• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ots real map 8/54-8/55 bez b??d?w bardzo tanio jedyna taka okazja!ZAPRASZAM!

Status
Zamknięty.
Odp: Ots real map 8/54-8/55 bez b??d?w bardzo tanio jedyna taka okazja!ZAPRASZAM!

Przepraszam to nie kolega tylko z innego forum ta mapka juz jest na tibi.net.pl w folderze dowload a koels ja sprzedaje a tam znajduje si? za free i taka sama wiec nie wiem czemu koles nielegalnie sprzedaje.Przykro mi ale za takie rzeczy idzie sie siecdziec ;d albo wysoka kara

Our partners and their custom servers:

Odp: Ots real map 8/54-8/55 bez b??d?w bardzo tanio jedyna taka okazja!ZAPRASZAM!

Up
Co ty za dyrdyma?y opowiadasz?? Nie mo?na czegos sprzedawa? co jest publicznie dost?pne?? Jaki protok?? o tym m?wi??
Watpie czy taki istnieje. Go?ciu se sprzedaje to niech sprzedaje. Skoro wiecie ze jest upload do tej mapy to ?ci?gnij, nikt nie ka?e kupowa?!!

Witam ja te? wystawi?em t? mapk? do dzia?u downoald jakby?cie nie zobaczyli i prosi?em o zamkni?cie tematu wcze?niej zanim wystawi?em do dzia?u downoald wi?c ponownie PROSZ? O ZAMKNI?CIE TEMATU!

Ten ots by? tu wystawiony wcze?niej w dziale downoald te? jest wystawiony prze zemnie prosi?em o zamkni?cie tego tematu ze sprzeda?? ale nie zosta? jeszcze zamkni?ty a pozatym moja praca moge robi? co chce!ale
PROSZ? O ZAMKNI?CIE TEGO TEMATU!

JESTEM SOLDINEM U?YTKOWNIKIEM:hah:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom