• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.60 OTS MATERIA - otsmateria.pl - DATA+MODS - Edycja 2013! za darmo!

Odp: OTS MATERIA - otsmateria.pl - DATA+MODS - Edycja 2013! za darmo!

a mam pytanie czy s? wszystkie mapki z eventami ?

Up zombie event , run event etc ? to powinno by? , jak wstawi? wszystko. Pr?cz paczki z www.

Tak, zgadza si?, wszystkie eventy s?. :)

dodam pare skryptow z materi do mojego rpg ;p moze cos fajnego sie sklei ^^

Czemu w zombieevent jest tylko "ch*jku*wa.php" do tego eventu tylko to jest potrzebne :D?

@Velion,
Co ty masz w g?owie siano?
Nie widzisz, ?e napisa?, ?e doda www na dniach?
Ogarnij si?, wydaje mi si? ?e zazdro?cisz albo robisz z?? opinie temu silnikowi, poniewa? sam kupi?e?, lub chcia?e? postawi? na nim serwer.
Silnik moim zdaniem jak najbardziej w porz?dku.
Autor mia? na nim silnik i dzia?a? bezb??dnie.

@topic,
Jak ju? pisa?em reputacja.

@admin dzia?u,
Ogarnij spam.

Velion - z nikogo nie zdzieram kasy, bo nie zmuszam do kupna. :)
+p?aczesz o to, ?e chc? to sprzeda?, bo sam nie umiesz nic dzia?a?? prosz? ci?... ; )

Normalne AAC b?dzie pasowa?o, wystarczy posiedzie? chwilk? i uda si? to zrobi? samemu.

P?acz? ? him... jako? nie widz? ?e p?acz?... a i nie umiem sam nic zdzia?a?? nie o?mieszaj si? zobacz sobie ile tu Layout?w doda?em itp co ju? dawno na tym forum nie by?o... albo i w necie

A co do sprzeda?y WWW nic lepszy od Coll... si? nie okaza?e? bo pr?bujesz sprzeda? co? co nie jest twoje... wi?c pozdro

Velion - Twoje posty nie wnosz? nic do tematu i najlepiej b?dzie je?eli nie b?dziesz si? wypowiada? a je?eli ju? to z szacunkiem. TP Dzia?aj? lecz je?eli kto? nie ogarnia to mu nie b?d? dzia?a?. To tyle z mojej strony. A co do ots. Dzi?ki ?e wstawi?e?.

Pozdrawiam, Brzustek

@Velion,
Co ty masz w g?owie siano?
Ogarnij si?, wydaje mi si? ?e zazdro?cisz albo robisz z?? opinie temu silnikowi, poniewa? sam kupi?e?, lub chcia?e? postawi? na nim serwer.
Silnik moim zdaniem jak najbardziej w porz?dku.
Autor mia? na nim silnik i dzia?a? bezb??dnie.

@topic,
Jak ju? pisa?em reputacja.

@admin dzia?u,
Ogarnij spam.

chcia?em to kupi?? widz? ?e nawet nie umiesz post?w czyta? ... i nie mam zamiaru tego ?cierwa odpala? nie wiesz to nie pisz

A i napisa? ?e doda? hah dobre zobacz par? post?w w d?? od 1 posta i si? dowiesz ?e chce to jednak sprzedawa?... kolejnym razem radz? czyta? ca?y temat ze wszystkimi postami :)

---Aktualizacja---

Velion - Twoje posty nie wnosz? nic do tematu i najlepiej b?dzie je?eli nie b?dziesz si? wypowiada? a je?eli ju? to z szacunkiem. TP Dzia?aj? lecz je?eli kto? nie ogarnia to mu nie b?d? dzia?a?. To tyle z mojej strony. A co do ots. Dzi?ki ?e wstawi?e?.

Pozdrawiam, Brzustek

Kolejny dzieciuch... na pewno wszystkie dzia?aj? ? himmm bo par? nie dzia?a dobrze lepiej poszukaj dobra? a p??niej si? wypowiadaj

SanninStory@

Co do folderu WWW - zmieni?em zdanie, mam takie prawo w sumie.
Folder WWW mog? sprzeda?
Ciekawa teoria z tym sianem hehe...

Panowie, co do SanninStory - mo?e po prostu nie zajrza? na pierwsz? stron? tematu?
Proste...
A co do Waszych ?ali - to wypowiedzcie si? gdzie indziej.
Velion - ile masz lat? 13?
Jakby? nie chcia? tego "syfu" stawia? to by? nie prosi? o WWW pisz?c do mnie na PW.
I nie ?ycz? sobie, aby?cie robili w moim temacie bajzel - r?bcie sobie w pokoju. hehe.
Kolejne spamy, k??tnie b?d? raportowane.
Tyle ode mnie.

Mam takie pytanie czy w tej paczce s? wszystkie eventy takie jakie sprzedawa? Collo~ ?
I jak s? wszystkie czy one normalnie dzia?aj? czy te? trzeba samemu po g??wkowa? bo czego? mo?e nie by? etc.
Chodzi mi g?ownie o Zombie event , Fire Event , Rush Event.

Mam takie pytanie czy w tej paczce s? wszystkie eventy takie jakie sprzedawa? Collo~ ?
I jak s? wszystkie czy one normalnie dzia?aj? czy te? trzeba samemu po g??wkowa? bo czego? mo?e nie by? etc.
Chodzi mi g?ownie o Zombie event , Fire Event , Rush Event.

Wszystko dzia?a. :)

Je?eli macie pytania to piszcie na PW, ?eby nie za?mieca? tematu.

ale p??niej pisa?, ?e zmieni? zdanie i nie doda ;p

Szkoda ,?e Pan Kropelka nie chce udost?pni? www.;( Ale i tak trzeba mu by? wdzi?cznym za to co wrzuci?.

Pan kropelka... jak mamy Ci nie zasmiecac tematu skoro na pw nie odpisujesz?

W?a?nie si? dowiedzia?em, ?e m?j kolega kupi? Materi? w?a?nie na allegro. No i oczywi?cie ma WWW. Wi?c, kiedy tylko si? ze mn? podzieli, dam Wam wszystkim to za darmo. Nie b?dziecie musieli kupowa? :)

Okej czekamy :)

Ogarnijcie spam, niech pisz? tylko Ci co wnosz? co? ciekawego do tematu a wszelkie w?tpliwo?ci polecam rozwi?za? poprzez PW.

Pozdrawiam

W?a?nie si? dowiedzia?em, ?e m?j kolega kupi? Materi? w?a?nie na allegro. No i oczywi?cie ma WWW. Wi?c, kiedy tylko si? ze mn? podzieli, dam Wam wszystkim to za darmo. Nie b?dziecie musieli kupowa? :)

W?tpi?, ?e kto? j? kupi? na allegro, poniewa? jedyna aukcja by?a moja, nie uda?o mi si? sprzeda? pe?nego zestawu, jedna osoba kupi?a kilka skrypt?w, wi?c sko?cz kantowa?. :curse:

Je?eli nie uda mi si? sprzeda? folderu WWW, to wrzuc? go do neta. ; )

Pozdrawiam!

Do góry