• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots 3D

Status
Zamknięty.
Odp: Ots 3D

Ehh, ludzie, kt?rzy udzielali si? w tym temacie dziel? si? na 2 grupy: pierwsza g?wno potrafi i nie ogarnie nawet podstaw ?eby zrobi? swoj? gr?, a druga po?owa kt?ra co? potrafi ma za ci??kie dupy, ?eby je podnie?? i co? samemu zrobi?, bo przecie? lepiej hejtowa? innych i ?eby nikt nic nie robi? bo tak jest lepiej tak?....

Ehh, ludzie, kt?rzy udzielali si? w tym temacie dziel? si? na 2 grupy: pierwsza g?wno potrafi i nie ogarnie nawet podstaw ?eby zrobi? swoj? gr?, a druga po?owa kt?ra co? potrafi ma za ci??kie dupy, ?eby je podnie?? i co? samemu zrobi?, bo przecie? lepiej hejtowa? innych i ?eby nikt nic nie robi? bo tak jest lepiej tak?....

Tak! Tak kurwa lepiej! Bo lepiej zeby nikt nic nie robil niz zeby ktos robil takie gowno... Jak doprowadzi projekt do sensownego momentu w ktorym mozna go pokazac i go dalej rozwijac to jest kurwa sens pokazywania tego. A nie "o otworzylem program do robienia gry wiec bedzie gra za 10 lat, patrzcie i dawajcie zajebiste komenty a nie negatywne opinie".
A tak poza tym to juz nikt chyba nie odroznia opini od hejtu czy trollowania... Wszedzie tylko wyzywaja na hejt i bole dupy. Co to kurwa ma byc za internet? Nie mozna zle o czyms powiedziec bo sie hejtuje i daja ci jebane zdjecia masci na bol dupy? Wypierdalaj mi stad. Nie podoba mi sie projekt, jest chujowo zrobiony, w z takim tempem prac powinien temat sie pojawic za 2 lata a nie teraz. Skomentowalem jak skomentowalem i mam wyjebane. A juz nie mowiac nawet o tym jak ten konkretny projekt idzie, a idzie chujowo, to sam pomysl jest taki ze mozna go tylko wyjebac bo jest chujowy, marnowanie czasu i potencjalu(jesli go ktos posiada, chociaz tutaj w sumie nie bardzo).
Widzisz gdzies moje tematy z moimi projektami? Kurwa nie, bo sa na niskim poziomie i nie ma sensu ich jeszcze pokazywac... Mimo ze jest juz zrobione 10 razy wiecej niz w projekcie z tego tematu... A mozliwe, ze kiedys, jak juz bedzie cos konkretnego do pokazania, to zaloze podobne tematy... Na razie mam malo wiec tego nie pokazuje bo nie jestem debilem jak autor, ktory pokaze "o zrobilem podloge" i mysli, ze dostanie dobre komentarze... Chociaz co do jednego masz racje, dupy mi sie nie chce ruszyc zeby robic dalej, dlatego idzie powoli. Ale autor tematu ma tak sam. Raz na tydzien przez godzine cos porobi. To jest kurwa projekt ktory sie rozwija? Nie sadze... Nie dosc, ze nie potrafi to jeszcze sie opierdala i wypuszcza jakies tematy o projekcie zanim go w ogole zacznie robic...

//Zaraz pewnie wpasnie jakis warn za jakies gowno, wiec jak cos bede na 2 koncie xd

Ostatnia edycja:

@UP: Tak? no to masz Eternal Kingdoms czy jakkolwiek si? to pisze, warte pokazywania skoro nigdy nie wystartuje? T_T... Skoro komu? ten temat si? nie podoba to jest magiczny krzy?yk w przegl?darce, kt?ry za?atwia spraw?, bo jak mawia? pewien m?drzec z polsatu
02ktne.jpg
;P

Kikimora ty to serio jaki? b?l dupy masz ,zawsze musisz si? wpierdoli? :). Temat chyba serio mo?na zamkn?? bo spam niez?y si? zrobi?. Tak wi?c prosz? Moderatora o zamkni?cie.

Kikimora ty to serio jaki? b?l dupy masz ,zawsze musisz si? wpierdoli? :). Temat chyba serio mo?na zamkn?? bo spam niez?y si? zrobi?. Tak wi?c prosz? Moderatora o zamkni?cie.

No tak jak pisalem, wszedzie tylko wszyscy widza bol dupy i hejt, nie mozna sie nawet wypowiedziec na dany temat wiecej niz raz, na forum mozna napisac z 5 postow na miesiac bo jak sie zaglada do wiekszej ilosci tematow to juz jest wpierdalanie sie wszedzie... Ogarnijcie sie troche...
A tak poza tym, to temat powinien byc juz dawno zamkniety, bo nikt na temat nie pisze i wszyscy tylko spamuja.

Status
Zamknięty.
Do góry