Osobne podforum.

Osobne podforum.

• Oczywista sprawa, ?e tak.

Votes: 0 0,0%
  • Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Nie potrzeba.

• Total voters
    33
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: Osobne podforum.

Dla ciebie specjalnie jeszcze raz skopiuje to co ju? pisa?em: "Jedyne co mo?na by tu zrobi? to wymuszenie prefix?w aby tematy nie zosta?y bez nich dodane."

Dla ciebie specjalnie jeszcze raz skopiuje to co ju? pisa?em: "Jedyne co mo?na by tu zrobi? to wymuszenie prefix?w aby tematy nie zosta?y bez nich dodane."
Uwierz mi, pe?ni?em funkcj? moderatora przez pewien czas i nic to nie da. Nawet, gdy durniom jebniesz wielki, ogromny napis, ?e musz? u?ywa? prefiks?w to i tak ich u?ywa? nie b?d?.

I po raz drugi nie rozumiesz o co mi chodzi -.^ wiesz co to wymuszony prefix? to jest takie co? ?e bez niego nie dodasz tematu z danym prefixem. (Sorry pro?ciej nie mog? ci tego wyt?umaczy?).

@up
Co ci da wymuszony prefix? W ktoryms tam dziale jest wymuszony prefix i co? Polowa tematow z pierwszym prefixem z listy bo nikt nie wybiera tylko zostawia defaulta...
Nawet mi sie nie chce sprawdzac w ktorym. Ale pewnie nawet nie w jednym.
Po prostu nie ma sensu kombinowac, bo co nie zrobisz i tak bedzie trzeba poprawiac bledy tych ktorzy wala tematy z dupy strony wybierajac dzialy i nazywajac je "pomocy halp plix aj paj armor for skript" przy tym zostawiajac prefix 7.6(bo ten jest pierwszy na liscie) gdy w temacie chodzi o serwer tibii 11.8 czy chuj wie jaka tam teraz jest.

@top
Co do subforum 7.6 to chujowy pomysl. Proponowal bym predzej podzial na silniki i konkretne wersje.
Bo mozesz pod ta sama tibie wykorzyustac 2 rozne silniki w ktorych beda inne funkcje i co ci da, ze bedzie dzial dla danego protpokolu gry jak silnik inny?
To juz lepiej dac dzialy tfsa nowego, starego i jeszcze starszego + jakichs jurkow i innych starych silnikow...
Ale... To tez nie rozwiazanie, bo po chuj 10 nowych dzialow?
Jednym slowem, prefixy mogly by byc ok. Ale samo to, ze musza byc nie wystarczy. Musial by byc jakis zjebany po up na pol ekranu gdzie nie klikniesz "dodaj temat" bez wybrania prefixu + sprawdzanie tresci tematu i jesli jest tam np 8.6 to nie mozesz dodac prefixu 7.6 i z automatu dostajesz bana i wylatujesz z forum i z internetow.
Wtedy moze to podziala.

Ostatnia edycja:

Up - a czy nie doszed?e? do tego ?e o to mi chodzi? Je?li kto? za prefix na 7.6 a udost?pnij tam skrypt pod 8.60 dostaje warna, natomiast je?li robi to notorycznie to dostaje bana - proste i nie skomplikowane wi?c nie wiem o co chodzi.

Up - a czy nie doszed?e? do tego ?e o to mi chodzi? Je?li kto? za prefix na 7.6 a udost?pnij tam skrypt pod 8.60 dostaje warna, natomiast je?li robi to notorycznie to dostaje bana - proste i nie skomplikowane wi?c nie wiem o co chodzi.

Ju? warny za to dawali, nic nie pomog?o ;)

Dlatego te podforum musi zosta? stworzone by oddzieli? kody z 7.60 wszystkie do osobnego podforum, a reszt? zostawi?. By?o zastosowane na innym forum i sprawowa?o si? doskonale.

---------- Tre?? dodana o 15:41 ----------

Zreszt? liczba g?os?w m?wi sama za siebie i jestem pewien, ?e mo?e by? ich tylko coraz wi?cej.

Ju? warny za to dawali, nic nie pomog?o ;)

Z tob? ju? nie pisze bo ty to wgl jeste? ?lepy na to co ja pisze.

A co do Thorge to powiem tyle kategorii nie powinno by? z tego powodu co napisa?em na samym pocz?tku, takie jest moje zdanie i jego nie zmieni? :)

Uwa?am propozycje za s?uszn?, a wi?c za.

Ej administracjo, reagujcie szybciej i zr?bcie to podforum bo liczba g?os?w m?wi za siebie w ko?cu, a wiem, ?e nikomu przeszkadza? nie b?dzie tylko b?dzie przydatne dla forum i kategorii kod?w ?r?d?owych.

ale na forum nie panuje demokracja

C??.
Trzeba poczeka? na reakcj? kogo? z czerwonych, a stworzenie tego podforum to 20 sekund pracy, kt?re wy?wiadcz? przys?ug? nie jednemu.

Ostatnia edycja:

Mo?e i na forum nie panuje demokracja i wielu widzia?o by to inaczej wyskakuje z propozycja na wa widok takiego dzia?u/podforum, kt?ry/re mniej wi?cej wygl?da?o bo w?a?nie tak, link do fotki: http://puu.sh/ddATJ/2ebcea2be0.jpg
To, to tylko przyk?ad z innego forum, kt?re ma?ymi kroczkami powstaje.

Administracja si? czasami albo ca?y czas pewnie dziwi dlaczego tu tak ma?o albo p?? g?upich albo nie rozgarni?tych ludzi.
Czekam/y na decyzje dzi?ki wielkie, dobranoc.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry