• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Otmapperzy] Threard

Status
Zamknięty.

otmapperzy

New User
Liczba reakcji
1
Witam. Przedstawiam nasze prace ;)

Podzi?kowania dla Pumby z Eternal Kingdoms ;]

Lawospad
oro0sw.png

Kilka screen?w z Orc's
11tpnb6.png

2cnayrk.png

119axar.png

149wgo7.png

Klif pirat?w
fbxs2d.png

Podziemia Warlock?w
2vdo19w.png

Zapraszam do komentowania, wi?cej znajdziecie tutaj:

Pozdrawiam!

Odp: Prace by Otmapperzy

Prace nie s? z?e, ale w kilku miejscach brakuje border?w i linia brzegowa na drugim screenie jest (przykro mi to m?wi?) beznadziejnie ka?ciasta.
Poza tymi drobnymi szczeg??ami mapy s? ca?kiem ciekawe - brakuje mi tylko wi?cej zmian ground?w i zabawy borderami + ciekawych pomys??w.

Regards
Seylit

Powinien polecie? warn za reklamowanie tego serwisu.
Co do samych prac to ?rednie, bez jakiego? innowacyjnego pomys?u, chocia? samo wykonanie dosy? dobre.

Odp: [Otmapperzy] Threard

Fajne, ciekawe wykonanie, nie ustrzeg?e? si? co prawda b??d?w ale nie s? one jakie? straszne. Pozmieniaj troszk? bordery w niekt?rych miejscach, pododawaj troch? szczeg???w i powinno by? okey ;)

Odp: [Otmapperzy] Threard

Lawospad do dupy, bierzcie przyk?ad z pracy Krzy?ka, bo zrobi? to wy?mienicie.

Orccamp, hmm.. wida? 'otmapperzy' nie opanowali nawet podstaw tworzenia linii brzegowej. 'z motyk? na s?o?ce' =) Dotyka mnie malutki brak natury, a raczej puste miejsca kt?re powinny zosta? wype?nione. Je?li jest to showoff - s?aby, je?li jest to playable map, dosta? bym nerwicy, skr?tu kosmk?w jelitowych, zapalenia lewego j?dra i bulimii je?li mia?bym si? przeciska? mi?dzy tymi 1sqm'owymi budowlami.

Kolejny aspekt kt?rzy profesjonali mapperzy nie powinni pope?nia?. Obs?uga mapeditora i zal??ek pomys?u na lokacje to nie wszystko, brak logicznego my?lenia wam towarzyszy. Bo zamiast zrobi? barbarzy?skich ork?w, wy zrobili?cie domowe zwierz?tka, kt?re tworz? arbalesty, buduj? ?odzie i domki, zamiast je?? ludzkich zw?ok ?owi? sobie rybki, ?wicz? ?ucznictwo, ba! nawet maj? lunet? i ?aweczki =) - ludzie... troch? pomy?lunku.

Jedyna lokacja kt?ra mi si? podoba to Warlocki, pusto a fajnie, wiele nie zrobili?cie, hmm.. mo?e dlatego dobrze?

Status
Zamknięty.
Do góry