• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots 3D

Status
Zamknięty.

Skajowski

Senior User
Liczba reakcji
90
Witam chce wam przedstawi? pocz?tek nowej tibi 3D zaprojektowanej przez mojego znajomego Verdooma.
Dodam screen z mapy.
KOMENTUJCIE ;)
yf1s.png

zoi3.png

Pozdrawiam Sky

Odp: Ots 3D

Haha. Jaka bilbioteka/silnik graficzny?

P.S tekstrura pod?o?a wymiata.

Powiem ci jutro oko?o 10 ,bo zajmuje si? tym Verdoom .ja jestem jego pomocnikiem ; p.

Nie wyobrazam sobie tej gry w 3D..
No ale powodzenia

To b?dzie co? na podstawie Tibi ,nie wszystko taki same. Dzi?ki :)

Szczerze to by?y dobry pomys?.
Fajnie by si? prezentowa?o, ale trzeba w?o?y? du?o pracy w to. Sam bym takim czym? z ch?ci? si? zaj??. Z pewno?ci? du?o wam brakuje, bo to co prezentuje si? na zdj?ciu jest na prawd? bardzo s?abe, jakby to okre?li?, hmnn... Gra? by nie sz?o... Du?o brakuje ale wielki + na pomys? i na pocz?tek wykonanie tego, je?li nie upadnie po miesi?cu lub nie odechc? wam si? tego robi? to mo?liwe, ?e przetrwa.

Nie bedzie juz kawalu typu: popatrz na niebo w tibi :)

Fakt kawa?u nie b?dzie ;P
@Ksardas Dzi?ki
@ Ramallah1 Tak jak napisa?em pocz?tki ,czyli dopiero pracujemy nad tym ; )

Moim zdaniem rozgrywka w Tibii jest w miare fajna bo ma sw?j klimat 2d,3d nie ma wi?kszego sensu "We? tu rzu? Mwalla"

Ta gra jest robiona na przyk?adzie tibii ,raczej nie b?dzie takiego samego pvp ,sterowanie te? b?dzie ca?kiem inne.

Ale wy jeste?cie dziwni, nie wiem czy nie ogarniacie czy hejtujecie.
Emil ma dobry pomys?, jest bardziej kreatywny od wi?kszo?ci os?b na tym forum wstawiaj?cych pr00 evo orsha OT.
Chyba wiadomo, ?e takie rzeczy jak PVP, rzucanie spelli, chodzenie, targeting itp. b?d? wygl?da?y inaczej, bo ci??ko by?oby je odtworzy? w 3D, a nawet jakby to nie mia?yby ?adnego sensu.

Wiele pr?b by?o ze stworzeniem tibii 3D xD i zawsze konczylo si? tak samo : klapa xD Nie wiem czy przypadkiem nie jest do robione w Unity3D ale mog? si? mylic.
No ale jak cos wi?cej uda wam si? zrobi? mo?e cos ?eby mogli inni wej?? (chocia? poskaka? po plaskiej mapie xD) to ju? b?dzie cos.

G??wnym tw?rcom tego jest Verdoom. Dawid masz racje jest to pokazane w Unity3D ,ale w przysz?ym czasie my?limy o wykonaniu w?asnego klienta. Dokleje jeszcze 1 ss do pierwszego postu .

W unity3d zrobi?e? g?re i wstawile? ss tego? to jest 2 sekundy roboty. Maskara;/

Nie to nie jest robione w unity3d ,w tym jest tylko pokazane.

---------- Tre?? dodana o 12:26 ----------

Verdoom robi to tak.
70982806.jpg

27123208.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry