Ots Marze?

Joke1991

Active User
Wrzesień 12, 2008
Liczba reakcji
6
Witam za?o?y?em ten temat ,poniewa? jestem ciekawy jak wyobra?acie se ots waszych marze? (bez przesady).
Piszcie czy to by?a by rl map czy inna mapa ,mo?e w?asna?
Jakie raty low,h rate?
Co odpycha was od ots?w a co was przyci?ga .
Czy boty by?yby legalne czy te? mo?e nie.
Czego oczekujecie od administracji
Opiszcie wasz wymarzony ots i wszystko co was interesuje i przyci?ga do ots?w.

Odp: Ots Marze?

rl mapa
wszystki powtarzam wszystkie questy od 30 lvl +
rate 40-20-10-5-3 na 100 lvl - 5 a na 200 lvl x3
lot x2
skile i m lvl skile x 15 m lvl x10
zwiekszone danmage ;p i by bylo zajebiscie

Wi?c tak:
Najlepiej, ?eby by?a to w?asna mapa z w?asnymi grafikami oraz nowymi systemami kt?rych ?aden ots nie posiada.
Powinien by? sta?y exp rate najlepiej low.
skille oraz m lvl te? powinien nie i?? szybko, poniewa? gdzie niegdzie jest tak ?e typ wbije 120 axe/sword/club/distance fightingi i kozak.
Nie lubie bot?w, poniewa? denerwuje mnie takie co?, ?e inni nie korzystaj? z bot?w graj? fair a np. inni postawi? wpt np. na demonach lub frostach i kozaki bo maj? hlvl.

Pozdrawiam Crisek.!

Co najwa?niejsze w?asna, rozbudowana oraz ciekawa graficznie mapa. W?asne unikalne skrypty i co najwa?niejsze fabu?a. Og?lnie dobry serwer RPG.

Mapka: Naxed
Exp skille, itp.: all x35 i zajebioza :D

Ja u kolegi gra?em na fajnym OTS'ie co on stworzy? (Nie wiem czy kto? gra, on si? nazywa na tym OTS'ie 'GM Soris') by?o naprawde fajnie, samodzielnie stworzona mapa, nie wiem jaki exp rate bo jeszcze by?em zielony jak gra?em ;]

Z tego jeden, prosty wniosek, ?e ka?dy ma inne gusta i zawsze si? komu? dogodzi. Najlepiej tworzy? co? co si? najbardziej czuje.

Back
Do góry