Ots czy rl tbia?

Ots czy rl tbia?

• Ots

Votes: 0 0,0%
  • Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

• Rl

• Ots

Votes: 74 50,7%
  • Rl

Votes: 72 49,3%

• Total voters
    146
Status
Zamknięty.
Odp: Ots czy rl tbia?

Oczywi?cie rl tibia. Dlaczego?
1) jak juz bylo pisane ots moze w kazdej chwili pasc
a na rl w kazdej chwili mozesz pas?
2) co jakis czas jest clean i gracze ktorzy nie grali np 1 miesiac na ots to ich koto jest kasowane
a co za problem zrobic reseta na otsie?
3)tylko leniwi gracze wola zagrac 2h i juz koniec na tym
albo gracze, ktorzy wiedza, ze rl to monotonnosc i strata duzej ilosci czasu
Oczywi?cie nie zmuszam nikogo do gry na rl ale uwa?am ?e bardziej op?aca si? tam gra? i jest wi?ksza mapa.
no ja mysle, ze na rl sie mniej oplaca, a mapa to nie problem
ja mysle ze lepszy jest ots

Wh mnie jest tak:
Ots mozna grac 4fun dla zabicia czasu wbicia lvl jakiego na rl nie wbijesz albo d?ugo to potrwa, do nauki gry (pvp questy granie h lvl) ale i tak po pewnym czasie nawed jak nie padnie ots to ci sie to znudzi bo w wiekszosci przypadk?w nic z tego nie masz nawed k?ta nie sprzedasz
Rl to juz inna sprawa wbijesz 100 lvl i juz cos masz masz satysfakcje z gry kazdy quest, war, dead, czy itemek to jest cos
Tak wiec moim zdaniem rl tibia jest lepsza ots i dlatego tak zag?osowa?em

ja tam wole otsy ale czy na rl czy na otsie zawsze wydasz cos kasy zeby latwiej sie gralo . na rl gdy masz np. 100 lvl i padniesz to sie ostro wkurzysz (tak jak w moim przypadku) a na servie nie koniecznie. i nie zapominajmy otym iz ze na rl mozna zarobic np. 50 lvl mozna sprzedac za 50zl zalezy z jakim eq i skilami. a na otsie to nie mozliwe chyba ze znajdziesz jakiegos bota.
Grajcie na OTS :)

Rl-Co? na d?u?ej. Ka?dy sukces ci? podnieci, a pora?ka zdo?uje. Warto RL

ja mysle ze ots bo na rl nie chce mi sie expic ;p ale tera to juz wcale nie gram w tibie tylko w CSA :rotfl:.
Wesolych swiat wszystkim :)

My?l?, ?e zale?y to od ch?ci i upodoba?. S? osoby kt?re wol? gra? na rl, a s? takie kt?re jednak wybieraj? ots. Na to, na co si? zdecydujesz wp?ywaj? Twoje zainteresowania, je?eli wolisz si? pom?czy? i pogra? d?u?ej oczywi?cie rl tibia, jednak je?li lubisz patrze? jak szybko ro?nie Ci lvl, lub spotyka? co?, czego do tej pory na normalnej tibii nie mog?e? zobaczy? jak najbardziej ots. Osobi?cie nie lubi? bawienia si? w zwyk?? tibie, jest to dla mnie nudne i monotonne, ale to tylko moje skromne zdanie ;> zrobisz jak uwa?asz. Sugeruj si? raczej tym co Ty wolisz lub sprawd? oby dwa wyj?cia.

