Pacc na allegro

Status
Zamknięty.

bartox

Active User
Lipiec 9, 2009
Liczba reakcji
10
Witam kupi?em pacca na allegro 90dni za 500k ale ziomek mnie oszukal mam archiwum gg i filmik jak wysylam kase
Moge i?? na policje z tymi dowodami zeby to odzyskac?

Odp: Pacc na allegro

Pierw zg?o? to do administracji allegro.

Nic mu raczej nie zrobisz. Allegro nie bierze odpowiedzialno?ci za inn? zap?at? ni? w prawdziwych pieni?dzach.

My?l?, ?e nie brali by tego pod uwag?.Jedynym wyj?ciem by? by kontakt z Administratorem serwera.(cho? tak?e powiedzieli by Ci "na w?asn? odpowiedzialno??..."

@down

Masz racje...

Ostatnia edycja:

#Shito
Nie musisz powtarza? wypowiedzi poprzednika. Kontakt z administratorem serwera by?by raczej g?upi, dosta? by tylko bana ; >

#Topic
My?l?, ?e administracja allegro mo?e mu zablokowa? konto...

Witam kupi?em pacca na allegro 90dni za 500k ale ziomek mnie oszukal mam archiwum gg i filmik jak wysylam kase
Zglos to do administracji allegro o tym problemie ale na policje moglbys isc jesli kupilbys pacca za (zlotowki) to raczej tak.
Nastepnym razem jesli chcialbys w przyszlosci kupic znow za gp to patrz komentarze innych uzytkownikow czy mozna tej osobie ufac.
Pozdro.

Ja tam zawsze kupuje od Zacheja i wole doplacic to 50k i mam pewniaka...

Niestety nic nie zrobisz allegro tylko dzia?a na zasadzie z?ot?wek:) Radze Ci aby? przez gp kupowa? tylko od zaufanych kt?rych nie brakuje;P

Przepraszam na wst?pie ?e powtarzam co? co by?o powiedziane ale ?eby u?ci?li?.
Archiwum z GG i filmik jak wysy?asz kas? w grze nie jest ?adnym materia?em dowodowym, nic z tym nie zrobisz. Je?li chodzi o pana na allegro je?li wystawi? aukcj? o warto?ci 1 z? te? nic z tym nie zrobisz. Aby policja mog?a interweniowa? aukcja musia?aby mie? warto?? 150z? +. Podsumowuj?c potraktujcie to jako przestrog?.

Regards,
Persona Grata.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry