• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Status
Zamknięty.
Odp: Ots rl mapaa inq i yalahar !!!

Na prawd? dobra RL Mapa i s? dzia?aj?ce questy. Na pewno wielu osobom si? przyda.
Szkoda w?a?nie, ?e na tych RL zawsze jest tyle itemk?w nawrzucane wsz?dzie.

Jakim problemem jest usuniecie ich w RME?

Problemem mo?e to nie jest du?ym, ale zanim by? to zrobi? to wiesz...
//Hoxaver

mo?e kto? rehostn?c na sendspace plax pisze ?e jaki? wytracony limit czasu -.-

Jak chce cos zmienic na mapce to potem przy odpaleniu Ots wyskakuje Blad ze mam zly format mapy :eek::confused: a wczesniej wszystko bylo dobrze.

Kopiowalem mape pod inny silnik i dalej to samo,moim zdaniem jakis dziwny jest ten ots.

Ja mam atak samo, wiec jesli ktos moze niech powie o co chodzi.. ;/

wie ktos moze czemu nie dziala npc od promocji addoner tez nie dziala i nie da sie kupic sd w backpacku :/

Mam pytanko, je?eli posiadam bardziej dopracowan? RL Mape i s? tam ALL questy tylko nie mam pliku actions ?eby one dzia?a?y . Czy jak dodam plik Actions(znajduj? sie tam skrypty do quest?w) to b?dzie wszystko chodzi? ??

pozdro...

zmieni?em temple position i w pliku i w xampie na stronie i dalej mi wyskakuje ze temple position is wrong;/ co zrobic??

?aduje siee.. i ?aduje .. A potem Takie Cos Non Stop .. - O Co ChoDzi . Jakby niem?g? Za?adowac Mapy i resp?w .. Kto? wie o co chodzi ? Moge podac Config.. Ss :

Ostatnia edycja:

Wida?, ?e ots jest nie kompletny za malo domow, mapa z 8.10 lub 8.22 juz nie pamietam Ciezki OTs sa lepsze!

Odpisze mi ktos wko?cu co zrobi??? wpisywa?em te x=32366 y=32366 z=7 i nie dzia?aj?,otworzy?em mape i sprawdzi?em na mapie wsp??rz?dne,wpisa?em je i dalej nie dzia?aj?;/ pomo?e kto? z tym temple position??????

Jakie ?BY ;/

w phpmyadmin/player wpisujcie TOWN_5 i dalej x-0 y-0 z-7 silnik sam wyznaczy wsp??rz?dne w THAIS

Problem :)
Jak robie konto w panelu admina , ustawiam tam GROUP ID -3 w ACC Potem w players TEZ -3 TO wogole nic sie nie da zadnej komendy gm'a :)
HELP?

Group-3 to jest SENIOR TUTOR

Ustaw Group- 6 to jest na GOD'a

:curse: Prosze Cie o Pomoc Gdy Chce Uruchomic Ots Pisze Kliknij dowolny klawisz :( gdy klikam altomatycznie sie wylacza ;(

Bodzio Wielki kiedy mniej wi?cej wystawisz poprawiony ten ots ? aa i jeszcze si? chcia?em spyta? co zrobi? ?eby t? mapk? m?c edytowa? Remere's Map Editorem, bo jak zedytuje i zapisze to p??niej si? nie chce silnik w?aczy? ;/

Co to ma by??wpisuje w configu temple position,najpierw to co kolega poda? na 1 stronie,potem otworzy?em mapke w mapeditorze i sprawdzi?em jakie tam s? wsp??rz?dne,teraz kolega poda? x=0 y=0 z=7 i wpisa?em to i w configu i w phpmy admin i ciagle mi pisze ?e temple position is wron,powie mi kto? co mam zrobi? bo ja ju? nie wiem,pr?bowa?em wszystkiego;/

Mia?em ten sam problem. Gdy robi?em konto przez acc na stronie i posta? wyskakiwa?o mi temple is wrong pozition. Doszed?em do tego sam by to poprawi? mianowicie trzeba wej?? w config accemakera w folderze xamppu htdocs i tam edytowac config i wpisa? w tej linijce $config['site']['newchar_towns'] = array(1); Zamiast "1" wpiszcie "5" to jest temple thais. Ja postawi?em to na acc unnamed acc. maker 0.3.2beta for TFS 0.3 beta2 :D:D:D

Jak pomog?em dajcie reputa

silnik z opisu fajny zobaczymy czy gracza na moim ots sie spodoba:):):):)

Status
Zamknięty.
Do góry