- Liczba reakcji
- 0
Witam wszystkich,ot?? mam na sprzeda? kilka pacc'?w na 30/90 dni.Na dw?ch serwerach Pandoria,Secura.
Cennik:
Pandoria,pacc na 90 dni=500k,na 30dni=230k.
Secura,pacc na 90dni=600k,na 30 dni=300k.
Kontakt:
Nr gg:17330662.
Plan wymiany:
1.Wysy?asz parcelem lub dajesz osobi?cie 1/2 gp.
2.Wysy?am pacc'a na twoje konto.
3.Nast?pnie ty dajesz mi drug? po?ow? gp.
4.Na samym ko?cu wymieniamy si? komentarzami na forum.
UWAGA!!!Pkt 3,je?li nie otrzymam drugiej po?owy gp,zastrzegam sobie prawo do anulowania p?atno?ci,aktywuj?c pacc'a twoje konto zostanie zbanowane.
Wiem,?e nie musicie mi wierzy?,poniewa? na tym forum panuje du?o z?odziei.Jestem przekonany,?e wszyscy z nich to zwyk?e dzieci,kt?re maj? maksymalnie 15lat.W?a?nie przez takich u?ytkownik?w niekt?rzy s? niewinnie os?dzani o z?odziejstwo.
Pacc sprzedaje tylko na dw?ch ?wiatach,poniewa? gram na nich i potrzebuje tam gp.Nie przyjmuj? gp na innych ?wiatach,poniewa? otrzymane gp nie id? na sprzeda?.Kto wie mo?e w przysz?o?ci b?dzie taka opcja.Narazie jednak nie zajmuj? si? sprzeda?? gp na allegro.
Oczywi?cie zach?cam do kupna,zr?bcie jak uwa?acie.
Ps.Dla pierwszej osoby,kt?ra zdecyduje si? kupi? pacc'a.Zni?ka:50k
Warto.Wielkie :thx:
Przypominam moje gg:17330662.
Cz?sto siedz? na nie widoku,wi?c prosz? ?mia?o pisa?
Pzdro...
Cennik:
Pandoria,pacc na 90 dni=500k,na 30dni=230k.
Secura,pacc na 90dni=600k,na 30 dni=300k.
Kontakt:
Nr gg:17330662.
Plan wymiany:
1.Wysy?asz parcelem lub dajesz osobi?cie 1/2 gp.
2.Wysy?am pacc'a na twoje konto.
3.Nast?pnie ty dajesz mi drug? po?ow? gp.
4.Na samym ko?cu wymieniamy si? komentarzami na forum.
UWAGA!!!Pkt 3,je?li nie otrzymam drugiej po?owy gp,zastrzegam sobie prawo do anulowania p?atno?ci,aktywuj?c pacc'a twoje konto zostanie zbanowane.
Wiem,?e nie musicie mi wierzy?,poniewa? na tym forum panuje du?o z?odziei.Jestem przekonany,?e wszyscy z nich to zwyk?e dzieci,kt?re maj? maksymalnie 15lat.W?a?nie przez takich u?ytkownik?w niekt?rzy s? niewinnie os?dzani o z?odziejstwo.
Pacc sprzedaje tylko na dw?ch ?wiatach,poniewa? gram na nich i potrzebuje tam gp.Nie przyjmuj? gp na innych ?wiatach,poniewa? otrzymane gp nie id? na sprzeda?.Kto wie mo?e w przysz?o?ci b?dzie taka opcja.Narazie jednak nie zajmuj? si? sprzeda?? gp na allegro.
Oczywi?cie zach?cam do kupna,zr?bcie jak uwa?acie.
Ps.Dla pierwszej osoby,kt?ra zdecyduje si? kupi? pacc'a.Zni?ka:50k
Warto.Wielkie :thx:
Przypominam moje gg:17330662.
Cz?sto siedz? na nie widoku,wi?c prosz? ?mia?o pisa?
Pzdro...
.