OTS pod klienta 8.1

Status
Zamknięty.

loonyxd

User
Maj 9, 2008
Liczba reakcji
0
Witajcie drodzy u?ytkownicy. ; )
Dawno nie gra?em na otsach/rl. O ile mi wiadomo, Silniki wy?ej ni? 8.1 ju? nie s? z mapk? Evolution.
Ja jestem fanem mapki Evo.
Jak my?licie, czy ludzie by chcieli gra? na takim ots? Oczywi?cie kwestia mapy, nowych expowisk to wiadomo. Wzi?? bym si? za to. G??wnie mi chodzi o dobry klimat na serwerze. Wydaje mi si? ?e ludzie wchodz?cy na te nowe otsy co w og?le mapy nie znaj?, odchodz? zaraz.

Dobra, mo?e troch? zamiesza?em. Chcieliby?cie zagra? na jakim? naprawd? dobrym silniku 8.1?

Edit: Dawno mnie tu nie by?o, ?mieszny mam avatar, nie? Nie besztajcie :d

Odp: OTS pod klienta 8.1

JA ci powiem ze kazdy lubi inne otsy niektorzy lubia z tymi mapami co nie znaja ale potem szybko je kumaja a niektorzy mape evo ja np. bardzo lubie ja ;]

ja np szukam otsa do war?w ze duzo ludzi ma grac i maja sie bic ;):p:p:p:p:p:p:p:p:|

JA BYM GRAL . Jak by to byl ots na np.rok albo 2 lata to bym ci tam sciagnal 30 osob, i fajna mapa oczywiscie ( EVO ) ; p

Witajcie m?j OTS ma mapk? Evo i startuje 29 lipca.
Ma wszystko dodane i b?dzie sta? bardzo d?ugo nie b?dzie noob OTSem maxymalna ilo?? GM to trzech...
Nowe expowiska itd.
Jak by kto? chcia? gr?? all info podam na gg 4477683 odpisze kazdemu
Tylko jeszcze szukamy hostera ja moge hostowac oczywiscie ale baredziej by sie przydal ktos z dedykiem

Tez jestem fanem Evo i jak pod 8.10 serwer nie jest z mapa evo to nie gram xD

Ludzie zazwyczaj graja na mapach, kt?re dobrze znaj?. Bo wiedz? gdzie co jest (tak niewi?cej). Bo jak jest inna mapa, to niewiedz? gdzie sa jakie potwory i umieraj? przez zwiedzane mapy.

Gram zazwycznaj na mapach evolution oczywi?cie przerobionych nie lubie map np. yourots
Mam ots pod tibie 8.4 z map? evolution i mam tak przerobion? mape przez siebie , ?e mo?na podziwia?.

Nied?ugo rusza EvoxOTS by Kiros :up::up::up:

Grin+Druid.png

Ludzie lubia gran na ots evo bardzo przerobionych i nowymi expowiskami np z gm shopem i exp najbardziej poszukiwany to 100 i 999 :D

Na mapkach evo graj? na 8.40 lub na 8.42 bez problemu. Musi by? jedynie ?wietnie zareklamowany serwer, ?adny acc maker no i idealnie przerobiona mapka evo.

Teraz tak nie na temat: ja robi? OTS-a z ekip? pod 8.10, eXodus OT 8.1. Za nied?ugo rusza i b?dzie du?o graczy.

@up
Ja szuka?em OTS-?w evo 50x exp, max x100, nigdy x999. Szuka?em rok temu, z nud?w.
:)

Znacie otsa co sie zwie Roxor1337. Czy on jest z mapk? evo bo noe jestem pewien. Prosz? o szybk? odpowiedz:confused::confused:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry