• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Ots rl map 8.50 oken, itd!!!

Status
Zamknięty.

Cgf

Advanced User
Sierpień 17, 2009
Liczba reakcji
8
Witam, do?? niedawno dosta?em od kolegi ca?y silnik... W paczce jest Accmaker+poradnik jak stawi? otsa.OTS bazuje na TFSIE 0.2.5 o ile si? nie myle... OTS jednak, ?e bazuje na 0.2.5 jest pod tibi? 8.50. Mapa jest bardzo ogromna. Prawie niczym si? nie r??ni od RL Mapy... Screeny dam ni?ej jako i? nie hostuje ots?w i si? nimi nie bawi? za du?o. Nie robi?em screen?w na rme, tylko wbi?em na serwer kolegi, on hostuje t? mape i aktualnie teraz 29.09.2009 o 20:53 gra 157 os?b! To jest ogromna ilo??!!Chcia?em go hostowa? na dedyku ale no c?? nie uda?o si?.Je?eli chcecie mo?ecie go hostowa? nie ma du?o b??d?w.. Sam silnik te? nie powinien mie? du?o b??d?w jednak jak co? zobaczycie zg?o?cie :].
Mapa ma 81,1 MB poniewa? zosta?o usuni?te gdzie? 10% niepotrzebnej wody.. Z wod? mapa mia?a oko?o 99 MB.Teraz dam kilka screen?w :)
Miasta s? takie jak na rl!! Opr?cz Gengi, oken i pyry czy jako? tak sorki za b??d :P
Wyr??nie kilka miast:
Ab'dendriel
Venore
Carlin
Thais
Ankrahmun
Edron
Poda?em tutaj tylko kilka miast jest ich wi?cej!
Na mapie znajduje si? potw?r Medusa jest w pe?ni dzia?aj?cy!

1.
beztytuuqs.png

2.
ss1d.png

3.
ss2i.png

Monsterki,itemki s? tak ja rl. Wszystkie itemy dzia?aj?ce skrypty r?wnie?!! Je?eli b?d? mia? czas udost?pni? wam 2 wersje z wi?kszymi poprawkami ale ta nie jest taka z?a. Bardzo dobra jest :D hehe
Co tu wi?cej m?wi? jak co? mi si? przypomni to dopowiem :)
To teraz tak. Skana zrobi?em ale tylko silnika.. Je?eli kto? chce, lub admin niech do??czy r?wnie? skan od Siebie :]
Skan: Virustotal. MD5: 9354f0a9320552fa99f50352732cbed9 Trojan.Win32.Vilsel.gxt Trojan-Dropper.Delf Trojan.Win32.Vilsel.gxt
da?em na odsiebie bo speedyshare 30 mb max mo?na :D
Downolad: OTS RL.RAR - OdSiebie.com
^ Dalem Inny silnik bo tamten nie dzia?a?. Silnik pobrany z tnp.

EDIT:
Ludzie pisali, ?e silnik nie dzia?a wi?c wzia?em go z innego TFSA, teraz powinien dzia?a?!
Je?eli nie b?dzie dzia?a? ?ci?gnijcie silnik, gdy ju? ?ci?gniecie wystarczy go podmieni? i powinno dzia?a?!!
Silnik2 : THE FORGOTTEN SERVER.EXE - OdSiebie.com
Skan: Virustotal. MD5: 704319aabc28f27e8978dbe30118128c

zr?d?o : otland - Tylko silnik wprowadzone w?asne poprawki!
Zach?cam do pobierania, dawania edit?w i za jakiego? repucika bym si? nie obrazi? :D Mam nadzieje, ?e za to warn?w nie ma :D
Pozdrawiam Cgf :))

Skan silnika: http://www.virustotal.com/pl/reanal...6a47d8be520636a05de70f1e81b8743272-1255712636
donwload_safe2.png

Odp: Ots rl map 8.50 oken, itd!!!

