- Liczba reakcji
- 8
Witam, do?? niedawno dosta?em od kolegi ca?y silnik... W paczce jest Accmaker+poradnik jak stawi? otsa.OTS bazuje na TFSIE 0.2.5 o ile si? nie myle... OTS jednak, ?e bazuje na 0.2.5 jest pod tibi? 8.50. Mapa jest bardzo ogromna. Prawie niczym si? nie r??ni od RL Mapy... Screeny dam ni?ej jako i? nie hostuje ots?w i si? nimi nie bawi? za du?o. Nie robi?em screen?w na rme, tylko wbi?em na serwer kolegi, on hostuje t? mape i aktualnie teraz 29.09.2009 o 20:53 gra 157 os?b! To jest ogromna ilo??!!Chcia?em go hostowa? na dedyku ale no c?? nie uda?o si?.Je?eli chcecie mo?ecie go hostowa? nie ma du?o b??d?w.. Sam silnik te? nie powinien mie? du?o b??d?w jednak jak co? zobaczycie zg?o?cie :].
Mapa ma 81,1 MB poniewa? zosta?o usuni?te gdzie? 10% niepotrzebnej wody.. Z wod? mapa mia?a oko?o 99 MB.Teraz dam kilka screen?w
Miasta s? takie jak na rl!! Opr?cz Gengi, oken i pyry czy jako? tak sorki za b??d
Wyr??nie kilka miast:
Ab'dendriel
Venore
Carlin
Thais
Ankrahmun
Edron
Poda?em tutaj tylko kilka miast jest ich wi?cej!
Na mapie znajduje si? potw?r Medusa jest w pe?ni dzia?aj?cy!
1.
2.
3.
Monsterki,itemki s? tak ja rl. Wszystkie itemy dzia?aj?ce skrypty r?wnie?!! Je?eli b?d? mia? czas udost?pni? wam 2 wersje z wi?kszymi poprawkami ale ta nie jest taka z?a. Bardzo dobra jest
hehe
Co tu wi?cej m?wi? jak co? mi si? przypomni to dopowiem
To teraz tak. Skana zrobi?em ale tylko silnika.. Je?eli kto? chce, lub admin niech do??czy r?wnie? skan od Siebie :]
Skan: Virustotal. MD5: 9354f0a9320552fa99f50352732cbed9 Trojan.Win32.Vilsel.gxt Trojan-Dropper.Delf Trojan.Win32.Vilsel.gxt
da?em na odsiebie bo speedyshare 30 mb max mo?na
Downolad: OTS RL.RAR - OdSiebie.com
^ Dalem Inny silnik bo tamten nie dzia?a?. Silnik pobrany z tnp.
EDIT:
Ludzie pisali, ?e silnik nie dzia?a wi?c wzia?em go z innego TFSA, teraz powinien dzia?a?!
Je?eli nie b?dzie dzia?a? ?ci?gnijcie silnik, gdy ju? ?ci?gniecie wystarczy go podmieni? i powinno dzia?a?!!
Silnik2 : THE FORGOTTEN SERVER.EXE - OdSiebie.com
Skan: Virustotal. MD5: 704319aabc28f27e8978dbe30118128c
zr?d?o : otland - Tylko silnik wprowadzone w?asne poprawki!
Zach?cam do pobierania, dawania edit?w i za jakiego? repucika bym si? nie obrazi?
Mam nadzieje, ?e za to warn?w nie ma 
Pozdrawiam Cgf
)
Skan silnika: http://www.virustotal.com/pl/reanal...6a47d8be520636a05de70f1e81b8743272-1255712636
Mapa ma 81,1 MB poniewa? zosta?o usuni?te gdzie? 10% niepotrzebnej wody.. Z wod? mapa mia?a oko?o 99 MB.Teraz dam kilka screen?w

Miasta s? takie jak na rl!! Opr?cz Gengi, oken i pyry czy jako? tak sorki za b??d

Wyr??nie kilka miast:
Ab'dendriel
Venore
Carlin
Thais
Ankrahmun
Edron
Poda?em tutaj tylko kilka miast jest ich wi?cej!
Na mapie znajduje si? potw?r Medusa jest w pe?ni dzia?aj?cy!
1.
2.
3.
Monsterki,itemki s? tak ja rl. Wszystkie itemy dzia?aj?ce skrypty r?wnie?!! Je?eli b?d? mia? czas udost?pni? wam 2 wersje z wi?kszymi poprawkami ale ta nie jest taka z?a. Bardzo dobra jest
heheCo tu wi?cej m?wi? jak co? mi si? przypomni to dopowiem

To teraz tak. Skana zrobi?em ale tylko silnika.. Je?eli kto? chce, lub admin niech do??czy r?wnie? skan od Siebie :]
Skan: Virustotal. MD5: 9354f0a9320552fa99f50352732cbed9 Trojan.Win32.Vilsel.gxt Trojan-Dropper.Delf Trojan.Win32.Vilsel.gxt
da?em na odsiebie bo speedyshare 30 mb max mo?na

Downolad: OTS RL.RAR - OdSiebie.com
^ Dalem Inny silnik bo tamten nie dzia?a?. Silnik pobrany z tnp.
EDIT:
Ludzie pisali, ?e silnik nie dzia?a wi?c wzia?em go z innego TFSA, teraz powinien dzia?a?!
Je?eli nie b?dzie dzia?a? ?ci?gnijcie silnik, gdy ju? ?ci?gniecie wystarczy go podmieni? i powinno dzia?a?!!
Silnik2 : THE FORGOTTEN SERVER.EXE - OdSiebie.com
Skan: Virustotal. MD5: 704319aabc28f27e8978dbe30118128c
zr?d?o : otland - Tylko silnik wprowadzone w?asne poprawki!
Zach?cam do pobierania, dawania edit?w i za jakiego? repucika bym si? nie obrazi?
Mam nadzieje, ?e za to warn?w nie ma 
Pozdrawiam Cgf
)Skan silnika: http://www.virustotal.com/pl/reanal...6a47d8be520636a05de70f1e81b8743272-1255712636
ladnie