• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

OtsList.eu - nowa lista serwer?w!

Status
Zamknięty.
Odp: OtsList.eu - nowa lista serwer?w!

<> Refresh <>
BUMP ;)

#Kamil
Strona pisana od zera, bez pomocy.

Bardzo ?adna strona. Przyjemna grafika i przejrzysta :> Mam nadziej?, ?e porz?dnie si? rozkr?ci. Oby pojawia?y si? na niej coraz to lepsze mo?liwo?ci.

Dodane og?lne statystyki oraz wykres online dla wszystkich serwer?w:

stats.php

Mo?e tak zajebi?cie pisze skrypty PHP? ;d Zreszt? nie by? to za du?y wyczyn. Lista zostanie w przysz?o?ci przeniesiona na serwery nazwa.pl ... ;)

Mog? potwierdzi?, ?e Masteuszx pisa? t? stron? sam, bo czasami pyta? si? mnie jak zrobi? wykresy graczy online. Strona og?lnie ?adna i przyjazna. Dobrze, ?e da?e? ju? nowy layout.
Pozdrawiam,
Gelio
Ej Panowie spokojnie ja tylko zapyta?em xdddd Bo jako? nie chce mi si? wierzy? w takie bajki, ?e wszystkie klasy i inne pierdo?y s? tak samo nazwane. Jest jednakowe wy?wietlanie serwer etd. nawet identyczny silnik pod "search", dlatego kto? tu od kogo? zrzyna? xD
Poza tym to, ?e pyta? o takie rzeczy nie ?wiadczy, ?e zrobi? skrypt ;)

@Geli
No w?a?nie staram si? wyt?umaczy?, ?e to mo?e by? po prostu jaki? gotowy skrypt. Nie wiem, nie orientuje si? w listach OTS'?w ale to nie jest pierwsza lista kt?ra tak wygl?da, dlatego jest to troch? podejrzane.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

To, ?e jest podobny layout, o niczym nie ?wiadczy. Te skrypty to akurat sam pisa?em, a jak nie, to podaj mi stronke, gdzie jest gotowy skrypt, lub te? jego fragmenty. Albo po prostu zr?b j? sam.

Pozdrawiam. ;)

#down
PHP.

Ostatnia edycja:

To, ?e jest podobny layout, o niczym nie ?wiadczy. Te skrypty to akurat sam pisa?em, a jak nie, to podaj mi stronke, gdzie jest gotowy skrypt, lub te? jego fragmenty. Albo po prostu zr?b j? sam.
Pozdrawiam. ;)

Oj nie spinaj si? tak bo to powoduje zatwardzenie xD
Po prostu dziwi mnie, ?e wszystkie listy OT wygl?daj? identycznie ;P To chocia? z czego ten lay jest wzi?ty?
A co do napisania tego samemu, ASP czy PHP? ^^ Bo to jest ?aden wyczyn ustawi? na CRON'ie od?wie?anie skryptu i sprawdzenie dost?pno?ci serwera :P

Hmm, nie dzia?a? Chce sobie wbi? zobaczy? a tu nie ma strony ;<

Bardzo Fajna Strona Open Server'?w ;)
POLECAM ;)
Mi si? mi?o tam szuka Ots itp. ;)
Polecam ;)

Bardzo fajna strona i szybko si? rozwija.
Dopracowana.
Je?li tak dalej p?jdzie mo?e bdzie tak salwna jak otservlist? :D
Oby tak dalej i ?ycze dalszych sukces?w.

Zosta?y dodane "5 ostatnich wiadomo?ci dnia z serwera". Ciekawe sk?d mia?em pomys? =).

Je?li macie jakiekolwiek propozycje na rozw?j listy, prosz? pisa?! ;)

Fajna stronka - jak nie mam grac na jakims OTku to szukam innego na wlasnie twojej. Przejrzysta strona, wszystko wyraznie napisane. Sporo serwerow - jest w czym wybierac :] Polecam wszystkim. Moja ocena 10/10.

Fjan stronka ale co? email aktywacyjny nie przychodzio ;/ ;/ dlaczego jest p?atna szkoda bo te? jest p?atne ;(;(:down::down:

Edit@

O kurde sorry pomyli?em si? sry

Ostatnia edycja:

Wys?a?em 3x sms za 10 zl na Pod?wietlenie z?ote i g?wno pisze ze z?y god prosz? admian tej stronki o szybki kontakt na gg 9905165 bo troch? kasy straci?em

Status
Zamknięty.
Do góry