Wszystko ok, xampp dzia?a, zabezpieczenie dzia?a... Problem w tym, ?e wrzuci?em ca?? gotow? stron? ze skryptami do folderu htdocs i po wej?ciu na localhost wy?wietla mi sie czerwona ramka i napis
": Unable to connect to mysql server. Please make sure it is up and running and you have correct user/password in config.inc.php."
Pom??cie zawalisty ten poradnik tylko ?e mam problem wyskakuje mi b??d Warning!Please set correct data directory in confing.php moje gg 989747
I dzi?ki za poradnik
ma kto? acc makera by gesior ? bo ja co? nie kapuje robi?em wszystko wed?ug poradnika i gdy pisze w przegl?darce "localhost" wyskakuje mi takia tabela. niewiem gdzie jest ten acc maker!
davidos mi te? sie tak robi w acc makerze, przy stepie 3 w tabeli jak chce sie do 4 przejsc wyskakuje mi :"STEP 4
Add samples to DB:
News ticker sample is already in database. New sample is not needed.
Added first news.
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'skulltime' in 'field list'' in D:\OTS TFS\xampp\htdocs\install.php:505 Stack trace: #0 D:\OTS TFS\xampp\htdocs\install.php(505): PDO->query('INSERT INTO pla...') #1 {main} thrown in D:\OTS TFS\xampp\htdocs\install.php on line 505"
plz verry HELP nie moge se z tym poradzic (ca?y pakiet mam zakupiony by gesior)...
mam problem gdy chce odpali? swoj? stronke pisze home i jak w setup robie wszystko ladnie i dajezapisz zapisuje niby a itak jak znowu wlaczam to jest to co przedtem bylo zal
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.