• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots 8.50 real map silnik tfs

Status
Zamknięty.
Odp: Ots 8.50 real map silnik tfs

Po pierwsze to nie twoj ots! Tylko moj, po 2 kupiles go ode mnie na allegro, po 3 zakazalem umieszczania go na forach, a kupujac zgodziles sie na to prosze o zamkniecie/usuniecie tematu!

see??

Wrzu? jakie? zdj?cia, ?eby?my nie musieli pobiera? w ciemno. Jakie? SS tez by si? przyda?y... Je?eli OTS jest chocia? w po?owie taki jak piszesz, to 50+ graczy online b?dzie na pewno.

Gdy ujrzalem ten post m?j wacek wygio? sie dzielnie i trysno? ahh jesli to jest to juz wiem po co kupuje dedyka no zaoszczedzilem 30 zl ahh tryskam wszedzie buh buh

Jak zrobic baze danych do tego ? bo forgottenserver.sql nie da rady :curse:

Po pierwsze to nie twoj ots! Tylko moj, po 2 kupiles go ode mnie na allegro, po 3 zakazalem umieszczania go na forach, a kupujac zgodziles sie na to prosze o zamkniecie/usuniecie tematu!

see??

nie kozacz tak bo pewnie pobra?e? jaki? RMP z otland.net, posiedzia?e? kilka h i sprzedajesz na allegro >.>

Sry za double ale jest tak jak my?la?em, RMP v8 z otland, rozmiar mapy dok?adnie ten sam, dziwne co nie ? ;)

Bardzo prosze o wrzucenie tego otsa na speedshare.com, poniewa? stronka nie dzia?a ;(

Mo?e kto? Rehostn?? na jaki? serwis? Bo OdSiebie pad?o...

Status
Zamknięty.
Do góry