Oskary 2011!

Status
Zamknięty.
Odp: Oskary 2011!

Czemu nie ma srebrnych statuetek?

Najsympatyczniejszy Support/Aktywny/Redaktor roku
Jak to si? nie op?aca, jak nie macie na kogo gdzie kolwiek zag?osowa?, g?osujcie na mnie:>

jak wygram kie?baska ?l?ska z grila dla ka?dego, i najta?sze napoje z lidla!!

Ostatnia edycja:

Chcia?bym zg?osi? brak mojej osoby na li?cie. Jakby nie by?o przez te dwa tygodnie by?em pr?bnym moderatorem.

Niach, czuje si? wyr??niony! Uwzgl?dnili?cie mnie! : D

Czemu nie ma srebrnych statuetek?
Najsympatyczniejszy Support/Aktywny/Redaktor roku
Jak to si? nie op?aca, jak nie macie na kogo gdzie kolwiek zag?osowa?, g?osujcie na mnie:>
jak wygram kie?baska ?l?ska z grila dla ka?dego, i najta?sze napoje z lidla!!

Nie wyp?acisz si?, ale jak jeste? milionerem to stawiaj! Tu masz przybli?on? liczb? u?ytkownik?w, kt?ra stale ro?nie ^^. 367.131

Kolejne posty dotycz?ce g?osowania na swoj? osob?, b?d? posty nie wnosz?ce ?adnej merytorycznej warto?ci b?d? nagradzane ostrze?eniem.

a ja na nikogo nie zag?osuj? i niech wygra najwi?kszy dekiel :)

Pozdrowienia dla ubogich i tych kt?rzy naprawd? co? zrobili dla forum a nie tylko srali po dzia?ach, a najwi?kszy szacunek dla Budziaka i Korzonka to oni co? zrobili a nie jak to PS> S4manta kt?ra w tydzie? dosz?a do Administracji bo jaki? kret da? jej na to szanse, ale? c?? sprawa dosz?a do ko?ca i wylecia?a z --- :***

Toldy to animowy nick :*

Z uwagi na to, ?e Marcin24 zosta? do?ywotnio zbanowany jego osoba zostaje usuni?ta z ka?dej listy, a g?osy na niego oddane zostaj? anulowane.
Regards,
Korzonek.
Prosz? o przywr?cenie : )
Z powodu Twojej niedalekiej przesz?o?ci zwi?zanej z banem nie tylko na owym koncie decyzja o usuni?ciu Ci? z list nie podlega odwo?aniu ~~ Korzonek.
Jak to si? ma do rzeczy, jestem odbanowany, g?osy si? licz?.

Ostatnia edycja:

komuna-wrocila-1
Co za komunistyczne forum.

kto? tam napisał:
S4manta kt?ra w tydzie? dosz?a do Administracji bo jaki? kret da? jej na to szanse
A to nie by? przypadkiem ON, kt?ry udawa? kobiet?? Nie tak to lecia?o?

Ja ponawiam pytanie, gdzie Alastor? ?wietny cz?owiek, bardzo go szanowa?em.

"Objawienie roku"
O co tu konkretnie chodzi? Bo ma?o sprecyzowane to w przeciwie?stwie do innych kategorii.
O to, by wskaza? osob?, kt?ra by?a objawieniem roku - czyli wykazywa?a si? nadzwyczaj wielk? zajebisto?ci? w roku 2011 i dzi?ki temu zas?uguje na miano objawienia roku.

#down
Stary, prosz? Ci?, nie o?mieszaj si? xd wystarczy, ?e Kazia i ?wczesna administracja wcisn??a Ci? do kadry B?g wie po co.

Ostatnia edycja:

O to, by wskaza? osob?, kt?ra by?a objawieniem roku - czyli wykazywa?a si? nadzwyczaj wielk? zajebisto?ci? w roku 2011 i dzi?ki temu zas?uguje na miano objawienia roku.

Dzi?ki za reklam?.

Uzyskam odpowied? czy g?osy na mnie si? licz??

Zosta?o Wam ju? ma?o czasu na oddanie g?os?w na swoich kandydat?w! Kto jeszcze tego nie zrobi? niech si? ?pieszy!

G?osowanie zako?czone. Prosimy o niewysy?anie ju? wiadomo?ci ze swoimi kandydatami​

Status
Zamknięty.
Back
Do góry