OVH Server Prywatny

MaLuucH

User
Listopad 13, 2009
Liczba reakcji
1
Witam mam takie pytanie na czym polega server prywatny na OVH on b?dzie sta? umnie czy u nich i to bedzie tak jak by dedyk??

Odp: OVH Server Prywatny

Tak, b?dzie sta? u nich. Jest to taki serwer dedykowany, lecz s?abszy, st?d te? ni?sze ceny.

Server dedykowany r??ni si? tym, ?e ma pami?? fizyczn?, a prywatny (zwany tak?e RPS/VPS) ma pami?? wirtualn?, poza tym centy prywatnego s? ni?sze :)

Wirtualn? czyli o co w tym chodzi wszystkim bo niewiem sorki:P? czekam na odp bo chcem kupic dedyk RPS na 2 miechole na test potem moze juz kupie normalny:D i ile kosztuje najtanszy ze wszystkim juz i bruto?

Ostatnia edycja:

RPS te? jest w miare normalny tylko posiada wirtualny dysk, kt?ry jest dzielony na kilku u?ytkownik?w OVH. Dedyk ma 500GB dla Ciebie a RPS 20GB dla Ciebie.
Po co wydawa? pieni?dze na 500GB je?li Ty b?dziesz przy Otsie korzysta? z max 50MB?

Ahaa spoko ale ile taki najtanszy dedyk kosztuje juz ze wszystkim koncow? cene bym chcia? wiedziec? albo ile ludzi utrzymie ludzi na tym kompie

Parametry mojego kompa to takie:

- AMD Athlon(tm) XP 1800+
- 1,50 GHz
- 1,25 GB Ram
- Net 793 KBPS ale neta zmieni? co do kompa tak samo ale dopiero po 20 lutym juz mam p?yte ale niemam nic inego do niego..

s?abiutki procek, s?abiutko ramu, s?abiutko neta.
Lagi b?d? nawet przy ma?ej mapie ;]

Ahaaa no spoko to powie mi kto? ile kosztuje najtanszy server bruto prywatny?

Back
Do góry