• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Op?aca si? kupi? softy ?

Status
Zamknięty.

Rejzer

Advanced User
Luty 18, 2009
Liczba reakcji
20
Witam. Posiadam druida 31lvl Facc i chcia?bym kupi? softy. Czy na tym lvlu jest to op?acalne ? G??wnie chodzi mi o palenie many, m?j aktualny mlvl, to 35

Odp: Op?aca si? kupi? softy ?

Wg mnie u?ywanie soft?w tylko do palenia many jest KOMPLETNIE nieoplacalne ;) robienie run owszem, ale do zwyklego palenia many?

oczywi?cie, ?e si? op?aca tylko czy bd mia? potem pieni?dze na ?adowanie ich i czy bd z nimi expi? ?eby nie straci?.

Softy s? bardzo przydatne dla ka?dej profesji. Przyjemnie si? w nich expi na paccu oraz Faccu(profesjami magicznymi. Bardzo rzadko u?ywasz manas?w je?eli umiesz korzysta? z soft?w.

Jak Na Robienie Run To Bardzo Dobra inwestycja :P

Wg mnie na faccu softy s? zb?dne. Nawet do robienia run. Wyjdzie ci wi?ksze waste za zakup i za ?adowanie ni? normalnie. Lepiej podbij lvl, zakup pacc i wtedy softy idealne na exp.

Ja gra?em na rl 60 MS.
Kupi?em softy robi?em SD i przyokazji skillowalem magic wiec oplaca sie bardziej kupic SOFTY niz ma ci kase zrzerac na Manasy :)

Ja te? uwa?am, ?e na faccu softy s? zb?dne, no i nie wiadomo czy p??niej b?dzie Ci? stac na ich odnow?, p?ki co masz dobry magic jak na ten level, wi?c odradzam.

My?l?, ?e odpowied? zosta?a udzielona. Imho softy do robienia run, przydadz? Ci si? na takim poziomie. Zamykam i ?ycz? powodzenia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry