P??fina? [Always - Blackq] 23-26 listopad

Status
Zamknięty.

Chris

Senior User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
173
Temat: dowolny

Pierwsza praca:
1xx.png

2xx.png

3xxh.png

Druga Praca:
6jq1rr.png

Odp: P??fina? [Always - Blackq] 23-26 listopad

2 praca lepsza wed?ug mnie.

A 1 praca te? ?adna ale czego? jej brak ale druga naprawd? cacy.

Wed?ug mnie lepsza jest praca numer 1.

W pierwszej pracy wida?, ?e mapper mia? kilka ciekawych pomys??w - fakt, woda jest nieco pusta, ale s? cz??ci mapy wyr??niaj?ce si? od pozosta?ych. Ciekawe po??czenia i jak ju?wspomnia?em, wzgl?dna pomys?owo??.
Praca numer dwa jest potwornie jednolita i przekombinowana - zwyczajny chaos.

Regards
Seylit

Praca druga jest taka zwyk?a, dlatego mi si? podoba. Praca pierwsza nie przypasowa?a mi, wi?c oddam g?os na drug?.

G?osuj? na prac? nr 1, moim zdaniem jest zdecydowanie lepsza, ma wi?cej urozmaice?. W dw?jce niby wszystko ok, ale nie ma na czym oka zawiesi?, wszystko takie jednolite.

Obie prace w sumie nie s? takie z?e, ale jak na p??fina? spodziewa?em si? czego? o wiele lepszego. Jak tak si? przygl?dam obu pracom, to po chwilowym zastanowieniu wybieram prac? z nr 2. Pierwsza jaka? taka nijaka. Ma ?le dobrane boardery traw na wzg?rzach, co troch? psuje wizerunek pracy. Praca nr 2 taka zwyczajna, ale wida?, ?e autor stara? si? w?o?y? wysi?ek w ka?dy cal pracy. Praca ma wi?cej szczeg???w i to ona bardziej przypad?a mi do gustu.

G?os na prac? z nr 2.

Oddaje gloc na Prace nr.1, poniewaz jest duzo urozmaicen i wogole jakos mi sie bardziej spodobala, a Praca nr.2 jak wspomnial Seylit jest jednolita i mi nie pasuje.
Praca nr.1

Bezsens... tak presti?owy konkurs jak ten powinien mie? jakie? zasady i regu?y. Dajecie u?ytkownikom woln? r?ke, aby tworzyli temat o tematyce dowolnej.
Powinien by? jeden ustalony temat, kt?ry obaj u?ytkownicy powinni zrobi?.
Skrzywdzeni mog? poczu? si? Aviolles i Seylit, kt?rzy musieli wykona? maszyn? oble?nicz?.

Notka moderatorska:
Nie musieli, a chcieli

Jednak ni?eli taki temat ju? powsta?, to g?osuj? na prac? nr 2.
Regards!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

M?wi?em Ci black, a?eby? od?o?y? na bok te k?pki trawy bo w oczy szczypi?. ='f
2

Zdecydowanie jedynka, fajny pomys?, dobre wykonanie, mo?e troszke pusto no ale idea??w nie ma.
Dw?jeczka wybra?a sobie zbyt "obcykany" temat, mimo i? wykonanie jest ok, to jej autor przegra? u mnie ze wzgl?du na s?aby pomys? na projekt.

~2 praca bardziej dopracowana, podoba mi si? klimat bardzo fajne miejsce by?o by z tego dlatego zdecydowanie praca nr 2

~1 taka normalna i zwyk?a nic nowego

G?osuj? na prac? numer 1, poniewa? w drugiej pokazana jest tylko natura za to autor. Za to autor pierwszej pracy mia? jaki? pomys?.

G?os oddaj? na prace numer 1. Jest ona wykonana estetycznie i wpad?a mi w oko. Druga praca te? nie jest z?a, aczkolwiek nie potrafi? tego z niczym powi?za?. Mo?e dlatego g?os odda?em na prace pierwsz?.

G?os na prac? nr 2

Praca nr 2 wygl?da estetyczniej, wi?cej detali, dobrze wymieszane bordery.

Sw?j g?os oddaje na prac? nr 2, ta nie jest zaskakuj?ca poniewa? jej autora sta? na wi?cej, w pierwszej pracy jest zbyt wiele b??d?w...

Stosunkiem 8:6 wygrywa Blackq!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry