• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[OSKI1992] Galeria S?aw :D

Status
Zamknięty.

OSKI1992

User
Liczba reakcji
2
Zaczn? od respa Smok?w, robi?em Go jakie? p??torej godziny. Prosz? o szczer? krytyk?. Dawno nie robi?em mapek, ale pragn? do tego powr?ci?:^^.

Odp: OSKI1992 Galeria S?aw :D

Szczerze chujowo...Autoborder a? jebie po oczach.

Wiem, m?wi? zaczynam dopiero mia?em przerw? ~2Lata.

Nie piernicz o przerwie. Przerwa nic nie zmienia.
Tak jak wypowied? pana u g?ry chujowo. Zmarnowa?e? 1.5h godziny swojego ?ycia. Radz? Ci si? przejecha? gdzie? na wakacje ni? marnowa? czas.

Nie piernicz o przerwie. Przerwa nic nie zmienia.
Tak jak wypowied? pana u g?ry chujowo. Zmarnowa?e? 1.5h godziny swojego ?ycia. Radz? Ci si? przejecha? gdzie? na wakacje ni? marnowa? czas.

Jak mappujesz bez przerwy, to oczywi?cie ?e nic nie zmienia :p

Ale uwierz mi, po paru miesi?cach bez mappingu serio mo?na wypa?? z formy.

Pozdrawiam, Nairdax

Odp: [OSKI1992] Galeria S?aw :D

@up
Ale to nie zmienia faktu, ?e po tych kilku miesi?cach opu?ci? si? w mappingu to ma zaczyna? od pocz?tku i jak ka?dy (prawie ka?dy) nowicjusz u?ywa? autobordera.

Tak jak panowie wy?ej uwa?am, ?e straci?e? 1.5h swojego ?ycia. ?adna praca ci nie wysz?a, zacznij u?ywa? palety RAW. Wszystkie ognie porozrzuca?e? byle gdzie.

@down OSKI1992
OSKI1992 napisał:
To tylko by?a praca na pare minut pokazowa, by sprawdzi?, czy rzeczywi?cie umiecie krytykowa? i powiem, ?e Wam si? to udaje:P
. W par? minut? Sam pisa?e?, ?e 1,5h.

Ostatnia edycja:

Jak mappujesz bez przerwy, to oczywi?cie ?e nic nie zmienia

Ale uwierz mi, po paru miesi?cach bez mappingu serio mo?na wypa?? z formy.

Pozdrawiam, Nairdax

Jakim prawem kurwa wtr?casz si? do jego krytyki ?

Mapa s?aba , full autoborder nic ciekawego nie ma na niej , i nie pierdziel ?e mappowa?e? kiedy? bo przerwy tak jak m?wi Qtach nic nie zmieniaj? w mappingu.

Tak, wiem. W najbli?szym czasie postaram si? zrobi? Tomby, kt?re jak my?l? najlepiej mi chyba wychodzi?y kiedy?. Wiele os?b mi to m?wi?o. Poza tym postaram si? skorzysta? z porad mojego kolegi Oskara, z tego forum oraz zacz?? znowu u?ywa? palety RAW. To tylko by?a praca na pare minut pokazowa, by sprawdzi?, czy rzeczywi?cie umiecie krytykowa? i powiem, ?e Wam si? to udaje:P:D

Status
Zamknięty.
Do góry