- Liczba reakcji
- 1
Witam, korzystam z elfbota na jednym z serwer?w dragon ball. Mam problem ze zbieraniem loota, mianowicie z ka?dego moba wypadaj? itemy i backpack w kt?rym te? s? itemy. Chcia?bym aby bot otwiera? cia?o, wyjmowa? z niego itemy, po tej czynno?ci otwiera? backpack w ciele potwora i z niego wyj?? reszte rzeczy (mam nadzieje ?e mniej wi?cej zrozumiale to napisa?em).
Do tej pory u?ywa?em prostego skryptu:
auto 200 openitem 2854 1 armored oozaru
Lecz bot cz?sto zanim zd??y wyj?? itemy prosto z cia?a od razu otwiera ten backpack, a z niego wyjmuje tylko kase, item?w nie rusza. Wiem ?e elfbot potrafi otwiera? bagi w cia?ach. Da?oby si? podmieni? w plikach id backpacka zamiast baga? Albo napisa? jaki? skrypt kt?ry po zebraniu loota z moba, otwiera backpack i z niego wyjmuje itemy? Co? typu Cavebot looting>otwieranie bp w ciele>zbieranie item?w z bp.
chodzi o to aby wyciagnal najpierw itemy zdefiniowane w cavebocie a dopiero pozniej otwieral bp i wyciagal z niego itemy (rowniez te zdefiniowane w CB)
# Lub moze istnieje szansa na szybsze wyjmowanie itemow z deda potworka
Do tej pory u?ywa?em prostego skryptu:
auto 200 openitem 2854 1 armored oozaru
Lecz bot cz?sto zanim zd??y wyj?? itemy prosto z cia?a od razu otwiera ten backpack, a z niego wyjmuje tylko kase, item?w nie rusza. Wiem ?e elfbot potrafi otwiera? bagi w cia?ach. Da?oby si? podmieni? w plikach id backpacka zamiast baga? Albo napisa? jaki? skrypt kt?ry po zebraniu loota z moba, otwiera backpack i z niego wyjmuje itemy? Co? typu Cavebot looting>otwieranie bp w ciele>zbieranie item?w z bp.
chodzi o to aby wyciagnal najpierw itemy zdefiniowane w cavebocie a dopiero pozniej otwieral bp i wyciagal z niego itemy (rowniez te zdefiniowane w CB)
# Lub moze istnieje szansa na szybsze wyjmowanie itemow z deda potworka