Ots - pod jak? wersj? tibii?

Status
Zamknięty.

czerwin1997

Advanced User
Grudzień 29, 2008
Liczba reakcji
14
Witam.

Mam zamiar zrobi? ots ale nie wiem pod jak? tibi? b?dzie gra? najwi?cej os?b i pod jak? mapk? itp. i prosz? was o doradzenie ile na ots ma by? expa, mapka, tibia i inne.

czekam niecierpliwie.

czerwin1997.

Odp: Ots - pod jak? wersj? tibii?

Ja preferuje tibie 7.6 i mapk? Rl jak dla mnie to jest cude?ko :D
je?li by? dobrze odtworzy? klimacik tibi 7.6 to gwarantowany sukces :D
takie jest moje zdanie :D

Ja zrobi? bym pod 7.6 i RL mapka tak jak kolega #UP. I mo?e exp 5-10 nie wi?cej. :-D

Najwi?cej ludzi my?l? ?e gra na najnowszych wersjach Tibii. Teraz jest 8.54 i takie wyspy jak zao s? bardzo interesuj?ce, ludzie to podziwiaj?.

Zdecydowanie tibia 7.6
Najlepiej w?asna du?a mapa gdy? real jest ju? nudna, nie po to si? zak?ada OTS, by robi? drug? RL Tibe. Widamo ?e powinien wnosi? co? nowego i innowacyjnego nowy serwer.
Tyle mam do powiedzenia na ten temat

Ka?dy w tym temacie powiedzia? ?e 7.6 nie prawda.. do tego rl map wtf ?
Ile os?b zagra 10-20 ? Mo?e najpierw si? zastanowicie , najwi?cej os?b gra na otsach pod najnowsza Tibie czyli 8.5 - 8.54..Mapa.. hm.. my?l? ?e dobra by by?? RPG.

Ja si? zastanowi?em. Skoro kilka os?b pisze ?e pod 7.6 , to znaczy ?e tych kilka os?b gra pod tym klientem. Lepiej sam si? zastan?w, bo mo?e 7.6 jest lepsza je?eli chodzi o edycje???
nie zastanowi?e? si? pod tym kontem?
Jak mi przykro z tego powodu.
Zastan?w si? dla czego 7.6 ma tylu fan?w, mimo i? jest z przed kilku lat...
Zanim zaczniesz kogo? je?dzi? to sam pomy?l ,a nie wpieprzasz si? mi?dzy w?dke a zagryche z tekstem "Mo?e najpierw si? zastanowicie".
W przciwie?stwie do niekt?rych os?b ja my?l?, i byle czego bym nie poleca?.
Skoro ju? polecasz co?, to pochwal si? swoim OTS z map? RPG pod klienta 8.5 ... Ja mam swojego pod 7.6 wi?c wiem o czym m?wie.
7.6 Jest prosty, funkcjonalny oraz bardzo ?atwo si? go edytuje.
Podstawy C++ ,XML i LUA starcz? by zrobi? cacko!
8.5 te? mia?em. Po tygodniu stwierdzi?em i? starsza wersja jest o niebo lepsza.

Ja swoje argumenty podpar?em faktami... Teraz kolej na ciebie..

Ja uwielbiam takie OTSy jak:
Tibia: 8.1
Exp: 120
Skill: 50
Mlvl:45
Lot: 4
Mapka... Rozbudowana i zajebista!

Ale ... Szuka?em takiego otsa i znalazlem dopiero jak sam zrobi?em i naprawde du?o os?b gra?o

Mo?e zrobi? ots pod 8.42 lub 8.54. Ale niedawno zrobi?em server pod 8.54 to nikt nie gra?. Zrobi?em Fun, RPG, i PVP i nikt nie gra? ;/. Mo?e jeszcze raz spr?buj? z 8.54 z dobrym team, dobr? reklam? itp. Wi?c mo?na temat zamkn??.

Moim znadniem powinne? zrobi? otsa pod Tibie 8.54
Czemu?Ciekawe itemy, najwi?cej graczy gra na 8.42-8.54.
Co do mapki wi?kszo?? graczy lubi mapke robion? od nowa, ale jak sam widzisz g?r? s? teraz ots z rl mapka.
Staty
Exp - 60-120
Skill - 20/50
Mlvl - 30
Loot - 3

Ostatnia edycja:

ja bym powiedzia? Tibia 8.42 bo gra tam du?o os?b jak zrobisz fajny unikalny ots w?asne czary i takie tam a i dedyk to napewnio osi?gniesz sukces :D

Pozdrawiam
Wilus94

Najwi?cej ludzi gra na najnowszych wersjach czyli 8.50--8.54. Mi najbardziej odpowiada Tibia 7.6, poniewa? ma chyba najfajniejszy klimat. My?l?, ?e w klientach od 8.4 w g?r? jest tego wszystkiego za du?o (itemy, potwory itp.).

ja ci zaproponuje tibie 8.54-8.6 to s? ulubione clienty mas, gildie, boty all, i mapka evo, exp z 180 do 4
pkt dla gildii, eventy, dodatki i oro !

pozdrawiam hiroh.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry