Velion - z nikogo nie zdzieram kasy, bo nie zmuszam do kupna.
+p?aczesz o to, ?e chc? to sprzeda?, bo sam nie umiesz nic dzia?a?? prosz? ci?... ; )
Normalne AAC b?dzie pasowa?o, wystarczy posiedzie? chwilk? i uda si? to zrobi? samemu.
@Velion,
Co ty masz w g?owie siano?
Nie widzisz, ?e napisa?, ?e doda www na dniach?
Ogarnij si?, wydaje mi si? ?e zazdro?cisz albo robisz z?? opinie temu silnikowi, poniewa? sam kupi?e?, lub chcia?e? postawi? na nim serwer.
Silnik moim zdaniem jak najbardziej w porz?dku.
Autor mia? na nim silnik i dzia?a? bezb??dnie.
@topic,
Jak ju? pisa?em reputacja.
@admin dzia?u,
Ogarnij spam.
Velion - Twoje posty nie wnosz? nic do tematu i najlepiej b?dzie je?eli nie b?dziesz si? wypowiada? a je?eli ju? to z szacunkiem. TP Dzia?aj? lecz je?eli kto? nie ogarnia to mu nie b?d? dzia?a?. To tyle z mojej strony. A co do ots. Dzi?ki ?e wstawi?e?.
Pozdrawiam, Brzustek
Nie widzisz, ?e napisa?, ?e doda www na dniach?
Ciekawa teoria z tym sianem hehe...Co do folderu WWW - zmieni?em zdanie, mam takie prawo w sumie.
Folder WWW mog? sprzeda?
Mam takie pytanie czy w tej paczce s? wszystkie eventy takie jakie sprzedawa? Collo~ ?
I jak s? wszystkie czy one normalnie dzia?aj? czy te? trzeba samemu po g??wkowa? bo czego? mo?e nie by? etc.
Chodzi mi g?ownie o Zombie event , Fire Event , Rush Event.
W?a?nie si? dowiedzia?em, ?e m?j kolega kupi? Materi? w?a?nie na allegro. No i oczywi?cie ma WWW. Wi?c, kiedy tylko si? ze mn? podzieli, dam Wam wszystkim to za darmo. Nie b?dziecie musieli kupowa?![]()