-Tibia 8.60 Oriental OTS Jedyny Taki Evo Serwer Wejdz i Sprawdz !

Status
Zamknięty.
Odp: Oriental OTS Jedyny Taki Evo Serwer Wejdz i Sprawdz !

aa to jest niespodzianka ;)

Widz? na acc ?e testowa?e? Anhillatora.Prosz? sprawd? r?wnie? czy POI i DHQ dzia?a ?eby nie by?o przykrej niespodzianki :)

P.S Sprawd? prosz? skrzynk? odbiorcz?.

P.S.S Zauwa?y?em te? na acc ?e w Spells ka?da profesja mo?e u?ywa? tych samych czar?w.Nawet Elite Knight mo?e u?ywa? czaru "Exevo gran mas terra".Jest to po prostu z?y zapis acc czy na otsie r?wnie? mo?e u?ywa? takiego czaru?Co by?oby do?? nie rozs?dne.

Ostatnia edycja:

jest to tylko b?ad w accmakerze kt?ry zaraz poprawi?,dzi?kuj? za ostrze?enie

Bardzo fajnie i ciekawie si? zapowiada, aczkolwiek zawiod?em si? na sms shop, za 3,66 dostajesz 25pkt, mo?esz za to sobie kupi?:
#Koshei's ancient amulet(25 points)
Description:
You see koshei's ancient amulet (protection holy -50%, death +8%). It weighs 5.00 oz. The effects of this amulet are unknown.
#Armory z inq, ten Fireborn Giant Armor, EarthBorn itp.

Nawet tego durnego vip'a nie ma za 3,66, miecza nic!!! Wi?c, ?eby zagra? na otsie, musisz wyda? minimum, 11z?, co jest jest ^.-

11z?=vip+ bro?

Pami?tam otsy gdzie gdzie za 3,66 dostawa?e?, sword + vip, i nawet do tera istniej? ;] i gra po 50+ os?b. Tutaj nie licz na spor? liczb? os?b my?l?, ze wzgl?du na ten sms shop... Chyba, ?e Ci jakie? "neo" wejd? na serva, wydadz? po 20z? i b?d? si? bili o top 1,2,3 boc?c 24/7

3 pierwsze osoby ktore zaloguja na serwer dostana 30 punktow premium

HAH ch?opie ?mieszny jeste?, i co ja sobie kupi? za 30pkt? ?uk dla rp? -.-

Z minus?w serva jedynie to mnie ura?a, sms shop

Da? Ci dobr? rad?, za 7,32, powinny by? 2 prezenty vip + sword

Teraz przejd?my do plus?w ;d

#?adna mapka, po filmiku wida?, nie za du?o wida? (s?aba jako??) ale zawsze co?
#dobry exp stage

Teraz pytania:
#jest mr?
#czy s? jakie? nowe potwory?
#czy na free expach da si? expi?? czy vip jest obowi?zkowy
#poty si? ko?cz??
VVVVV
Skoro to evo to poty powinny si? nie ko?czy? ;]
#Boty s? karane? Banujesz za nie? notki, kicki, co kolwiek?

To jak narazie tyle, dzi?kuj?. Popraw, ten sms shop, b?dzie si? na pewno lepiej gra?o ;]

Bardzo dobra zapowied?. Mam nadziej? ?e serwer jest taki jak napisa?e?. Na pewno wbij?.

Bardzo fajnie i ciekawie si? zapowiada, aczkolwiek zawiod?em si? na sms shop, za 3,66 dostajesz 25pkt, mo?esz za to sobie kupi?:
#Koshei's ancient amulet(25 points)
Description:
You see koshei's ancient amulet (protection holy -50%, death +8%). It weighs 5.00 oz. The effects of this amulet are unknown.
#Armory z inq, ten Fireborn Giant Armor, EarthBorn itp.
Nawet tego durnego vip'a nie ma za 3,66, miecza nic!!! Wi?c, ?eby zagra? na otsie, musisz wyda? minimum, 11z?, co jest jest ^.-
11z?=vip+ bro?
Pami?tam otsy gdzie gdzie za 3,66 dostawa?e?, sword + vip, i nawet do tera istniej? ;] i gra po 50+ os?b. Tutaj nie licz na spor? liczb? os?b my?l?, ze wzgl?du na ten sms shop... Chyba, ?e Ci jakie? "neo" wejd? na serva, wydadz? po 20z? i b?d? si? bili o top 1,2,3 boc?c 24/7
HAH ch?opie ?mieszny jeste?, i co ja sobie kupi? za 30pkt? ?uk dla rp? -.-
Z minus?w serva jedynie to mnie ura?a, sms shop
Da? Ci dobr? rad?, za 7,32, powinny by? 2 prezenty vip + sword
Teraz przejd?my do plus?w ;d
#?adna mapka, po filmiku wida?, nie za du?o wida? (s?aba jako??) ale zawsze co?
#dobry exp stage
Teraz pytania:
#jest mr?
#czy s? jakie? nowe potwory?
#czy na free expach da si? expi?? czy vip jest obowi?zkowy
#poty si? ko?cz??
VVVVV
Skoro to evo to poty powinny si? nie ko?czy? ;]
#Boty s? karane? Banujesz za nie? notki, kicki, co kolwiek?
To jak narazie tyle, dzi?kuj?. Popraw, ten sms shop, b?dzie si? na pewno lepiej gra?o ;]

Kolego, a przeczyta?e? ?e wszystkie itemy s? dost?pne z OTS?Sms Shop to jest dla tych kt?rzy chc? si? szybko wyr??nia? i dor?wna? gdy b?d? p??no startowa?.Mnie to odpowiada.Chcesz by? kim? to wydaj kase.Je?li nie wejd? pom?cz si? a? w ko?cu zdob?dziesz szacunek.
Pozdro!