W ca?o?ci popieram tre?? postu @UP
Ja gram tu i tu ; ) Nie jestem jakim? go?ciem co siedzi przed kompem ca?y czas.
Mam ?ycie poza t? gr? "tibia"
Wol? te? inne gry takie jak: Metin, CS, R.O.S.E, itp. du?o by wymienia?.
Ostatecznie m?wi? ,?e poco mam gra? na otsie x5-x10 Jak mog? gra? na RLu gdzie mog? posta? sprzeda? i zarobi? troch?..
Cytat:
"a ja cie zdziwie, bo nie tylko nooby graja na otsach, nooby graja na otsach x999999..."
No to mnie u?mia?e? HAusahSUhASUh; *
Chyba nigdy nie gra?e? na RLu. Czy kto? graj?c na "RLu" gdzie jest exp x1... nie widzia? noob?w? .. No prosz? was.. kogo chcecie ok?ama?...
?al i znowu..
Cytat:
1) jak juz bylo pisane ots moze w kazdej chwili pasc
2)a na rl w kazdej chwili mozesz pas?
Chodzi?o mu oto.. ?e OTS mo?e na 2 dzie? zosta? "zdelejtowany"
Powiedz mi czy na OTS'ie mo?esz nie pa??...
Napewno nie jeste? jakim? prohajterem, i jakim? L'P
Pozdro,
Apolo

G?osuje na Real poniewaz na otsach niczego sie nie nauczysz ;]
powinno sie zawsze zaczynac od Reala moim zdaniem poniewaz najpierw trzeba sie nauczyc grac a na otsach to wbijasz lvl i robisz tylko pk ;]
Zadko widze gosci ktorzy biegaja se po mapce na otsie i pytaja co to jest real albo nigdy nie gralem na realu ;]

Moje zdanie REAL

POZDRAWIAM ^^

Rl Tibia - tam sa dopiero emocje :P

Pozdrawiam

Hmm. Wole OtS Szczerze m?wi?c ni umiem gra? na realu max lvl 12 nie umiem poprostu mi nie wychodzi . Moja gra wygl?da tak... ide, ide, ide Dead

Lepiej na rl bo mozna sprzedac posta? i sie zarobi :)

Powiem tak: Wszystko zale?y od towarzystwa z jakim si? gra. Ja wol? mimo wszystko RL.

Powie sczerze

Rl tibia 3lata temu
2009/10 OTS kr?luje.!

Jak by?em w 5tej klasie podstawowej to ta gra mie zainteresowa?a i wtedy mia?a jaki? sens! 0 bot?w! kolejki na non-pvp dochodzi?y do 500 teraz ? do 90!
wsp?le questy 0 pk w okolicach dp, nikt nie atakowa? bo mu si? nudzi?o! ka?dy by? uprzejmy i zero dzieci ?ebraj?cych!:) a teraz pff? grasz sam, robisz questy sam, skilujesz na bocie, grasz po nocach by by? najlepszym. ta gra traci klasyk? ratujmy j?!

ja kiedys gralem na otsach i wydalem na nie ponad 1000 zl na smsach wiec juz sie opanowalem i gram na rl i ots szybko ci sie znudzi i na pewno szybciej padnie niz rl i na rlu masz o wiele wiecej satysfakcji z lvla

bez 2 zda? rl ;/ otsy s? dla przyjemno?ci a rl?
kto? pisa? ?e rl to nuda macie racje ca?y czas 5 lvl bic to nuda ale takim 30 palkiem dla zabawy na dragi lordy isc? to jest adrenalina a nie biegac 99999999 lvl i z sd brac all na hita ;/
moim zdaniem rl tibia wymiata zw?aszcza jak grasz bez pacca koles wbil 200 lvl bez paca i co? to jest co? a nie 200 lvl w 15 minut albo otsy typu dark sand 9999999 lvl w minute ;/

G?osuje na ots poniew?z lubie dosy? szybko wbija? lvl wbije sobie taki 150 i ide na wojne na rl mapie i jak si? pada to szybko da sie odrobic lvl

Zaznaczy?em opcj? OTS, poniewa? mo?na te? dobrze si? bawi? na OTS oraz na RL.G??wnie RL Tibia jest zbyt monnotona i uci??liwa dla graczy, ale to ju? zale?y od gustu u?ytkownika.
Na OTS mo?esz spotka? rzeczy, kt?re nie zosta?y jeszcze wprowadzone na Global Serwerach.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry