Odp: Oro by nitro
B?aga?em? Ch?opcze ty jeste? jaki? pizdni?ty og?lnie bo my?lisz, ?e ?wiat kr?ci si? w ok?? siebie, my?l? i? jest to okres dojrzewania.
Krzysieq to kurwa. A tak pozatym to masz checi wypowiadac sie tutaj? Po tym jak zrobiles z siebie idiote? Po tym jak wjebales jakis debilny filmik z otsa, gdzie ktos (pewnie ty) robi oro uzywajac magebomba?
No coz, wlasnie trafiles na moja liste "Najwiekszych Idiotow T.Net", jestes na drugim miejscu, zaraz po krzysqu aka kurwie.
[sarkazm]Filmik fajny, dobrze ze nie uzywales magebomba, i ze ci ktorych zabiles nie byli zajebistymi noobami. Pewnie jestes z siebie dumny, bo ja bym byl ;-) Tak pozatym to czym robiles te zajebiste efekty?! Jeden, dwa, trzy nagrywales ivona?[/sarkazm]
Czekam na twoja pewno zajebiscie madra odpowiedz. Pluj sie pluj!
#Edit - A zeby jeszcze bardziej cie wkurwic zraportowalem twoj post bo jest nie na temat.
| Notka moderatorska: |
| Prosz? nie wszczyna? k??tni. Takie rzeczy za?atwcie na vt/gg/inne. |
Nie wpierdalaj mi sie w posty idioto =[
| Notka moderatorska: |
| Synek nie pyskuj |
Kurwa, moge wiedziec kim ty myslisz ze jestes?.. Synek to se mozesz powiedziec do swojego syna, kiedy bedziesz go mial. Nie przypominam sobie zebysmy byli na 'ty' wiec z takimi tekstami nie wyskakuj.