• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots 8.50 real map silnik tfs

Status
Zamknięty.
Odp: Ots 8.50 real map silnik tfs

Ej mam pytanie..
Jak zrobic zeby zaczynac gre w THAIS a nie w innym miescie na tym OTS???
Prosz? o szczegu?owy opis

Wlaczam sobie ots a tu nagle jep.. jestem w dziwnym miescie i co tu robic??? Jestem zielony w ots'ach i t tibi ogolnie

Ale chce zeby stary postaci by? w thais POMOCY dam reputa

W config.lua ustaw ustaw to

-- Account Manager
accountManager = "yes"
newPlayerChooseVoc = "no"
newPlayerSpawnPosX = 95
newPlayerSpawnPosY = 117
newPlayerSpawnPosZ = 7
newPlayerTownId = 1 <------ (5)
newPlayerLevel = 1
newPlayerMagicLevel = 0
generateAccountNumber = "yes"

a moze jakies SS'y bo tak po opisach sciagac na ciemno to troche kijowo:|

Mam nadziej?, ?e dzia?a ==] Ju? ?ci?gam. Tylko jedno pytanko, wystarczy go odpali? i ju? wszystko "Okyy" ?
Ostatnio jak ?ci?gne?em to nie by?o ?adnych expowisk, a i jak zmieni? nazwe GM'a ? :p

Z g?ry :thx:

Mam maly problem , poniewaz jak prubuje sie zalogowac to wyskakuje napis
Temple position is wrong.Contact the administrator
A w cofing mam ustawione tak:-- Account Manager
accountManager = "yes"
newPlayerChooseVoc = "no"
newPlayerSpawnPosX = 95
newPlayerSpawnPosY = 117
newPlayerSpawnPosZ = 7
newPlayerTownId = 1 <------ (5)
newPlayerLevel = 1
newPlayerMagicLevel = 0
generateAccountNumber = "yes"

Polecam ots.Zrobilem goda,i komendy nie dzialaja.;/Ktos moglby mi pomoc???

no no fajny silniczek wielkie dzieki 8/10

Ostatnio edytowane przez moderatora:

KuRwa jakie wy jeste?cie pieRdolni?te newbie jezus ! Jak mo?na mie? problem z odpaleniem tego OTS'a?
Ja nie cierpie takich ludzi co kurwa s? tak prymitywni i nie potrafi? zrobi? tak prostej rzeczy jak bazy danych lub odpalenia silnika. Mnie to dobija i przysiegam nie wiem jak mo?na by? takim przykurwem pospolitym :) PozDrO Pr0N00by ^^

widac ze masz bardzo "duzo" maly iloraz inteligencji. duzo osob na tym forum to amatorzy, ktorzy chca zobaczyc jak to jest miec wlasny ots ale niestety nie potrafia zrobic takich podstawowych rzeczy jak baza danych. nigdy wczesniej nie mieli z tym na pewno do czynienia i dlatego sie pytaja. a ty wielce "madry" wyzywasz ich i tyrasz takie osoby "no bo jak to kur... nie mozna zrobic bazy danych?! przeciez to takie proste i w ogole..." ktos kiedys tobie pokazal "jak to jest zrobione" i teraz cwaniaczysz przed innymi. idz lepiej do mamy niech ci wytrze smarki pod nosem... nie chcesz pomagac innym to nie musisz po nich jezdzic. maja prawo sie pytac o takie rzeczy i ja uwazam ze to calkiem normalne.

PS. mnie dobijaja tacy ludzie jak ty ktorzy mysla ze jak inni nie potrafia tego co ty to juz sa "przykurwami"
Jest takie powiedzenie dziecinnie proste, na pewno je znasz ;) "Kto si? tak przezywa, sam si? tak nazywa"

pozdrawiam

OTS zapowiada si? nie?le, od razu ?ci?gam i mam nadziej?, ?e bed? zadowolony z OTS i b?dzie 10/10 pozdro.:thx:

hmm.. czemu nie dzia?a account manager kt?ry jest w OTS'ie? ten na pasach 1/1? wyskakuje "WRONG TEMPLE" mo?e kto? co? na to poradzi?? b?d? wdzi?czny:)

Musisz w bazie danych go ustawic dobrze poniewaz jest zle ustawiony :P dlatego pisze temple position...

tyle to i ja si? domy?li?em; ) ale jak? pozycje tego acc managera wpisac zeby dzialal?

OTS Bardzo ciekawy , wszystko elegancko dzia?a, lecz jednak te kilka bug?w jak koledzy wy?ej powiedzieli. Ale Gratz za niego ;)

Status
Zamknięty.
Do góry