Paladin vs Knight

Status
Zamknięty.

kondikk

New User
Sierpień 3, 2009
Liczba reakcji
0
Witam!
Jest to m?j pierwszy temat a zarazem post. Dobra :P przechodz? do konkret?w, wi?c tak chc? zacz?? gra? ju? w tibi? i nie wiem kogo wybra? knighta czy paladina? Od razu uprzedzam, ?e nie mam zamiaru kupowa? pacca (no mo?e po 120lv na jakie? 30dni :P), wiec m?j problem tkwi w tym, ?e nie wiem kogo wybra? palka czy knighta (tak jak napisa?em wy?ej). Chodzi mi o przyjemn? gr?, poniewa? jest to moja 1 posta?(mia?em druida ale to ju? inna sprawa), to kasy do wydania mam a? 0 bo nawet nie zrobi?em postaci na rookgaardzie.
P.S. Tak wiem, wiem nie znosicie takich temat?w. U?ywa?em opcji szukaj ale tam pytali si? kogo wybrac czy palka na x lv czy knighta na x lv(wi?c nie m?j problem). Z g?ry dzi?ki!!

Odp: Paladin vs Knight

Witam!
Jest to m?j pierwszy temat a zarazem post. Dobra :P przechodz? do konkret?w, wi?c tak chc? zacz?? gra? ju? w tibi? i nie wiem kogo wybra? knighta czy paladina? Od razu uprzedzam, ?e nie mam zamiaru kupowa? pacca (no mo?e po 120lv na jakie? 30dni :P), wiec m?j problem tkwi w tym, ?e nie wiem kogo wybra? palka czy knighta (tak jak napisa?em wy?ej). Chodzi mi o przyjemn? gr?, poniewa? jest to moja 1 posta?(mia?em druida ale to ju? inna sprawa), to kasy do wydania mam a? 0 bo nawet nie zrobi?em postaci na rookgaardzie.
P.S. Tak wiem, wiem nie znosicie takich temat?w. U?ywa?em opcji szukaj ale tam pytali si? kogo wybrac czy palka na x lv czy knighta na x lv(wi?c nie m?j problem). Z g?ry dzi?ki!!
Je?li chodzi o paladina to gra jest na pocz?tku kosztowna. Trzeba ci?gle chodzi? do npc i kupowa? speary. Ale ?e jest to profesja kt?ra nie wymaga podej?cia do przeciwnika to mo?esz chodzi? na silniejsze potwory takie jak cyclop. Z niego leci nawet sporo kasy wi?c nie bedzie ?adnych waste. Ma tak?e lepsze hity. Ja na 8 lvl i 30 distance mia?em hity 50+.
Knight zarabia ca?y czas du?o kasy, lecz nie mo?e sobie na 8 lvl p?j?? poexpi? na cyclopach poniewa? szybko padnie na ladze lub bedzie to kosztowny exp. Ma tak?e gorsze hity. Gra?em knightem i na 16 lvl jak poszed?em na cyclopy to na jednego posz?o z 5 pot?w. Hity by?y beznadziejne. Zabija?em cyclopa z 3 min. xD
Ok. Ja Ci raczej polecam paladina, ale jak chcesz troche kasy zebra? to oczywi?cie knight. ;)

Wiesz akurat skillowanie mi nie przeszkadza. Lubie nawet to ;P. Tylko, ?e pall du?o kasy traci na speary, be?ty itd. Czy mu si? ta kasa b?dzie zwraca?? Czy mo?e do ko?ca gry zostanie biedakiem? Aha i czy na rookgaardzie (jak bym wybra? palla) juz u?ywa? spear?w czy zbiera? lepiej kaske na eq?

@EDIT
nie zd??y?em :p

Wiesz akurat skillowanie mi nie przeszkadza. Lubie nawet to ;P. Tylko, ?e pall du?o kasy traci na speary, be?ty itd. Czy mu si? ta kasa b?dzie zwraca?? Czy mo?e do ko?ca gry zostanie biedakiem? Aha i czy na rookgaardzie (jak bym wybra? palla) juz u?ywa? spear?w czy zbiera? lepiej kaske na eq?

@EDIT
nie zd??y?em :p
Nie warto zbiera? kasy na Rooku bo to bedzie marne z 300gp a tyle to mainie zbierzesz w 1h. Lepiej ju? poskilluj na rooku dist. Na wy?szym lvl bedzie mu si? kasa zwraca? poniewa? bedziesz chodzi? na lepsze potwory kt?re ci bd dawa? kilka cc. No ale nie radze ci odrazu szasta? kas?.

Okey, wybra?em pala i mam ostatnie pytanko :P, mianowicie czy op?aca si? za te 3-4z? kupi? na allegro 2cc (na itemy, spearsy itp.), bo z kasa w rl nie jest najgorzej, wi?c si? pytam czy op?aca si? kupi? czy raczej zbiera? samodzielnie? Chodzi mi te? z t? kas? o ?atwy i wygodny start...

Okey, wybra?em pala i mam ostatnie pytanko :P, mianowicie czy op?aca si? za te 3-4z? kupi? na allegro 2cc (na itemy, spearsy itp.), bo z kasa w rl nie jest najgorzej, wi?c si? pytam czy op?aca si? kupi? czy raczej zbiera? samodzielnie? Chodzi mi te? z t? kas? o ?atwy i wygodny start...
Jak za 3-4 z? to sie op?aca. Zawsze te 1cc sie na cos przyda ale na spears ci nie radze tego wydawa?. Tylko na jakies dobre zborje czy co?. Nie na jakie? g****.:)

Aha na jakim swiecie chcesz grac? Ja gram na hibernie miasto venore. Fajnie by bylo jakbys sie tam wybral.:)

damas a na hibernie du?o pk? Jak nie to si? tam wybiore (bo przecierz 4lv to nie jest dorobek :p). Ale mam prosbe napisz mi tu jaki nick, miasto, lv, profesja ok? Jak wejde na maina to sie spotkamy

damas a na hibernie du?o pk? Jak nie to si? tam wybiore (bo przecierz 4lv to nie jest dorobek :p). Ale mam prosbe napisz mi tu jaki nick, miasto, lv, profesja ok? Jak wejde na maina to sie spotkamy
Niespotka?em si? z pk. Kolega pisa? ?e go zabili, ale on expi na miastach pacc a tam zawsze wi?cej. Miasto Venore po rook moj nick to Xavreni Knight (knight 16lvl) lub Conqueror of demons (paladin 10 lvl). bed? oczywi?cie wi?ksze. Podaj r?wnie? swoj nick albo poprostu sie do mnie odezwij jak bd.;)

@EDIT
Chodzi?o mi ?e za 2cc zap?ac? 3-4z? (tak jest na serwerze honera)

@EDIT2X
Sorka ale da?em cytuj a nie edytuj :P. Ok demans m?j prawdopodobny nick to Spyker (oczywi?cie pall) jak co? to si? odezwe daj mo?e swoje gg :P moje to 18537055 pisz jak co?. Temat uwa?am za zamkni?ty!

Ostatnia edycja:

@EDIT
Chodzi?o mi ?e za 2cc zap?ac? 3-4z? (tak jest na serwerze honera)
@EDIT2X
Sorka ale da?em cytuj a nie edytuj :P. Ok demans m?j prawdopodobny nick to Spyker (oczywi?cie pall) jak co? to si? odezwe daj mo?e swoje gg :P moje to 18537055 pisz jak co?. Temat uwa?am za zamkni?ty!
16095060 Spyker ok.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry