Ots 8.54-8.57 Spodoba si? wam ?

Status
Zamknięty.

adasko2335

User
Luty 16, 2010
Liczba reakcji
1
Witam . Spodoba?by si? wam taki ots :
Zalety :
-robie du?o w?asnych quest?w np. Quest 4 natur (najsilniejszy na ots bardzo wielki quest my?l? , ?e ten quest jest 3 , a nawet 4 razy wi?kszy od poi )
- W sms shopie tylko takie itemy jak fire sword , knight legs , knight armor , dragon shield , bohy
-pr?buje zmieni? ca?? mape
- Mapa NaxedMap - zostawiam tylko temple i 1 miasto :)
Negatywy :
- Robie sam ots i nie umiem zrobi? guild system
- Sms shop ( ale trzeba utrzyma? dedyk :P )

Screeny dodam jutro albo jeszcze dzi? wed?ug mnie nowe tereny jakie s? dodane s? bardzo ?adne ( ale to moje zdanie ) Wszystko si? zobaczy jak wy ocenicie prace jak dodam screeny :)
Czy podoba si? nazwa ots ? NivOts

Odp: Ots 8.54-8.57 Spodoba si? wam ?

91465369.png

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem powiniene? sobie odpu?ci?.. W tych czasach ?wietnych ots?w jest bardzo du?o, najcz??ciej brakuje graczy. Jest wiele RPG & RL MAP. Twoim zdaniem zaskoczysz graczy map? Naxed? i jeszcze do tego pr?bujesz j? przerobi?. Ten sms shop przynajmiej moim zdaniem nie b?dzie nikogo interesowa? chyba, ?e zrobisz rate x2 :lol:
To jest moje zdanie na ten temat.

Sms shop nie jest minusem mia?em kiedy? otsa bez shopu to ka?dy p?aka? ?ebym zrobi? shop.
A co do itemk?w to raczej nie przejdzie chyba ?e b?dzie tak jak kolega wy?ej napisa? 2x exp.

Pozdrawiam!

Z?e itemy w sms shopie zbyt ?atwe do zdobycia. zr?b jaki? pacc za sms czy co? w tym stylu bo wydropic na otsie fire sworda, k legi to nie problem;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry