[OSTATNIE] Wyro v3a by Maly Wizak 8.10 >>> HIT <<<

Status
Zamknięty.
Odp: [OSTATNIE] Wyro v3a by Maly Wizak 8.10 >>> HIT <<<

Jak zmieni? po?o?enie tych napis?w od teleport?w poniewa? troch? je przesun??em ale napis zosta? ;/

@mikiskowik
Dam ci przyk?ad na linijce !:
{"Dowolny napis", {x=xxx, y=yyy, z=z}},

Napis kt?ry bd. miga? nad tp, czy itemem .
Pozycje w x,y,z !

My?l?, ?e pomog?em !
@Papryka72

Wpisz najlepiej przy ip = "auto, wtedy nie trzeba, ani nic zmienia? i 0 szukania swojego ip, je?li nie kt?re osoby maj? z tym problem, lecz je?eli nie b?dzie dzia?a? "auto", to musimy wpisa? w ip = "TWOJE IP"
@Denisbudnik
Mo?na te? tak zrobi?, lecz trzeba przy tym wpisa? w configu exp = stages i ja bym najlepiej skr?ci? do jednej linijki ten stages exp, jak chcesz zrobi? r?wny exp, a nie poziomowo wi?c wygl?da?o by to tak :

Kod:
<?xml version="1.0"?>
<stages>
<stage minlevel="1" maxlevel="999999" multiplier="350"></stage>
</stages>
@Topic
My?l?, ?e kilku osob? pomog?em, je?li dalej bd. mie? problemy, to piszcie w temacie .

Roy nie mog? znale?? skryptu tych napis?w aby zmieni? po?o?enie ich.

Silnik dobry mapka te? nawet go hostowa?em ale potem zatrzyma?em poniewa? silniki XML nie s? a? takie stabilne jak SQL ale Silnik wy?mienity Pozdrawiam ; ]

@Vetaxoo
Mo?na oczywi?cie zmieni? z XML, na SQL, ale to masa przerabiania skrypt?w itp. ale dobry by by? pomys? :).
@mikiskowik
No to ci podam :)
w data/npc/efekcarz.lua znajdziesz wszystkie linijki i z moim poradnikiem, kt?ry poda?em u g?ry my?l? ?e dasz rade to zrobi? :) .
@topic
Je?eli kto? jeszcze ma pytania to ?mia?o pyta?, chetni? pomog? :)

Oczywi?cie bardzo dobrze, ?e doda?e? taki fajny silnik - ?adna mapa, je?li chodzi o g??wne miasto bardzo ?adnie przebudowane. Kawa? roboty, a ja to dobrze doceniam. Dostaniesz punkt reputacji, wiem ?e nie wiele - ale powinno wystarczy?.​

Spkoserv.zapto.org
exp 999999x
server nowy wiec mozesz byc najelpszy!!!!
Mily team
wiec wejdz!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich mam maly problem i nie wiem jak go rozwiazac poniewaz gdy otwieram map Editora usuwa mi z mapy Npc, oraz potworki o co chodzi?

@Roy
Ja mam pytanie gdzie znajduje sie lokalizacja tego pliku co sa napisy nad TP.(chcial bym je usunac bo troche to spamu robi).

@Malu118
Uzyj Map Edytora RME Map Editor to ci nie bedzie usuwac NPC.

Jej, fajny ten Silnik 9/10

Silnik nie ma wirus?w, sprawdza?em, mo?na spokojnie ?ci?ga?

Wspania?a robota Wizak :).

Tylko mam taki maly problem ze spellami niezadaja obra?e? :/

HELP ! ;D

Drzwi mo?e by? zrobi? do koloru ?cian by?o by dobrze; >
Reszta spoko.

S?abe bardzo s?abe dzi?ki takim miernym silnikom i mapom powstaje tygodnia setki jedno dniowych ots?w z tym owym silnikiem, pora?ka poprostu. Jedynie co mi sie podoba to przerobiona mapa reszta dno.

Ehh , fajny silnik og?lnie 9.5/10 mapa te? dobra ale te winy wiem ?e s? nie gorozne no ale ... ;/

@loolexxd
Wchodzisz data/npc/scripts/efekciarz.lua i tam masz tabele z napisami :)

@Topic
Powiem tak mapka jest bardzo fajnie zrobiona z pomys?em i wgl nie jest to zaden kwadrat czy co? !!! Co do silnika przy okolo 40 osobach b?da Crash ;/

@Roy
A wi?c tradycyjnie pochowa? itemes jak i w v2 tak i w v3 ; ) Znam na obu mapkach buga na itemes :>

Nie Radze Pobiera? !!! Roy Zrobi? Buga Na Iteme's I Tylko Wpada I Rozpierdala Ots'y A Jak Nie To Kto Inny Kto Zna Buga :)

Spoko Serwer, aktualnie hostuje otsa na tym silniku ;p masz u mnie +

RoyalPL dzieki wielkie! Tego szukalem wiele ludzi lubi grac pod slywna mapke wyro a Ty dajesz nam v3a sam od siebie. Szkoda ze nie moge dac Reputa ale daje 10/10

Powiem tak mapka ?adna, spoko questy , skrypty itp. ,lecz silnik do bani chostowalem go 1 dzie? a na drugi 2 razy crash i koniec. Szkoda ze to nie Tfs
Ale wida? ze sie napracowa?es dam 7/10 za silnik za mape 9/10

Heh nie wiem czeego Ci tu ziomek brakuje ? Mapka zla? Dobre Checii urzytkownika? Nie rozumiem Cie a, ze crasha miales to nie jego wina tak?O.o

hmm... mam maly problem, iz jak gram chwile na ots i se chodze to co chwile mnie debuguje... moze to byc wina windows 7?? Jezeli nie to czego??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry