Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

3 pierwsze osoby ktore zaloguja na serwer dostana 30 punktow premium
Bardzo fajnie i ciekawie si? zapowiada, aczkolwiek zawiod?em si? na sms shop, za 3,66 dostajesz 25pkt, mo?esz za to sobie kupi?:
#Koshei's ancient amulet(25 points)
Description:
You see koshei's ancient amulet (protection holy -50%, death +8%). It weighs 5.00 oz. The effects of this amulet are unknown.
#Armory z inq, ten Fireborn Giant Armor, EarthBorn itp.
Nawet tego durnego vip'a nie ma za 3,66, miecza nic!!! Wi?c, ?eby zagra? na otsie, musisz wyda? minimum, 11z?, co jest jest ^.-
11z?=vip+ bro?
Pami?tam otsy gdzie gdzie za 3,66 dostawa?e?, sword + vip, i nawet do tera istniej? ;] i gra po 50+ os?b. Tutaj nie licz na spor? liczb? os?b my?l?, ze wzgl?du na ten sms shop... Chyba, ?e Ci jakie? "neo" wejd? na serva, wydadz? po 20z? i b?d? si? bili o top 1,2,3 boc?c 24/7
HAH ch?opie ?mieszny jeste?, i co ja sobie kupi? za 30pkt? ?uk dla rp? -.-
Z minus?w serva jedynie to mnie ura?a, sms shop
Da? Ci dobr? rad?, za 7,32, powinny by? 2 prezenty vip + sword
Teraz przejd?my do plus?w ;d
#?adna mapka, po filmiku wida?, nie za du?o wida? (s?aba jako??) ale zawsze co?
#dobry exp stage
Teraz pytania:
#jest mr?
#czy s? jakie? nowe potwory?
#czy na free expach da si? expi?? czy vip jest obowi?zkowy
#poty si? ko?cz??
VVVVV
Skoro to evo to poty powinny si? nie ko?czy? ;]
#Boty s? karane? Banujesz za nie? notki, kicki, co kolwiek?
To jak narazie tyle, dzi?kuj?. Popraw, ten sms shop, b?dzie si? na pewno lepiej gra?o ;]
@up
Mo?esz si? tak nie m?drzy?? Piszesz jakby? mia? z 30lat, i by? jakim? je...nym profesorem na Uniwersytecie -.-
Wszystkie itemy na ots dost?pne? a questy pewnie od 500 lvl'a i na tych questach 100 morgharot?w, 10000 ghaz?w i w pizdu innych potwor?w.. we? prosz? wyjd? z takimi komentami..
Co nie zmienia faktu, ?e nie zagram na ots, oczywi?cie, ?e b?de gra? ;]
O ile wypali...
Studiuj? a ?e nie mam co robi? z w?asnym czasem wolnym bo i tak nei mam co tutaj my?le? to przebywam na forach i troch? m?drzeje a nie gram w tibi? 24/7 a potem my?l? ?e jak kto? Ci dogada? to si? m?drzy.S?uchaj ja Ci nie dogada?em tylko wyja?ni?em, a jak Ci tak trudno to zrozumie? to nie moja wina.
@up
Mo?esz si? tak nie m?drzy?? Piszesz jakby? mia? z 30lat, i by? jakim? je...nym profesorem na Uniwersytecie -.-
Wszystkie itemy na ots dost?pne? a questy pewnie od 500 lvl'a i na tych questach 100 morgharot?w, 10000 ghaz?w i w pizdu innych potwor?w.. we? prosz? wyjd? z takimi komentami..
Co nie zmienia faktu, ?e nie zagram na ots, oczywi?cie, ?e b?de gra? ;]
O ile wypali...
, a co!).Spokojnie wszystko poprawie i jutro juz wszystko bedzie w nalezytym porzadku