PACC 30/90 DNI ZA CC, Danera

Status
Zamknięty.

Alalia Samit

New User
Maj 15, 2010
Liczba reakcji
1
Witam,
Jestem nowym u?ytkownikiem Tibia.net.pl nie ukrywam, ?e za?o?y?em tutaj konto tylko i wy??cznie do cel?w zarobkowych, jednak mniejsza o to. Przejd? wi?c do tematu:
PACC NA 90 DNI - 710K
PACC NA 30 DNI - 290k
Istnieje r?wnie? kupno Item?w, wi?cej informacji podam na GG. PACC mog? r?wnie? sprzeda? na innych serwerach (Przy uzgodnieniach) jednak osobi?cie gram na Danera i wygodniej by?oby mi sprzedawa? PREMIUM na wy?ej wymienionym serwerze.
Z Dniem 20.05.2010r, istnieje mo?liwo?c zakupienia PACC poprzez przelew bankowy

Kontakt
GG: 19301306
Email: Alaliasamit@wp.pl
Z powa?aniem, Przemek!

Odp: PACC 30/90 DNI ZA CC, Danera

Witam, czy allegro wchodzi w gr??
Wi?kszo?? ludzi nie daje takiej mo?liwo?ci, a ja si? chce upewni? czy allegro wchodzi w gr?.

Witam, czy allegro wchodzi w gr??
Wi?kszo?? ludzi nie daje takiej mo?liwo?ci, a ja si? chce upewni? czy allegro wchodzi w gr?.

Witam, allegro w sumie da?oby rade, ale nie na 100 %. Ja osobi?cie nie posiadam konta, ale znajomy tak.

Witam, allegro w sumie da?oby rade, ale nie na 100 %. Ja osobi?cie nie posiadam konta, ale znajomy tak.

To je?li b?dzie pewne allegro to wtedy mo?emy porozmawia? o zakupie. Bez allegro to jakby bez kasy:P

To je?li b?dzie pewne allegro to wtedy mo?emy porozmawia? o zakupie. Bez allegro to jakby bez kasy:P

Mi to w sumie oboj?tne czy Pan kupi czy kto? inny:P Tak czy inaczej, pr?dzej czy p??niej sprzedam Premium ;

Ciekawe czy rzeczywi?cie jeste? uczciwy, jak? mamy gwarancje, ?e nas nie oszukasz?

W porz?dku, na gg zaraz si? dogadamy.

Ot?? nie masz ?adnej gwarancji dop?ki kto? mnie nie sprawdzi, Handel opiera si? na zaufaniu.

Pierwsze zaufanie klienta zawsze jest allegro.pl Je?li sprzedaj?cy nie udost?pnia sprzeda?y poprzez allegro inni maj? prawo ci? podejrzewa?. Ja nie skorzystam z us?ugi dop?ki nie b?dzie na allegro.pl

@up zobaczymy na odpowied? tego pana.

Pierwsze zaufanie klienta zawsze jest allegro.pl Je?li sprzedaj?cy nie udost?pnia sprzeda?y poprzez allegro inni maj? prawo ci? podejrzewa?. Ja nie skorzystam z us?ugi dop?ki nie b?dzie na allegro.pl
@up zobaczymy na odpowied? tego pana.
Zgodz? si? z tym co Pan napisa?, postaram si? za?atwi? konto kumpla, w najgorszy wypadku sam za?o??, ale z tego co wiem na KOD aktywacyjny trzeba czeka? maxymalnie dwa tygodnie, tak wi?c troch? to potrwa.
U?ytkownik Secr3t z?o?y? zam?wienie na 30 Dni PACC, postaram w jak najszybszym czasie zrealizowa? zam?wienie.
Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zgodz? si? z tym co Pan napisa?, postaram si? za?atwi? konto kumpla, w najgorszy wypadku sam za?o??, ale z tego co wiem na KOD aktywacyjny trzeba czeka? maxymalnie dwa tygodnie, tak wi?c troch? to potrwa.

Mo?liwo?? wp?aty jest 1.50 luhb 2.50 na allegro i kod dostajesz do 24h.
Nie widz? innej przeszkody zap?aci? 2.50!

@Secr3t Czekam na pana opinie.

Pieni??ki (CC) zosta?y wys?ane teraz czekam.. ciekawe czy dostan? PACC

zobaczymy ;D daj znac w poscie tez jestem zinteresowny ;)

Wszyscy jeste?my ciekaw tego pana zaufanie, je?li wszystko b?dzie okej mo?e skorzystam z tej oferty...

PACC jak na razie nie doszed?, zobaczymy co b?dzie dalej;/

Ju? podejrzane, je?li osoba by?a przy tranzakcji online powinna ci do 15minut dostarczy? pacc je?li tego nie zrobi?a to mo?esz po?egna? si? z pieni?dzmi lub jest nie do?wiadczony w tym i mu zajmuje d?ugo je?li max do 2h nie dostaniesz to mo?na ju? raportowa?.

Jest pacc! Doszed?!!!!!! Ju? rzeczywi?cie my?la?em, ?e z CC si? po?egnam!

a tak na marginesie.. PACC doszed? wcze?niej, zalogowa?em si? na tibia.com niestety na innym charze, i nie zwr?ci?em na to uwagi. Bezmy?lnie tylko od?wie?a?em stron?..

Ostatnia edycja:

Ile cc bys chcial na Refugi za pacc na 30 dni?

Okej, sprzedawca wiarygodny godny zaufania zobaczymy jak dalej si? to b?dzie rozkr?ca? polecam r?wnie?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry