Witam!
Jest to m?j pierwszy temat a zarazem post. Dobra
przechodz? do konkret?w, wi?c tak chc? zacz?? gra? ju? w tibi? i nie wiem kogo wybra? knighta czy paladina? Od razu uprzedzam, ?e nie mam zamiaru kupowa? pacca (no mo?e po 120lv na jakie? 30dni
), wiec m?j problem tkwi w tym, ?e nie wiem kogo wybra? palka czy knighta (tak jak napisa?em wy?ej). Chodzi mi o przyjemn? gr?, poniewa? jest to moja 1 posta?(mia?em druida ale to ju? inna sprawa), to kasy do wydania mam a? 0 bo nawet nie zrobi?em postaci na rookgaardzie.
P.S. Tak wiem, wiem nie znosicie takich temat?w. U?ywa?em opcji szukaj ale tam pytali si? kogo wybrac czy palka na x lv czy knighta na x lv(wi?c nie m?j problem). Z g?ry dzi?ki!!
Jest to m?j pierwszy temat a zarazem post. Dobra
przechodz? do konkret?w, wi?c tak chc? zacz?? gra? ju? w tibi? i nie wiem kogo wybra? knighta czy paladina? Od razu uprzedzam, ?e nie mam zamiaru kupowa? pacca (no mo?e po 120lv na jakie? 30dni
), wiec m?j problem tkwi w tym, ?e nie wiem kogo wybra? palka czy knighta (tak jak napisa?em wy?ej). Chodzi mi o przyjemn? gr?, poniewa? jest to moja 1 posta?(mia?em druida ale to ju? inna sprawa), to kasy do wydania mam a? 0 bo nawet nie zrobi?em postaci na rookgaardzie.P.S. Tak wiem, wiem nie znosicie takich temat?w. U?ywa?em opcji szukaj ale tam pytali si? kogo wybrac czy palka na x lv czy knighta na x lv(wi?c nie m?j problem). Z g?ry dzi?ki!!