• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne Online-Pokemon GLOBAL

Status
Zamknięty.
Odp: Online-Pokemon GLOBAL

Co wam to przeszkadza? ; > Chyba lepiej poczeka? ni? gra? na zbugowanym serwerze. Mo?e i to na lepsze wyjdzie. Mi osobi?cie serwer si? bardzo podoba, ja ju? nie mog? si? doczeka? :D Hm przy okazji co si? b?dzie znajdowa? w sms shop ? oraz czy s? jakie? nowe misje ? :)

W sms shopie tylko dacc; nowe misje sie pojawia, tak samo nowe systemy, eventy i wiele, wiele wiecej.

Scyther , hitmonchan i inne pokemony maj? pasywne skille ? Jest chocia? r?wnowaga pokemon?w ? I podzia? na elektro itp zrobiony dobrze ?

Podzia? na typy jest zrobiony (niekt?re pokemony maj? dwa typy ofc.)
Pasywne ataki s?, jest o ich oko?o 65-70, prawie ka?dy pokemon je ma.
Shiny pokemon?w b?dzie ponad 130 (tylko pierwsza generacja!), lecz niestety nie mamy gotowych 100% grafik (jest oko?o 40-50%), dlatego shiny pokemony dojd? w kt?rym? z update.

W ko?cu nadesz?a ta d?ugo oczekiwana przez Was chwila !

Oficjalnie potwierdzam dat? startu kt?ry odb?dzie si? 13 stycznia o godzinie 16:00 !

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam !

SkyTech

R?wnie? czekam na start przegra?em mn?stwo czasu na PXG mam nadziej? ?e te pokemony b?d? podobne;p Byle crashy nie by?o.

@Edit mo?na jakie? info o boost systemie ? Ile ston?w itp na dany rodzaj?

Ostatnia edycja:

Nie lepiej doko?czy? sprite Shiny i odczeka? troch? do startu
i mie? od pocz?tku je?

Regards.

Nie.
Nie mo?na mie? wszystko naraz ^^
A z pewno?ci? by?cie czekali do 13 lutego.

Jestem nastawiony mimo wszystko sceptycznie do tego:P w zasadzie to nie dziwne projekt mo?e i fajny ale jak si? popatrzy na poland.otservlist.org gdzie poke ots s? dziesi?tki tylko co 2 nie nadaje si? do gry z mas? bug?w chocia? ten bug na new pokemon jest git da si? bez konta vip wej?? na tereny premium..

Jestem nastawiony mimo wszystko sceptycznie do tego:P w zasadzie to nie dziwne projekt mo?e i fajny ale jak si? popatrzy na poland.otservlist.org gdzie poke ots s? dziesi?tki tylko co 2 nie nadaje si? do gry z mas? bug?w chocia? ten bug na new pokemon jest git da si? bez konta vip wej?? na tereny premium..

Tylko, ?e wszystkie serwery jak to powiedzia?e? z listy, s? to przer?bki marnego gotowca kt?ry jest dost?pny w internecie. Nas naszym serwerem pracujemy prawie 2 lata. Wszystko pisali?my sami. Podczas beta test?w na serwerze gra?o ponad 400 os?b. Ale ka?dy ma swoje zdanie :)

Pozdrawiam,
SkyTech

Ci??ko o dobry ots nawet te przer?bki rl map tibi s? badziewne.. No ale mimo wszystko dla rozrywki i z ciekawo?ci (dla relaxu) zagram sobie w ten wasz nowy ots. Sam pracuj? nad pewnym projektem otsu ale nie pokemon nad czym? czego jeszcze nie by?o :) tylko czy si? przyjmie to si? oka?e..:p powodzenia.

Odp: Online-Pokemon GLOBAL [13.01.2012 godzina 16:00]

Nie wiem czemu ale w beta kliencie antywir wykrywa co?

Kaspersky...

No to wszystko jasne. Nie masz czym si? martwi?. Te? mia?em kasperskiego oryginalnego. On nawet w plikach tibijskich wykrywa infekcje.

Podaj jakie raty b?d? na officialu.

i jak ?ci?gn??em klient z open tibia to te? mam virusa mam AVG ;c

Zapraszam do wypowiadania sie na oficjalnym forum OTS.
forum.online-pokemon.com

Status
Zamknięty.
Do góry