• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Oxoria OTS! Custom map! START

Status
Zamknięty.

mortaq

New User
Liczba reakcji
0
Zapraszmy na serwer Oxoria OTS!

Strona serwera: oxoria-ots.zapto.org
IP serwera: oxoria-ots.zapto.org
Port: 7171
Wersja klienta: 8.60 (posiadamy r?wnie? w?asnego klienta)
Mapa: Custom (w?asna, stworzona od zera)
*Ulepszanie przedmiot?w do +9
*Jazda wagonem pomi?dzy miastami
*Addony z bonusami
*Gra Snake
*Gra Tetris
*TP Room
*Potiony maj? 5 u?y?
*Training Monki
*Wiele ciekawych quest?w

EXP STAGES
1-50 - x200
51-75 - x100
76-100 - x70
101-150 - x40
151-200 - x30
201-225 - x10
226+ - x5

Skill Rate: x15
Magic Rate: x5
Loot Rate: x5
PvP: od 80 lvl'a
Domki: od 60 lvl'a
Cena SQM: 5k

59900263.jpg

67626524.jpg

85179494.jpg

Odp: Oxoria OTS! Custom map! START

Nie za?miecaj.... po pierwsze to to co @up po drugie ots potrzyma z 2 tygodnie po 3 takich ots?w jest miliony to 4 jeste? nieogarem... ;) wog?le screeny lipa i ots lipa wi?c zagra 7 max osob co lubi? miec 10000 lvle ;D

@up sie znasz tyle co nasrasz...
Zagra?e? chocia??
Wi?c nie gadaj.
Ots jest naprawd? spoko.
Wczoraj gra?em i by?o miodzio.
Szkoda, ?e co? off teraz, ale mam nadzieje, ?e to tylko chwilowe ^^

LOL, Ciebie poje..?o?! vip account na w?asnej mapce?! pozdro jeszcze bronie po 100-130 ataku, haha rozbi?e? mnie ch?opie, nie dziw si?, ?e graj? 2 osoby. Serv ma dedyka?

Wyobra?asz sobie, po ile taki ek mo?e bi? z t? broni?. Gra?em na otsie gdzie sword ma 100 ataku, hity waha?y si? 400 do nawet 900. Do tego dochodzi exori gran po 400+ to pozdro ;d

Nawet szkoda czasu wchodzi? na serva widz?c sms shop, rozumiem jakby? doda? vip'a jakby gra?o po te 50 os?b, ale nie jak graa po 5os, sry dla mnie do kitu, powodzenia!

@down
#co nic nie ma?! ahaha, to po co jest vip? szkoda czasu jak serv dedyka nawet nie ma, raz online raz off.
Ja rozumiem i Ci wsp??czuje jak si? nam?czy?e? nad tym ots'em w?asna mapa, nowe questy i ?e Ci? nikt nie docenia, ale jak gra tak ma?o os?b to powinienne? go od razu usun??, albo go wstawi? jak si? server rozwinie i doda? nowe expowiska, i napisa? w newsie: "dzi? zosta?y dodane tereny dla vip, mo?na go zdoby? w que?cie b?d? naby? w sms shop'ie". Czy co? w tym rodzaju...
Ja nie lubi? ots?w, gdzie jest vip za kase, bo to oczywiste, ?e tam level leci bardzo szybko.

#Mi nie chodzi o bronie tylko dla ek ale i r?wnie? dla rp, crystal arrow od 130 lvl'a! i 100+ ataku. Exp jak dla mnie jest do?? niski jak na bronie 100+ ataku.

#Co jest na tym vip? hmm zr?b ss'a z gry co jest na tym vip'ie bo bardzo bym si? chcia? dowiedzie? co na nim jest i czy si? op?aca gra?. bo jak widz?, narazie nie - server offline ;[

#Fajnie si? ots zapowiada, ale co dobre, to si? szybko ko?czy

Dzi?kuj? i powodzenia!

Ostatnia edycja:

A widzia?e? chocia? co jest na tym vip?
Wi?c prosze, nie gadaj...
A "lepsze" itemki s? nie tylko dla najta, wi?c nie wiem o co ci chodzi....

to nic ze tylko dla kngihta. ale sa zamocne i odpychaja ludzi ja nie wiem myslisz ze zarobisz bo takie pro elo itemy? nie chyba ze od dzieci neo co chca hapac lvle i eq na postac bo kazdy normalny to wezmie sobie i sam zdobedzie o ile wejdzie chociaz widzac taki shop...

Status
Zamknięty.
Do góry