What's new

[P?ATNE] Profesjonalne grafiki na zam?wienie.

Status
Not open for further replies.

Bubin

Senior User
Reaction score
166
Odp: [P?ATNE] Profesjonalne grafiki na zam?wienie.

Norek prosze Ciebie zebys sie tutaj wiecej nie udziela?, g?wno? Chyba m?wisz o tym jak zarabiasz na ?ycie.
Ja wiem do czego jestem zdolny i na co mnie sta? w tej dziedzinie...
Je?eli twoje ?ycie ogarnicza si? do tego, ?e chodzisz do szko?y i podbierasz rodzicom pieni?dze to zrobi?o mi si? Ciebie ?al.
Jak widzisz ja znalaz?em spos?b na to ?eby chocia? mam? odci??y? od tego jak ci??ko pracuje i sam si? dok?adam do op?at. Tak?e nie m?w mi, ?e grafiki kt?re tworz? to "gunwo? nie znam takiego okre?lenia" bo my?l?, ?e ty w ?yciu nie z?apa?e? ?adnej zajawki. Ja sobie sam zapracowa?em, du?o czasu po?wi?ci?em udoskonalaj?c swoje umiej?tno?ci w tej dziedzinie..
A pozatym ten temat to nie jest moje portfolio s?u??ce do komentowania i oceniania moich prac. B?d? serdecznie wdzi?czny je?eli opu?cisz ten temat i ju? nigdy wi?cej tu nie zajrzysz. Essa
#edit
a co do tego, ?e wykorzystalem czyjes prace to przyjmij do wiadomosci ze mam wszystkie pliki psd ktore potwierdzaja ze jestem ich autorem

Last edited:

Mixerr

Active User
Reaction score
10

Grafiki si? prezentuj? w miar? ?adnie i podobaj? mi si?. Czekam na kontakt o kt?ry prosi?em w prywatnej wiadomo?ci i zobaczymy co uda nam si? zdzia?a?. :wink:

Pozdrawiam.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

A pozatym ten temat to nie jest moje portfolio s?u??ce do komentowania i oceniania moich prac.
No ja wiem ze to nie portfolio ale lekko wprowadzasz w b??d:/

a co do tego, ?e wykorzystalem czyjes prace to przyjmij do wiadomosci ze mam wszystkie pliki psd ktore potwierdzaja ze jestem ich autorem
Mo?esz mie? ca?y plik PSD ale to i tak nic..
wystarczy ze wykorzystasz zdj?cie na kt?re nie masz praw i ju?..
np tutaj:

Ja tez jak robi?em ulotki to musia?em szuka? po jaki? g?wnianych stronach z darmowa grafika:

10702037_705773832840930_1541159602265105422_n.png

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Najciekawsza praca to chyba to:
3mcy.png

Chocia? i tak kuleje kolorystycznie.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Nie ze szukam czegos tylko tak przypominam :)

To twoja najlepsza praca:
wersy_by_mefixdesign-d7mnyxu.png

Bubin

Senior User
Reaction score
166

#refresh
dobra usunelem swoje niepotrzebne posty z tego tematu :)

Tadeusz Norek

Active User
Reaction score
8

Norek prosze Ciebie zebys sie tutaj wiecej nie udziela?, g?wno? Chyba m?wisz o tym jak zarabiasz na ?ycie.
Ja wiem do czego jestem zdolny i na co mnie sta? w tej dziedzinie...
Je?eli twoje ?ycie ogarnicza si? do tego, ?e chodzisz do szko?y i podbierasz rodzicom pieni?dze to zrobi?o mi si? Ciebie ?al.
Jak widzisz ja znalaz?em spos?b na to ?eby chocia? mam? odci??y? od tego jak ci??ko pracuje i sam si? dok?adam do op?at. Tak?e nie m?w mi, ?e grafiki kt?re tworz? to "gunwo? nie znam takiego okre?lenia" bo my?l?, ?e ty w ?yciu nie z?apa?e? ?adnej zajawki. Ja sobie sam zapracowa?em, du?o czasu po?wi?ci?em udoskonalaj?c swoje umiej?tno?ci w tej dziedzinie..
A pozatym ten temat to nie jest moje portfolio s?u??ce do komentowania i oceniania moich prac. B?d? serdecznie wdzi?czny je?eli opu?cisz ten temat i ju? nigdy wi?cej tu nie zajrzysz. Essa
#edit

Widz? ?e boli Ci? to ?e komu? nie podobaj? si? Twoje prace - typowe dla cebulari :D. Je?li to nie jest temat do oceniania Twoich prac to po co od?wie?asz co chwil? i po co odpowiadasz na "oceny" twoich prac ?. Zajrz? tu i to nie raz :). Tak twoje prace dla mnie s? do bani proste ?e nie ka?demu musz? si? podoba? - wida? Ty o tym nie wiesz, nie potrafisz przyj?? negatywnej opinii o Twoich wypocinach w pirackim pewnie CC :). To ?e masz .PSD nie oznacza ?e jeste? autorem hahaa - tak my?la?e? ?. W dodatku jeste? grafikiem to powiniene? wiedzie? ?e obrazki kt?re wykorzystujesz podlegaj? prawu (w celach komercyjnych). Pewnie o tym tez nie masz poj?cia bo ?e? grafik za 10z?. Dla mnie to jeste? marnym grafikiem i dziwnym cz?owiekiem kt?ry od razu musi zjecha? (wiem te? taki by?em ale wyci?gn??em wnioski) za to ?e komu? si? nie podoba Twoja "ci??ka" praca. Ja na ?ycie zarabiam i w 2 dni wyci?gn? tyle co Ty w miesi?c kalectwa w PS :).

@Infelicity

To ?e mam 5 post?w to nie oznacza ?e na forum nie by?em wcze?niej. Tak mo?esz sprawdzi? sobie IP. Do Tibii wr?ci?em po 4 latach i tu na forum te? :) - nie pami?tam has?a i e-mail :p. A co do dowod?w nie potrzebne mi bo nic nie zg?aszam :). Ale podejrzewam ?e na DeviantArt szybko bym to znalaz? na czyim? koncie.

Last edited:

Bubin

Senior User
Reaction score
166

Ale ja nie krytykuje tego, ?e ty negatywnie komentujesz moje prace. Po co od?wie?am? Po to ?eby u?ytkownicy zauwa?yli temat i by? mo?e si? do mnie odezwali w celu podj?cia wsp??pracy.
Odpowiadam na oceny prac lecz zwracam ca?y czas uwag? na to, ?e nie jest to odpowiedni temat na oceny pozytywne lub negatywne, to nie ma najmniejszego znaczenia.
Dobrze to prosz? Ciebie bardzo poszukaj na DeviantArcie moje grafiki kt?rych nie jestem autorem.
"Cebulakiem" to jeste? ty, bo pr?bujesz mi za wszelk? cene udowodni?, ?e jestem k?amc? i nie mam poj?cia o grafice. To, ?e w 2dni wyci?gniesz wi?cej ni? ja to od niczym nie ?wiadczy. Ja jeszcze si? ucz? i traktuje to jako hobby, odskocznia od codzienno?ci i mo?liwo?? zarobienia paru groszy.
Mi wystarczy, ?e moja "ci??ka" praca b?dzie si? podoba? zleceniodawcy, na wi?cej nie licz?.
Gi? miernoto

#edit i taki ma?y cytat z twojej wypowiedzi w innym temacie kt?ry idealnie podkre?la te twoje komentarze
i po co ?miecisz mu temat jakimi? swoimi ?alami ?. Jak 90% czytaj?cych w tym Ja maj? to w dupie co Cie boli :)

Last edited:

Tadeusz Norek

Active User
Reaction score
8

Ale ja nie krytykuje tego, ?e ty negatywnie komentujesz moje prace. Po co od?wie?am? Po to ?eby u?ytkownicy zauwa?yli temat i by? mo?e si? do mnie odezwali w celu podj?cia wsp??pracy.
Odpowiadam na oceny prac lecz zwracam ca?y czas uwag? na to, ?e nie jest to odpowiedni temat na oceny pozytywne lub negatywne, to nie ma najmniejszego znaczenia.
Dobrze to prosz? Ciebie bardzo poszukaj na DeviantArcie moje grafiki kt?rych nie jestem autorem.
"Cebulakiem" to jeste? ty, bo pr?bujesz mi za wszelk? cene udowodni?, ?e jestem k?amc? i nie mam poj?cia o grafice. To, ?e w 2dni wyci?gniesz wi?cej ni? ja to od niczym nie ?wiadczy. Ja jeszcze si? ucz? i traktuje to jako hobby, odskocznia od codzienno?ci i mo?liwo?? zarobienia paru groszy.
Mi wystarczy, ?e moja "ci??ka" praca b?dzie si? podoba? zleceniodawcy, na wi?cej nie licz?.
Gi? miernoto

#edit i taki ma?y cytat z twojej wypowiedzi w innym temacie kt?ry idealnie podkre?la te twoje komentarze

Nie mam zamiaru szuka? na DeviantArcie bo napisa?em Ci wy?ej ?e nic nie zg?aszam i napisa?em ?e PODEJRZEWAM wi?c nie musi tak by?, wi?c po co ? po to by Ci udowodni? ? - nie chce mi si?, a nawet je?li nie tam to na google grafika bo po twoich nieudanych fontach i ich stylach nie wierz? ?e SAM robi?e? BG :). Nie napisa?em ?e jeste? k?amc? wi?c nie wiem sk?d ten wniosek :). Pisa?e? ?e to niby Ja chodz? do szko?y (w po?cie troch? wy?ej) a okaza?o si? odwrotnie - hahaha ... <r?ce_opadaj?>. Co do cytatu to Ciebie widz? boli ?e ludzie komentuj? Tu twoje prace (trudno te? do??czy?em do nich) :). A moja odpowied? to nie jest ?aden ?al, lecz zwyk?a ocena+odpowied? na Twoje posty :). Czego si? spodziewa?e? ? ?e ka?dy b?dzie bra? hurtowo od Ciebie i p?aci? za gotowe t?o z deviantart lub google w dodatku na forum o Tibii (nie musz? by? na bie??co by wiedzie? ?e si? du?o nie zmienia) + ?le wpasowany napis ?. Miernoto ? spoko wol? to ni? cebulowa bieda :).

Status
Not open for further replies.