Oro by nitro :)

Status
Zamknięty.
Odp: Oro by nitro :)

To jest jakis noobski ots.;O

Ostatnia edycja:

Okej, to tak -
Po 1 - Kiedy wlaczasz filmik na 480p, full screenie widac ze w tej samej chwili ludziki mowia "pozdrawiamy i zegnamy"..
Po 2 - Tak naprawde to widac ze "raz dwa trzy" jest wklejone..
Po 3 - Lider ma imie "Nitro Robot" a ci co stoja na dole maja "Nitro One", "Nitro Two", "Nitro Three"', "Nitro Four", "Nitro Five"..
Po 4 - Combo leci kiedy tylko koles zaznaczy przeciwnika.

Widac ze jest to magebomb, prawdopobobnie znoobiles na jakims otsie, te nooby na dole baly sie podbic, jakby podbily jeden by padl, reszta combo ue i elo czesc. A jesli tego filmiku nie zrobiles ty, to pewnie wyciales kawalek z jakiegos durnego filmika prezentujacego magebomba.

0/10 - "Pozdrawiam i zegnam" - hahahaha

Te napisy ziomus by?y odliczane, gdy zaznaczam to jest ju? odliczone i wszyscy wal? m?j ziomeczku.

HAAHAHHAHAAH
B?aga?e? mnie wczoraj na vt abym to g?wno obejrza?, liczy?em na co? lepszego, ale...ja pierdole...
Beznadzieja, no i tym si? tak podniecia?e?, jaki? chujowy ots, wklejone "raz dwa trzy".
Chujowo nagrane, dupna jakosc.

HAAHAHHAHAAH
B?aga?e? mnie wczoraj na vt abym to g?wno obejrza?, liczy?em na co? lepszego, ale...ja pierdole...
Beznadzieja, no i tym si? tak podniecia?e?, jaki? chujowy ots, wklejone "raz dwa trzy".
Chujowo nagrane, dupna jakosc.
B?aga?em? Ch?opcze ty jeste? jaki? pizdni?ty og?lnie bo my?lisz, ?e ?wiat kr?ci si? w ok?? siebie, my?l? i? jest to okres dojrzewania.

B?aga?em? Ch?opcze ty jeste? jaki? pizdni?ty og?lnie bo my?lisz, ?e ?wiat kr?ci si? w ok?? siebie, my?l? i? jest to okres dojrzewania.
Krzysieq to kurwa. A tak pozatym to masz checi wypowiadac sie tutaj? Po tym jak zrobiles z siebie idiote? Po tym jak wjebales jakis debilny filmik z otsa, gdzie ktos (pewnie ty) robi oro uzywajac magebomba?
No coz, wlasnie trafiles na moja liste "Najwiekszych Idiotow T.Net", jestes na drugim miejscu, zaraz po krzysqu aka kurwie.
[sarkazm]Filmik fajny, dobrze ze nie uzywales magebomba, i ze ci ktorych zabiles nie byli zajebistymi noobami. Pewnie jestes z siebie dumny, bo ja bym byl ;-) Tak pozatym to czym robiles te zajebiste efekty?! Jeden, dwa, trzy nagrywales ivona?[/sarkazm]
Czekam na twoja pewno zajebiscie madra odpowiedz. Pluj sie pluj!
#Edit - A zeby jeszcze bardziej cie wkurwic zraportowalem twoj post bo jest nie na temat.
Notka moderatorska:
Prosz? nie wszczyna? k??tni. Takie rzeczy za?atwcie na vt/gg/inne.

Nie wpierdalaj mi sie w posty idioto =[
Notka moderatorska:
Synek nie pyskuj

Kurwa, moge wiedziec kim ty myslisz ze jestes?.. Synek to se mozesz powiedziec do swojego syna, kiedy bedziesz go mial. Nie przypominam sobie zebysmy byli na 'ty' wiec z takimi tekstami nie wyskakuj.

Ostatnia edycja:

Smieszny filmik :) Hehe. Ale pozdrawiam i zapraszam do siebie:
<ciach>
Notka moderatorska:
Nieprawid?owa reklama

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry