• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pacc za GP ?

Status
Zamknięty.

Matejek

Active User
Liczba reakcji
18
Siemanko .
Serfowa?em po r??nych stronach www. i natkne?em si? na temet "pacc za gp"
niekt?rzy ludzie m?wi? , ?e te prawda .

oferty takie (podobno)

90Dni -200K-250K
180Dni -300K-400K
360Dni - 500K-700K

Pacc'a tego mo?na kupi? od graczy , a nie od CipSoftu .

Wypowiadajcie si? co o tym my?licie .
Czy to jest bezpieczne ?? (moim zdaniem nie !)

No to go , go ja mada faka :p

Pozdrawiam xD

Odp: Pacc za GP ?

S? osoby kt?re s? sprawdzone nie wiem kto to ale s?ysza?em ?e jest takich pary kolesi co u nich jest sprawdzone i bezpieczne

Widzia?em wiele ofert takich przed depo ale nie odwa?y?em si? jeszcze nigdy zaryzykowa?. Podobno wysoko postawieni gracze seryjnie sprzedaj? pacca, ale jak wiemy pisanie "sell premium" jest ju? zakazane. Je?li zale?y nam, aby kupi? pacc'a za gp to mo?e warto pomy?le? o sprzeda?y pieni?dzy na swoim ?wiecie (o ile mamy ich du?o) i za to kupi? sobie PT ;)

Wlasnie sie tak zlozylo,ze kupilem pacca za 18cc. Oczywiscie gracz wystawil aukcje na allegro. Ma pozytywy wiec postanowilem mu zaufac.Pacca zamowil w niedziele, wiec dzisiaj powinienem dostac go. Pozyjemy zobaczymy :D

Editne posta i napisze czy oszukal xd

A co do tematu to mysle,ze bez allegro nie ma szans na dostanie pacca, chociaz moj kolega tak kupil i dostal.

EDIT: Niestety zostalem oszukany...

Informacje o U?ytkowniku: RedDevil_2008 (5) - Konto zawieszone

Ostatnia edycja:

Ja ju? na Allegro za GP kupi?em chyba za 15 i dosta?em. :P

Edit: Ja ju? na Allegro za GP kupi?em chyba za 15 i dosta?em. :P

Po co to? ja ju? tam wole przelew.. a nie jakies cc ... np kole? na roku chce se pacca kupic i se nie kupi bo nie ma kasy? a tak to przez pieniadze i se kupisz kiedy chcesz...

Wlasnie sie tak zlozylo,ze kupilem pacca za 18cc. Oczywiscie gracz wystawil aukcje na allegro. Ma pozytywy wiec postanowilem mu zaufac.Pacca zamowil w niedziele, wiec dzisiaj powinienem dostac go. Pozyjemy zobaczymy :D
Editne posta i napisze czy oszukal xd
A co do tematu to mysle,ze bez allegro nie ma szans na dostanie pacca, chociaz moj kolega tak kupil i dostal.

Mam nadziej? , ?e Ci? nie oszuka :)
hehe... ?ycze powodzenia :)

Pozdrawiam xD

No tak ale jak oszuka go na Alegro to wtedy ma prawo zg?osi? to na policje czy tam do s?du co? takiego tam jest.

wiesz jak kto? m?wi Sell premium account 90,180 or 360 days
to mi sie takich ?al robi niekt?rzy jeszcze sami pacc nie maj? i za takie 90 dni
wo?aj? 100k :P i jeszcze zaliczke chc?!? ja m?wie 1st premium because always u can cancel it. jak napisze bb ma hunta :P proste :D zaproponowa? mi pacca typ i pada? za to ?e chcia? oszuka? :D

Raz z moim bratem postanowili?my, ?e spr?bujemy. To by?o na ?wiecie Obsidia znale?li?my takiego kogo? kto ma plecy (Wiecie o co chodzi, ?e jest wysoko postawiony i mo?na mu zaufa?.) Dali?my mu kas?, a po 5 minutach mieli?my ju? pacca. Wi?c jaki z tego wniosek?
Taki, ?e trzeba znale?? tak? osob? co ma dobre plecy, i si? nie ba? i po 5 minutach ma si? pacc.

Oy to jest ?ci?le tajne je?eli jaki? kapu? by si? dowiedzia?, napisa? by co? do CipSoftu ?e ten i ten sprzedaje pacc za "CC" to by go sprawdzili i m?g? by mie? problemy nie tylko w grze..

Wko?cu ile oni trac? kasy jak kto? za nich to robi.

Raz tak kupi?em (przez allegro oczywi?cie) i dosta?em pacc'a po 2-3 dniach.
Niekt?re "noob" stronki pisz? , ?e po otrzymaniu cc kupuj? pacc'a ale nie warto w to wierzy? :)

Jak ju? chcesz tak kupowa? to tylko przez allegro ale zawsze patrz ile go?? ma pozytyw?w a ile negatyw?w(patrz jakiego rodzaju negatywy).

A najbardziej proponuje Ci po prostu kupi? przez [-]tibia.com[/-] normalnie ni? bawi? si? w cc xD Albo spr?buj szcz??cia na [-]tibia.pl[/-] w tych ich konkursach pacc itp. xD
Ocenzurowa?em linki do stronek ?eby nie by?o , ?e reklama i 5p. warna xD

Pozdrawiam,
Bartke.​

No tak ale jak oszuka go na Alegro to wtedy ma prawo zg?osi? to na policje czy tam do s?du co? takiego tam jest.

Zgadzam si? z tob? . Ale na policje czy tam do s?du mo?na zg?osi? gdy suma przekroczy 200 z? .

Pozdrawiam xD

Witam, nie radze kupowa? pacc'a za gp. Lepiej zam?wi? na allegro u zaufanego allegrowicza i masz pewno?? ?e pacca otrzymasz na 100%. Pacc za gp jako? mnie nie przekonuje do kupna.

Znam Pewna Osobe kt?ra sprzedaje PACC'a troche drogo, i robi WT 1;2 jak chcecie z nim zagada? piszcie na PW:o

@hehe.. dobry kole? jeste? xDD
A mo?e to jest tak :
?e ja z tob? gadam daje ci np:. 300k
A Ty mi konto hakujesz ??

Pozdrawiam xD

Ja niemia?em okazji kupywa? na allegrosie i za gp nie kupuje z "nieznanych ?r?de?" xD ale pomy?le mo?e mo?e...

Na prawde nie warto kupowac pacca za gp. Niedawno zostalem oszukany. Kupilem przez allegro...

Moj kolega zamowil pacca od kolesia z wysoko postawionej gildii na Askarze- Intermission. Niestety tez zostal oszukany.

Zamowilem pacca za rl kase od Arsena z allegro. Sadze,ze to zaufany sprzedawca sadzac po jego komentarzach. Czekam na Pacc ;]

Wesolych Swiat (mi sie milo nie zaczely... 18cc do tylu)

@Topic No s? takie ceny za pacc, mo?na kupi? jak kto chc?, ale trzeba mie? jakiego? ufnego "sellacza" pacc :)

Status
Zamknięty.
Do góry