• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Oskary 2015 - Wyniki!

Status
Zamknięty.
Odp: Oskary 2015 - Wyniki!

Widz?, ?e dzieje si? tu co? totalnie niedobrego...

1. Surowo zabronione jest:
Wstawiania bezsensownych mem?w/gif?w na wszystkich forach z wyj?tkiem Hyde Parku i Tibia.net.pl Fun Zone.

Mem nie by? bezsensowny. Bezsensowne jest za to usuwanie post?w, kt?re wprowadzaj? pozytywny nastr?j na forum - je?li ten mem komu? poprawi? humor, a mi z ca?? pewno?ci?, to na pewno mia? wi?kszy sens ni? 10 "naukowych" nudnych.
Takie moderowanie to dzielne rozwi?zywanie problem?w, kt?re samemu si? tworzy - jak kto? kiedy? pi?knie okre?li? sens komunizmu.
Podsumowuj?c: mniej czepiania si?, bo inaczej to forum b?dzie tylko odpycha?.

Oskary 2015 to z za?o?enia przyjemny konkurs - tak jak w poprzednim temacie ludzie ?artowali i og?lnie byli szcz??liwi, tak teraz wi?kszo?? gratuluje lub stara si? do?mieszni? swoje komentarze. Po co na si?? to psu??
Sorry za epopej? narodow?, ale czas si? ogarn?? >.>

Our partners and their custom servers:

Widz?, ?e dzieje si? tu co? totalnie niedobrego...

Mem nie by? bezsensowny. Bezsensowne jest za to usuwanie post?w, kt?re wprowadzaj? pozytywny nastr?j na forum - je?li ten mem komu? poprawi? humor, a mi z ca?? pewno?ci?, to na pewno mia? wi?kszy sens ni? 10 "naukowych" nudnych.
Takie moderowanie to dzielne rozwi?zywanie problem?w, kt?re samemu si? tworzy - jak kto? kiedy? pi?knie okre?li? sens komunizmu.
Podsumowuj?c: mniej czepiania si?, bo inaczej to forum b?dzie tylko odpycha?.

Oskary 2015 to z za?o?enia przyjemny konkurs - tak jak w poprzednim temacie ludzie ?artowali i og?lnie byli szcz??liwi, tak teraz wi?kszo?? gratuluje lub stara si? do?mieszni? swoje komentarze. Po co na si?? to psu??
Sorry za epopej? narodow?, ale czas si? ogarn?? >.>

Mi przyk?adowo humor poprawi? mem Asimova poniewa? jako, ?e nie wygra?em w konkursie to jednak dosta?em nagrod? pocieszenia, kt?ra by?a widoczna na w/w obrazku, kt?ry zosta? skasowany.
A tak na powa?nie to ten punkt regulaminu ma tyle sensu co Tibia 3D od Verdooma i powinni?cie w waszym k?ciku wzajemnej adoracji pomy?le? o jego skasowaniu, bo takie memy w sumie nie przeszkadzaj? o ile nie jest spamowane nimi na 10 stron.

Mi?o widzie? ?e kilka os?b jest po mojej stronie, ale c??. Taka jest polityka tego forum, dodasz co?, co zaraz zostanie usuni?te bez ?ladu, p??niej mod dodaj?cy pkt regulaminu, kt?ry nie ma si? do niczego. Warnujcie, usuwajcie posty, banujcie a na koniec dziwcie si? ?e coraz mniej ludzi wchodzi na forum. ?yjcie dalej z my?l?, ?e robi?c konkursy i wrzucaj?c nowych ludzi na stanowiska, zmienicie ?ycie tego forum, skoro w prosty spos?b nie potraficie nawi?zac wi?zi z u?ytkownikami.

Powodzenia :vroam::ridinghorse:

Nawet si? nie spodziewa?em, ?e m?j pierwszy poradnik kt?ry napisa?em osi?gnie jak?? nagrod? poradnika roku 2015 :O Dzi?ki ch?opaki, dajcie zna? kto wpad? na taki pomys? :)

Statuetka pajaca jak najbardziej pasuje Marcinkowi. Kategorie administratora, skryptera i mappera roku powinny by? wywalone.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom