• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PACC z Tibia.com (Pomocy)

Status
Zamknięty.

nobotak16

New User
Liczba reakcji
0
Witam mam pytanko ,je?li kupi?em koledze pacca na tibia.com na miesi?c i tam pisa?o ze op?at? pobrana automatycznie z karty p?atniczej i ze pod koniec pacca b?d? przysy?ali maila, i mam pytanko czy co miesi?c pieni?dze b?d? pobierali automatycznie? czy od nowa b?d? musia? wpisywa? numer konta itd?

Odp: PACC z Tibia.com (Pomocy)

czekaj jesli dobrze zrozumialem to kupiles pacca na miesiac?
To pobiora ci zato na samym pocz?tku...!! i niemasz sie co bac ze na 2 miesiac itp. kupujesz pacca na miesiac to jest na miesiac i ci pobieraja z konta 30zl

ahaj czyli nie mam sie co bac ze przyjdzie mail z tibia.com i kolega klikanie ze kupuje pacca na nastepny miesiac i z mojej karty pobierze pieniadze?

Edit: ahaj czyli nie mam sie co bac ze przyjdzie mail z tibia.com i kolega klikanie ze kupuje pacca na nastepny miesiac i z mojej karty pobierze pieniadze?

Edit: ahaj czyli nie mam sie co bac ze przyjdzie mail z tibia.com i kolega klikanie ze kupuje pacca na nastepny miesiac i z mojej karty pobierze pieniadze?

no raczej nie(chyba, ?e poda?es koledze dane):P, a ja w?asnie mam pytanie nie z tibia.com tylko z allegro.pl
op?aca si? kupowac na allegro pacca na 90 dni ?
to znaczy czy sie nie oplace ale czy warto czy nie ma oszust?w jezeli tak to prosz? o pomoc ;]

Nie op?aca si?. Wychodzi jakie? 20z? dro?ej. Polecam przez t.com bo wygodniej i szybciej a przez wszystko inne jest dro?ej i d?u?ej.

@up
Marshal - nie do ko?ca Ci? rozumiem - pomy?l zanim co? napiszesz.

@topic
Kupi?em za pomoc? karty p?atniczej. Standardowo masz zaznaczone subscrition payment czy co? takiego - w takim wypadku co miesi?c (przez 3 miechy - chyba) b?dzie pobiera?o Ci z konta te kilka euro.
Gdy by? zaznaczy? sigle payment wtedy by?o by to jednorazowo -tylko na 30 dni.
Nale?y czyta? co si? zaznacza ;)

aha a m?g?by mi kto? powiedzie? ile kosztuje taki pacc na 30 dni bo si? w tym nie orientuj??? sory :):):D:D:):D:):D

@Up
Pacc kosztuje w zale?no?ci od ceny "ejro" dok?adnie 7.45 Euro.

W wakacje kupowa?em po 26 z? a teraz po 32...

Chcia?bym zada? pytanie, a nie chce zak?ada? nowego tematu. Ile idzie pacc, gdy wy?l? przelew z banku internetowego? A, mo?e wiecie kiedy euro troch? stanieje?

Chcia?bym zada? pytanie, a nie chce zak?ada? nowego tematu. Ile idzie pacc, gdy wy?l? przelew z banku internetowego? A, mo?e wiecie kiedy euro troch? stanieje?

Pacc powinien by? na koncie po 5 minutach, zale?y to od banku, kiedy robi przelew.
Co do Euro to na razie na ?wiecie, jest kryzys. Dla tego nie, kt?re ceny spadaj?, a nie, kt?re wzrastaj?. Wi?c nie wiadomo, kiedy kryzys na ?wiecie si? sko?czy. Trzeba cierpliwe czeka?.

Pozdrawiam,
Xoyoch.

#down
No to wpad?em, w?a?nie o to mi chodzi?o, widocznie troch? przekr?ci?em. Przepraszam ^^.

Ostatnia edycja:

Pacc powinien by? na koncie po 5 minutach, zale?y to od banku, kiedy robi przelew.
Co do Euro to na razie na ?wiecie, jest kryzys. Dla tego nie, kt?re ceny spadaj?, a nie, kt?re wzrastaj?. Wi?c nie wiadomo, kiedy kryzys na ?wiecie si? sko?czy. Trzeba cierpliwe czeka?.
Pozdrawiam,
Xoyoch.
W przypadku przelewu? Od kiedy?

Je?li kupujesz pacca przez transfer bankowy to musisz czeka? oko?o 2 - 5 dni. Za? w przypadku p?atno?ci kart? kredytow? - pacc otrzymuje si? prawie od razu...

Status
Zamknięty.
Do góry