Dyskutuje od pewnego czasu z Dantez'em o tym by Administracja doda?a podforum do dzia?u Kody C++ dla wersji protoko?u 7.60, poniewa? osobny dzia? dla nich to idealne rozwi?zanie by si? nie miesza?y z pozosta?ymi kodami, kt?re s? tutaj umieszczone i fanatycy tego klienta Tibi, czyli 7.6 otrzymali osobne subforum. W sieci, a dok?adniej tu na forum mamy sporo kod?w na te wersj?, a b?dzie ich coraz to wi?cej, poniewa? mam zamiar zn?w za?adowa? spor? pul? do sieci.
Nie wiem dlaczego administracja jest przeciwna wykonania tego podforum, ale s?dz?, ?e inni te? to b?d? popiera? by to doda?. S? niby te prefixy, ale zauwa?y?em, ?e wi?kszo?? kod?w tam dodanych ich nie posiada opr?cz tych pod 7.60, wi?c namieszane tam strasznie, fuj! Podforum mo?na nazwa? cho?by "Gotowe kody 7.60' i tam je wszystkie wrzuci? z t? wersj?, a reszt? normalnie zostawi? bo ma?o kto teraz pisze co? nowego na ten protok?? Tibi.
Ankiet? dodaj? by ludziska mog?y g?osowa?.
Nie wiem dlaczego administracja jest przeciwna wykonania tego podforum, ale s?dz?, ?e inni te? to b?d? popiera? by to doda?. S? niby te prefixy, ale zauwa?y?em, ?e wi?kszo?? kod?w tam dodanych ich nie posiada opr?cz tych pod 7.60, wi?c namieszane tam strasznie, fuj! Podforum mo?na nazwa? cho?by "Gotowe kody 7.60' i tam je wszystkie wrzuci? z t? wersj?, a reszt? normalnie zostawi? bo ma?o kto teraz pisze co? nowego na ten protok?? Tibi.
Ankiet? dodaj? by ludziska mog?y g?osowa?.