Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

najlepiej nowy komp ;D procek masz slaby ma?o ram masz ;D neta tez nie masz za fajnego
mysle zeby dokupic Ramy jeszcze z 2 gb albo wywalic tamnte i do kupic 4x po 2GB czyli razem 8gb ram i podkrecic procka do 3ghz i na takim sprzecie juz bym mogl zadzialac
ale narazie musze sie nacieszyc tym co mam 
byl latwy i nie mialem routera
a teraz robie pod 8.5 i mam problem z portami bo nikt nie moze sie zalogowac
i nie wiem co jest zle ;/ hm tez mam pare problemow z mapa ;/ ale ??z jakos sobie z tym poradze najwazniejsze dla mnie zeby mogli do mnie zalogowac ludzie bo jak nie beda mogli to nie mam po co robic go :d Dane przybli?one.
ty sam - Procesor: 600 mhz, Pami??: 128 mb, Internet: nie potrzebny
do 5 os?b - Procesor: 900 mhz, Pami??: 192 mb, Internet: 256kbps
do 10 os?b - Procesor: 1 Ghz, Pami??: 256 mb, Internet: 512kbps
do 20 os?b - Procesor: 1,5 Ghz, Pami??: 384 mb, Internet: 512kbps
do 35 os?b - Procesor: 2,2 Ghz, Pami??: 512 mb, Internet: 1mbps
do 50 os?b - Procesor: 3Ghz, Pami??: 1024 mb, Internet: 2mbps
Minimalne wymagania (lagi):
Dane przybli?one.
ty sam - Procesor: 500 mhz, Pami??: 128 mb, Internet: nie potrzebny
do 5 os?b - Procesor: 650 mhz, Pami??: 128 mb, Internet: 128kbps
do 10 os?b - Procesor: 800 mhz, Pami??: 192 mb, Internet: 256kbps
do 20 os?b - Procesor: 900 Ghz, Pami??: 256 mb, Internet: 384kbps
do 35 os?b - Procesor: 1 Ghz, Pami??: 512 mb, Internet: 512kbps
do 50 os?b - Procesor: 1,5 Ghz, Pami??: 512 mb, Internet: 1mbps

bo moim zdaniem po co do kupowac sprzet do starego kompa jak juz lepiej uzbierac i kupic kompa nowego a najlepiej sk?adanego i sam wybierzesz sobie sprzet bo jak masz kompa ktory ma juz 6/7 lat to juz dziadek ;p wiec jak chcesz mozesz do kupic sobie te ramy i cieszyc sie ots'em aczkolwiek w to przez cale zycie bedziesz gral ? bo juz lepiej sobie chyba kupic kompa z Prockiem intel Quad 2.5ghz lub nawet 3 ghz 4 gb ram i jakas dobr? karte graficzn? zeby pogra? w jakie? fajniejsze gierki ;d na full detalach ;d takie jak Crysis itd a wracajmy do tematu ots'a hmm to i tak duzo zalezy od twojej mapy jaka bedzie i jak duzo respa dasz tez bo czym wieksza mapa to wiekszy resp to wieksze lagi wiec do kup 2 gb ram jakies dobrej firmy najlepiej z najwiekszym taktowaniem ?eby by?a wieksza Transfer szczytowy ..... czym wiekszy tym bardziej wydajniejszy bedzie komp i z tym sie r?wna ze bedzie lepiej ?migal ots
RAM na pewno dokupi?
a co nowego kompa to mam 2
Ten 2 jest brata, jest nowszy i tam sobie gram w te nowsze gierki 

dzi?kiRAM na pewno dokupi?
a co nowego kompa to mam 2
Ten 2 jest brata, jest nowszy i tam sobie gram w te nowsze gierki
Na razie korzystam z mapy Evo by Skatten nie wiem czy to dobry wyb?r
@edit
aha i bym by? zapomnia?
co to p?yty g??wnej to mam 3 DDR DIMM ( Gigabyte ) nie chce mi si? pisa? pe?nej nazwy xD