Nush
Advanced User
- Reaction score
- 11
Odp: P?aszczyzna totalna
---------- Tre?? dodana o 23:01 ----------
Naruto WHITE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD no tak si? jeszcze nie u?mia?em, nic nie mam z tego silnika i dobrze o tym wiesz bo sam si? pucowa?e? by mi map? robi? a ostatecznie jak JU? CHCIA?EM ZAP?ACI? to usi?owa?e? mnie okra?? napisa?bym z?odzieju ale przecie? tutaj stwierdzenie to obraza ;/
Widzia?e? postacie takie same i spelle? Postacie mo?liwe ale spelle ju? nie spelli mam troch? autorskich, NTSW ma prawa do tych grafik a ty nie za co si? w?ciek?e? i wys?a?e? erexowi pozew co by?o tak dziecinne ?e nie skomentuje.Nie jestem hipokryta gdy? gra?em na twoim serwerze par? miesi?cy temu przez kilka dni, a kilka dni wcze?niej gra?em na brazylijskim serwerze z tymi samymi postaciami i spellami :s
Co do mojego serwera jest to czysty tfs ?e skrypt ami na zam?wienie kt?rych nie ma inny otsa (chyba ?e ich tw?rca je odsprzedal w co w?tpi?). Co do grafik, s? ripowane z gry non online i nie wstydz? si? tego, ich styl mi si? podoba ale wi?kszo?? musz? sam odrysowywac zamiast p?j?? na ?atwizne i jecha? copy paste bo to niemo?liwe w wi?kszo?ci przypadk?w wi?c troch? pracy w to wk?adam
Du?y obiekt potrafi mi zaj?? ca?y dzie? gdy? nie jestem grafikiem poziomu shikate czy royalz a czy dami
Grafiki postaci s? w?asne za kt?re p?aci?em, ma je r?wnie? ntsw l, dlaczego? Poszukasz, a znajdziesz.
Nie wiem wi?c dlaczego nazywasz m?j serwer gownem po kilku ssach z roku 2014
Pozdrawiam
P.S temat nie s?u?y do k??tni dlatego je?eli masz zamiar kontynuowa? te rozmow? to zapraszam na pw
[MENTION=180885]Rafe[/MENTION]ru
Na razie na cliencie tibii z tego wzgl?du, ?e mamy czasy jakie mamy i bez bota nie ma graczy :/ lecz i tak czeka mnie przeprowadzka ma otclienta z kilku powod?w:
- ju? debilem do limitu 254 efekt?w
- mam kilka pomys??w na GUI, kt?re wymagaj? otclienta
P.s wybaczcie za b??dy ale pisze z kom?rki i czasami nie zauwa?am wszystkich dziwnych autokorekt
---------- Tre?? dodana o 23:01 ----------
Kazdy wie ze kazda edycja Nrtn to zwykly Schei? na kase, twoj silnik jest na otlandzie (narutowhite pysiek.) [MENTION=111360]Nier[/MENTION]uchomy Poruszyciel nie daj sie sprowokowac temu idiocie, napewno sporo ludzi by si? takim projektem zainteresowa?o
Gesendet von meinem X6 mit Tapatalk
Naruto WHITE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD no tak si? jeszcze nie u?mia?em, nic nie mam z tego silnika i dobrze o tym wiesz bo sam si? pucowa?e? by mi map? robi? a ostatecznie jak JU? CHCIA?EM ZAP?ACI? to usi?owa?e? mnie okra?? napisa?bym z?odzieju ale przecie? tutaj stwierdzenie to obraza ;/