@up
Mo?esz si? tak nie m?drzy?? Piszesz jakby? mia? z 30lat, i by? jakim? je...nym profesorem na Uniwersytecie -.-
Wszystkie itemy na ots dost?pne? a questy pewnie od 500 lvl'a i na tych questach 100 morgharot?w, 10000 ghaz?w i w pizdu innych potwor?w.. we? prosz? wyjd? z takimi komentami..

Co nie zmienia faktu, ?e nie zagram na ots, oczywi?cie, ?e b?de gra? ;]
O ile wypali...

@up
Mo?esz si? tak nie m?drzy?? Piszesz jakby? mia? z 30lat, i by? jakim? je...nym profesorem na Uniwersytecie -.-
Wszystkie itemy na ots dost?pne? a questy pewnie od 500 lvl'a i na tych questach 100 morgharot?w, 10000 ghaz?w i w pizdu innych potwor?w.. we? prosz? wyjd? z takimi komentami..
O ile wypali...

Ja si? nie m?drze tylko nie zni?am si? do Twojego poziomu.Chc? Ci? po prostu pouczy? ?e jak nie wiesz czego? na dany temat to si? nie odzywaj.Ja nie wyjd? z takimi komentarzami bo one nie maj? n?g -.- Nie mam 30 lat i nie jestem profesorem na uniwersytecie haha niez?e ;) Studiuj? a ?e nie mam co robi? z w?asnym czasem wolnym bo i tak nei mam co tutaj my?le? to przebywam na forach i troch? m?drzeje a nie gram w tibi? 24/7 a potem my?l? ?e jak kto? Ci dogada? to si? m?drzy.S?uchaj ja Ci nie dogada?em tylko wyja?ni?em, a jak Ci tak trudno to zrozumie? to nie moja wina.

@Topic
5 min start czekam z niecierpliwo?ci? :)

je?eli jest tak jak na 8.1 i nic si? nie zmieni?o to vip dost?pny od 300 lvl w tp gdzie trzeba zap?aci? 1cc nie wiem czy trudny czy ?atwy bo nigdy na nim nie bylem ale mapa mi si? podoba

hmm troch? nie zrozumia?em, do twojego poziomy... a jaki Ty masz poziom? ;]

@up
O ile wypali...

Sam przesta? z tymi komentami, zaraportuj post i masz spok?j.

Co do otsa by?em 1 (pochwal? si? :D, a co!).
Tylko w?tpi? bym na mojego knighta kupi? bowa, na kt?rego tylko mi starczy ;/

Hehe, ots ju? offline

Ostatnia edycja:

W?a?nie tera si? zalogowa?em na server i bardzo mi si? podoba! Zapraszam do gry na tym serwerze, wypas!

Haha "XEDIL" here za to ze zbanowales jeszcze pogorszyles sobie sytulacje zobaczysz za pare dni ze bedzie restart postaci poniewaz bedzie naklonowany caly SMS Shop i rozdamy go w depo.

Zniszcze ci tego OTSa za tego bana.

Jak odbanujesz moze sie dogadamy.

Ostatnia edycja:

Zmieniam zdanie na temat ots'a bardzo fajny i ciekawy otsik, szkoda, ?e jaka? szmata, noob, pe....a? jeb....ny, normalnie szkoda s??w na takich ludzi, crashuje ots'a, ?al mi ci? ch?opie, nie wiem co Ci to daje, ?e niszczysz ludziom otsy...

Otsik bardzo fajny, fajna i ciekawa mapka, na prawd? polecam i zapraszam! ;]

@edit
Kazia noobie, a co mia?em napisa??! Chyba wyrazi?em swoj? opini?, co nie? Ma?o warto?ciowy post... co to szko?a, ?e mam wypracowania pisa? na 10000 s??w? We? si? czepnij w g?owe, NA ?ADYM FORUM O TEMATYCE TIBIJSKIEJ, NIE MA TAKICH ZJEBANYCH WARN?W ZA BYLE G?WNO CZYLI JAKI? MA?O WARTO?CIOWY POST, Ty si? lepiej zajmij suwaniem tych spammerskich post?w z reklamami noob ots?w a nie warny za byle g?wno, dzi?kuje.. -.-

Ostatnia edycja:

Spokojnie wszystko poprawie i jutro juz wszystko bedzie w nalezytym porzadku

Spokojnie wszystko poprawie i jutro juz wszystko bedzie w nalezytym porzadku

Juz nie jest w porzadku :)

Juz mamy z 20 bp cc + 10 bp itemow z sms shopu :D

Chlopaki jutro bedzie free items w depo wiec nie kupujcie itemow z sms shop za darmo dostanecie ;d

Ciesze sie ze masz 20bp cc na evo i itemy z sms shopu nic ci to nie da bo stracisz je niedlugo i nie bedzie juz mozliwosci klonowania

Cz?owieku, mia?e? tyle czasu na przygotowanie wszystkiego a tu dupa...
To chyba takie rzeczy jak npc, potiony si? sprawdza przed startem, nie?
Jak Ci to nie dzia?a?o to czemu ots'a nie pu?cisz jutro, ?eby all by?o zapi?te na ostatni guzik. Tylko pu?ci?e? go dzi? z 99999999 b??dami ;[ Mog?o gra? sporo ludzi a tak to b?dzie lipa ;[

W?a?nie my?la?em ?e to b?dzie ciekawy projekt...Nie wiem czy tam znowu zawitam.Aczkolwiek fajna mapka i w og?le ale co z tego jak nie b?dzie z kim konkurowa??Kurde a wr?ci?em po p?? roku do tibii a tu takie co? ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry