• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots 3D

Status
Zamknięty.
Odp: Ots 3D

@up
Sorry, ale nie trzeba byc profesjonalista zeby znac podstawy angielskiego i pracowac nad czyms wiecej niz 5 godzin na 4 miesiace(o tym juz pisalem wczesniej)...
Znajomosc angielskiego w dzisiejszym swiecie to mozna by powiedziec obowiazek... A juz nawet jak sie nie zna jezyka, to chociaz by kogos poprosic o przetlumaczenie, bo to nie problem pare zdan napisac. Juz to by bylo bardziej profesjonalne, jesli sie wysyla oficjalnego maila, gdziekolwiek, nawet do cipsoftu...

Poza tym to jest chyba oczywiste ?e tworzenie otsa z grafikami tibijskimi NIE JEST LEGALNE.
Tak teoretycznie to tworzenie otsa jest legalne. W otsie nie ma grafik. Caly program i gra jest napisane od 0 na nowej licencji bla bla bla bla i jest legalne i dostepne. Grafiki i wszysto jest w cliencie, wiec to uzywanie clienta nie jest legalne, jak pisalem z reszta ;P Jesli juz, to moze chodzic o nazwy. Ale tez nie wszystkie, tylko te konkretne ktore mozna podciagnac pod prawa cip softu. Bo takich podstawowych nazw jak dragon czy fire sword nie mozna. Ale juz np corym pewnie tak, gdyz jest to chyba nazwa wlasna wymyslona dla rasy szczurowatych przez cip ;P No ale mniejsza z tym, nie o tym ten temat.

@ Kikimora No tak ,ale gostek pracuje ,chodzi na treningi i og?lnie ma ?ycie ,wi?c nie da rade po 10 godzin napierdala? na kompie.

@Dantez No i co z tego ,mo?e on kurwa uczy si? Niemieckiego ? Nie musisz si? tu wypowiada? twoje wypowiedzi s? zb?dne.

No tak ,ale gostek pracuje ,chodzi na treningi i og?lnie ma ?ycie ,wi?c nie da rade po 10 godzin napierdala? na kompie.
No w chuj, 4 godziny przez 4 miesiace roboty, to daje ile? 2 minuty dziennie... No kurwa mac. Nikt kurwa nie mowi, ze ma napierdalac 10 godzin dziennie na kompie. Godzina, dwie? Raz czy dwa razy w tygodniu? Ale nie kurwa raz na 4 miesiace... Niech mu w chuj wolno idzie i niech bez sensu pisze skrypty do poruszania postacia ktore sa gotowe w programie po jego pobraniu to mu to zajmie 10 godzin... 10 godzin przez 15~ tygodni? No prosze cie... Jak juz cos sie robi, o sie robi. W takim tempie to moim zdaniem nie ma sensu nic ruszac, bo za 10 lat sie bedzie mialo jeszcze gowno zrobione. No chyba, ze serio, start pierwszych testow planowany na 2020+ rok i tu teraz calkiem powaznie, a nie jak to zwykle bywa z zartem...

02-09-13 zalozenie tematu
16.12.13 dzisiejszy stan

Niektorzy daja rade miec 5x8 godzin roboty, 3x3 godziny szkolen w tygodniu + zycie + czas wolny na w chuj rzeczy. Juz bez przesady, ze koles raz na tydzien znajduje max pol godziny zeby cos ruszyc.

Bior?c pod uwag?, ?e CipSoft to firma niemiecka...

Ja jestem za?o?ycielem tematu i prosz? o nie zamykanie go ,a te komentarze sobie darujcie.
?eby stworzy? tak? gr? chyba nie trzeba zna? perfekcyjnie Angielskiego ,moim zdaniem powinna ona by? po Polsku, no ale jak ju? Wojtek chce robi? j? po Angielsku to musi si? go troch? poduczy? :D. To nie mia?a by? tibia tylko gra wzoruj?ca si? na niej.
Nie jest profesjonalista wi?c NIE HEJTOWA? GO !!

No w?a?nie o to si? rozchodzi ?e JEST specjalist? w swoim mniemaniu.
ai-dbygdfjjzdxsajqwqaof.jpg

@up
Tam pewnie mialo byc:
"Specjalista ds. ITP"
Ale co to mialo byc to ds. to nie wiem ;D

No ale ja juz tu wiecej nie pisze, bo mi pewnie wpierdoli :/ Specjalista karate i sztuk walki :/

@top
A tak serio serio. Jak sie juz cos robi, to albo sie jest gotowym na krytyke, albo sie tego nie udostepnia i robi sie po swojemu... Chyba, ze robi sie cos na prawde dobrze, no to krytyki nie bedzie, chyba, ze hejt i troll ;) A przy slabej pracy nie dosc, ze hejt i troll to jeszcze krytyka ;<

Ostatnia edycja:

Robi si? tu nie potrzebny SPAM. Robi wolno ,bo to jest tak jakby hobby mo?e ten temat jest tu w chuj za wcze?nie ,wiem by?o ju? w pizdu pr?b Tibi 3d no i za ka?dym razem FAIL. ?ycz? mu sukcesu cho?by i za 20 lat ,Dantez ty ju? sko?cz pierdoli? ,a tobie Kikimora Dzi?kuje za te wypowiedzi ,mo?e we?mie to do siebie i co? z tym zrobi.

Przemilcz? wasze wypowiedzi. W weekend kolejne screeny. Internetowe wojowniki....

@up
hahaha internetowe trolle chcia?e? powiedzie?! trololo! ja czekam na ssy

Ok, przemilcz, olej, rob po swojemu, bo i tak tak zrobisz. Ale fakty sa faktami i nie ma co pierdolic.
Poza tym tutaj chyba juz nikt nie odroznia krytyki od trollowania i kazda krytyka czy cokolwiek powiedziane na minus w danym temacie to jest waszym zdaniem troll. A fakt jest faktem, ze gowniana robota ktora idzie wykonac w 2 dni, ciagnie sie tutaj przez 4 miesiace i w dodatku w niskiej jakosci wykonania. Wiecej dodawac nie trzeba. A trolli to sobie szukajcie gdzie indziej. Bo co innego, skomentowac taka prace zle, a co innego w temacie pjotra z zajebistymi grafikami, napisac, ze sa slabe i sie do niczego nie nadaja. Ogarnijcie troche czym jest troll, hejt i negatywna opinia. A potem sie zastanowcie co kiedy i gdzie mozna zobaczyc...

ten ca?y projekt nie ma sensu 3d ale bez dzwi?ku to kompletna pora?ka a silnik grafike i teksture mo?e zrobi? 12latek w ac3d

ten ca?y projekt nie ma sensu 3d ale bez dzwi?ku to kompletna pora?ka a silnik grafike i teksture mo?e zrobi? 12latek w ac3d

A kto powiedzial, ze bez dzwieku? Ja tam nie widze problemu, zeby dodal tez dzwieki. Co do grafiki to moze je zrobic ktos kto obsluguje myszke, bo przeciez wszystko jest brane z tibii, wiec wystarczy skopiowac to co jest zrobione...

Tak si? przygl?dam od jakiego? czasu i jak sobie czytam posty niekt?rych u?ytkownik?w to si? zastanawiam co jest do cholery nie tak z tymi lud?mi.
Robisz co? co jest twoj? pasj?, i tak naprawd? niewa?ne JAK TO ROBISZ, w jakim tempie i czy zadowala czy te? nie, to znajdzie si? w?r?d komentuj?cych m.innymi taki Kakazmora kt?ry mo?e si? poszczyci? co najwy?ej punkcikami, a w zasadzie sam? liczb? widniej?c? na ekranie, kt?ry to zamiast konkretnej opinii maluje nam szlauf bzdur i lewackiego pierdolenia. Mam nadziej?, ?e kogo? urazi?em bo to przechodzi ludzkie poj?cie z jakim b?lem dupska cz?owiek mo?e sia? nie wiem zawi??? pr?buj?c przy tym by? "fajnym" wstawiaj?c co trzecie s?owo jakiego? bluzga, ahh gimba-level hard.
Daj komu? palec a ujebie ci ca?? r?k?.
Pozw?l, ?e ka?dy b?dzie si? uczy? tego czego chce, nie narzucaj mu jak? szko?? ma ko?czy?, ani kiedy ma pracowa? nad tym co lubi.
Typowy b?l dupy, ty wcale nie oceniasz, nie krytykujesz, chyba mylisz ju? poj?cia.

Znawcy z chuja, kolego kt?ry tworzysz t? gr?, zacznij od czego? prostszego, bo widzisz nigdy nie spe?nisz wymaga? naszych nieskromnych "krytyk?w" cudzej pracy hehe

Ostatnia edycja:

Polecam zamkni?cie tematu i otworzenie go dopiero gdy projekt b?dzie w jakim? stopniu chocia?by rozpocz?ty bo jak narazie wygl?da to tak tragicznie ?e szkoda gada?.
Pare rozci?gni?tych gotowych tekstur, gotowy model postaci i troche terrainu.
Co prawda pomys? ciekawy, przerabiany tysi?ce razy ale nadal jest ciekawy.
(aha, posta? jest strasznie ma?a w por?wnaniu do innych rzeczy)
Powodzenia :)

Wed?ug mnie nie ma co robi? Otsa w 3D , poniewa? pushowa? nie wiadomo czy b?dzie mo?na max ludzi to b?dziesz mia? 100 os. Do tego bugi b?d? , a runy pomy?la?e? jak b?d? dzia?a??...

Wed?ug mnie nie ma co robi? Otsa w 3D , poniewa? pushowa? nie wiadomo czy b?dzie mo?na max ludzi to b?dziesz mia? 100 os. Do tego bugi b?d? , a runy pomy?la?e? jak b?d? dzia?a??...

a jak w innych grach dzialaja? np jakis hotkey i leci sd w goscia
panel z runkami tak jak w flash cliencie, klikasz i strzelasz

Status
Zamknięty.
Do góry