Pacc Rune..

Flous

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
1
Witam . Mam taki problem na moim ots , a wiec mam pacc rune 30h ,60h ,70h i gdy ide do npc ktoremu sie daje runki za pacc , daje mu ta rune to pisze "Dosta?e? 30h Pacc" i tak powinno byc , ale gdy patrze na status pacc przez komende !premmy tego pacca nie ma ;/ moglby ktos cos podpowiedziec co trzeba zrobic? lub jak zrobic nowa pacc rune na h lub dni taka do ktorej nie trzeba isc do npc .

@ edit
i jeszcze cos , jak ustawiam w confing.lua czy ma byc free pacc i daje yes to kazdy go ma , a jak daje no to kazdy traci nawet ci ktorzy go mieli tak ma byc?

Z Gory THX

Odp: Pacc Rune..

no tez mam ten sam problem ale z tym config.lua to
-- Czy chcesz, aby da? premi? konta dla wszystkich graczy? (yes / no)
freepremmy = "yes"
-- chcesz gracze premium czeka? w kolejce jak inni? (yes/no)
queuepremmy = "yes"
T?umaczy?em Translatorem : ) hehe.No to chyba juz wiesz co i jak z tym config.lua
Pozdro !

Wiem o co tam chodzi . ale nie wiem czy to bug silnika ze jak zmieniam na "no" to kazdy go traci czy tak ma byc

Wiem o co tam chodzi . ale nie wiem czy to bug silnika ze jak zmieniam na "no" to kazdy go traci czy tak ma byc

Niechce cie wprowadzi? w b??d, ale raczej tak nie powinno by?. Godziny gracza sa zapisywanie w pliku gracza jako "premTicks". Najlepiej by by?o jak wypr?bujesz to na normalnym yurku, mo?liwe ze b??d silnika.

Back
Do góry