Dzi?ki w?a?nie tego szuka?em dUUU?y +,masz ziomeczek mapka 10/10 !
I co najwa?niejsze czyste!

O.o ladnie :) A dzialaja questy takie jak inq , demon oak , ani chodzi mi czy nie ma bledow np ze inq niedokonczone itd :P

nie jestem pewien ale zapewne dzia?aj? :D .. Zreszt? sprawdz na MAp edytorze :P skoro gra na nim 100+ os?b to musi by? zrobione :D poi i anni na pewno jest :D ale inq musisz sprawdzic :]

hm czemu wyskakuje mi b?ad ze nie mam jakiegos pliku "the" jak chce uruchomic silnik ??

tzw? Wyslij mi screena na pw pomoge ci tylko teraz zw ide sie kompac :]
a tak ps baze zrobiles?

o.O Bardzo si? ciesze i pozdrawiam :)

jakie trzeba mie? wymagania ?eby posz?o???

Nie mam pojecia .. Pojdzie ci napewno ale bedzie sie duzo wlaczac :D a moze byc tak jeszcze parametry podal?

Powiem ze,nwet fajne to co nam tutaj dales :) sprawdzilem wszystko dziala.
Ale jak sprawdzalem to wykrylo mi virusa (nie gorznego).
Moja ocena to 8/10.

No jak to jest RL Map z gengi? pyre oken itd. to ja jestem chory .
W??czy?em silnik, i co ?!
Wszed?em na OTS'a a tu zwyk?a mapka, inne trainy, za podr?? si? p?aci >.>, nie ma gengii, pyre, oken .
Go?ciu, z kim ty chcesz si? bawi? ?

Wszystko czy?ciutkie skanowa?em virusscan jotti.

No jak to jest RL Map z gengi? pyre oken itd. to ja jestem chory .
W??czy?em silnik, i co ?!
Wszed?em na OTS'a a tu zwyk?a mapka, inne trainy, za podr?? si? p?aci >.>, nie ma gengii, pyre, oken .
Go?ciu, z kim ty chcesz si? bawi? ?

A co chcia?e? ? ?eby podr?? byla za free? ?Jak ci sie nie podoba nie ?ciagaj nie moja wina ?e nic nie umiesz robi?... omgf

A tak ps2. Znajdz otsa z dok?adn? map? rl :)

;oooooooo
Wielki + dla Ciebie
Szuka?em takiego czego? od kilku tygodni!
Bardzo Ci dziekuje i polecam!
Wszystko dziala INQ~
Pozdrawiam :):thx:

?eby? wiedzia?, ?e ten silnik jest ju? wystawiony na te forum -.-, a po drugie, s? inne trainy ni? na screenie, i nie ma tych miast gengia, pyre, oken .
Masz co? do powiedzenia ^.- ?

#link
prosze bardzo, to jest ten sam silnik, i wszystko takie same, jedyne co zrobi?e? w tym otsie, kt?rego wystawi?e? do tego tematu, to da?e? zepsuty silnik, kt?rego nawet si? nie da odpali? .
http://tibia.net.pl/silniki/183977-ots-8-50-real-map-silnik-tfs.html

Prosz?, jak mi to wyt?umaczysz ? ; ]

Up @

To nie jest ten sam !

Wi?c sie zamknij !

A co do silnika 10/10 !

#up
Prosi? Ci? kto? o zdanie ?
Pewnie nawet OTS'a nie pobra?e?, a jak pobra?e?, to pewnie nie odpali?e? i nie sprawdzi?e?, a idiot? to Ciebie podobno przezywaj? w szkole, no ale c?? .
Czekam, powiedz mi gdzie tu s? te CUDNE PRO ELO MIASTA Gengia, Pyre, Oken ?

odpali mi chociarz silnik jak mam ok. 800 mb ramu ale wiecie tylko sam silnik bez ludzi? czy mapa sie da zaladowac

mi wyskakuje blad "the" przy uruchamianiu silnika ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry