakie? informacje np. czy ten serwer ruszy?
Start odb?dzie si? 1 stycznia 2012 o godzinie 00:01 czy p??niej?

No no projekt zosta? przedstawiony porz?dnie i pozytywnie, czekam na beta testy... :P

Kiedy wkoncu ten start? godzina data..
Strona g??wna.. ?

Prosz? Was o cierpliwo??. Jak sami widzicie, jest godzina 4 w nocy a my ca?y czas pracujemy. Start ze wzgl?du na liczne pro?by nie odb?dzie si? 1 stycznia. Planujemy wystartowa? 13. Dlaczego 13 ? Przede wszystkim jest to pi?tek, dla kilku wojew?dztw zaczynaj? si? ferie, no i szcz??liwa liczba.

Obiecuj? Wam, ?e dzisiaj zostanie wstawiona oficjalna zapowied?.

Pozdrawiam,
SkyTech

1 zrobcie official, poniewa? ludzie tyle czekali na ten serwer a teraz beda czekali jeszcze 2 tyg. a takie pytanko jeszcze. M?g?by? podaj info o rate? Czy bedzie sms shop itp.

pozdrawiam quatroo dfa! ;)
l

Zr?bcie 13go lol.. to by? sarkazm..
Pi?tek 13go.. no zajebi?cie pomy?lane:).. Nie wiem czy wierzycie w takie zabobony ale ja tak... wi?c wola? bym na 1go..

Od?wie?am!!

Za nied?ugo na naszej stronie zostanie dodany trailer.

Ostatnia edycja:

Takie przeci?ganie ko?czy si? upadkiem serwer?w.
Co? mi si? wydaje ?e nie wystartuje 13-stego.
No i ci co maj? ferie po 13 (w tym ja) sobie nie pogramy.
My?la?em ?e wszystko b?dzie profesjonalnie i si? zawiod?em.

Dlaczego przeci?gali?cie wiadomo?? o zmianie startu serwera do ostatniej chwili?

Ostatnia edycja:

Ma?o oryginalno?ci, wi?kszo?? "specjalnych" system?w by?a ju? na brazylijskim serwerze. W ka?dym razie ?ycz? wam powodzenia, osobi?cie nie zagram, ale trzymam za was kciuki.

Pozdrawiam.

troche dziadowo ?e jest prze?o?one na 13 raczej nie zagram ,a mia?em wej??

Dobrze, mo?e inaczej. Chcecie gra? na niedopracowanym serwerze ? Mie? pe?no b??d?w na ACC Makerze ? Gra? w 100 os?b ? Wydaje mi si?, ?e lepiej po?wi?ci? wi?cej czasu i dopracowa? serwer tak jak nale?y. Dzisiaj postaram si? wyko?czy? oficjalny trailer i pu?ci? reklam?. To na tyle.

Poza tematem, ?ycz? Wam szcz??liwego Nowego Roku :)

Pozdrawiam,
SkyTech

Wydaje mi sie ze najlepsza data startu bylby 6.01.2012 dlaczego? Chyba nie musze tlumaczyc kazdy ma wtedy wolne a co za tym idzie serwer na wejsciu zagoscilby setki osob. Dodatkowo licze na was ze nie zostalo az tyle roboty i da rade wczesniej. Pozdrawiam

Start zostal przelozony wlasne z uwagi na graczy, ktorym ten 13.01 pasuje bardziej... Nikt nie chce Wam robic na zlosc, chcemy aby serwer byl dopracowany i wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Zrozumcie, niektore osoby wlozyly w ten projekt tony energii, czasu i ciezkiej pracy po to, aby gralo sie jak najlepiej, wiec postarajcie sie nas zrozumiec i poczekajcie do ferii, a wtedy bedziecie mogli nakurwiac 24/7, bez bugow, crashy i innych problemow.

Regards, Reddy.

Beta ju? by?y, na kt?rych uczestniczy?em i mog? przyzna?, ?e serwer wyr??nia si? od pozosta?ych tzn. pozosta?ych PL serwer?w, gdzie jest to pe?en gotowiec z wieloma b??dami.
Czekam na start, w ko?cu jaki? serwer gdzie SMS SHOP dla polak?w, i nie b?dzie trzeba zbiera? du?o hajsu w grze, ?eby mie? dacca.

Start zostal przelozony wlasne z uwagi na graczy, ktorym ten 13.01 pasuje bardziej... Nikt nie chce Wam robic na zlosc, chcemy aby serwer byl dopracowany i wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. Zrozumcie, niektore osoby wlozyly w ten projekt tony energii, czasu i ciezkiej pracy po to, aby gralo sie jak najlepiej, wiec postarajcie sie nas zrozumiec i poczekajcie do ferii, a wtedy bedziecie mogli nakurwiac 24/7, bez bugow, crashy i innych problemow.
Regards, Reddy.

z tygodnia na tydzie? z miesi?ca na miesi?c z roku na rok, w takim tempie ten ot wcale nie ruszy :P

Co wam to przeszkadza? ; > Chyba lepiej poczeka? ni? gra? na zbugowanym serwerze. Mo?e i to na lepsze wyjdzie. Mi osobi?cie serwer si? bardzo podoba, ja ju? nie mog? si? doczeka? :D Hm przy okazji co si? b?dzie znajdowa? w sms shop ? oraz czy s? jakie? nowe misje ? :)

Status
Zamknięty.
Do góry