• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

PAOTM #22 - Wyniki!

Status
Zamknięty.

Shikate

Nie przejdziesz!
Liczba reakcji
78
No i tak oto owocna 22 edycja dobieg?a ko?ca. Oto szczeg??owa lista:
A tu temat g?osowania: Klik

Golden_Goblet.gif
Wygrywa praca nr 11 - autor [USER]Skrobacz[/USER] (10 g?os?w)
Silver_Goblet.gif
Miejsce drugie zajmuje praca nr 5 - autor [USER]Achiru[/USER] (7 g?os?w)
bronze_goblet%5B1%5D.gif
Miejsce trzecie zajmuje praca nr 4 - autor:[USER]Zepri[/USER](4 g?osy)

Nagrody:
1 miejsce: Medal PAOTM + 100 punkt?w reputacji
2 miejsce: 70 punkt?w reputacji
3 miejsce: 50 punkt?w reputacji
Uczestnicy poza podium: 10 punkt?w reputacji + 10 punkt?w za ka?dy g?os

1 [USER]Yacoob[/USER] - 2
2 [USER]Herless[/USER] - 3
3 [USER]DawToreq[/USER] - 0
4 [USER]Zepri[/USER] - 4
5 [USER]Achiru[/USER] - 7
6 [USER]Shikate[/USER] - 1
7 [USER]Hanzo[/USER] - 1
8 [USER]Matiosa[/USER] - 1
9 [USER]dami1310[/USER] - 0
10 [USER]SanninStory[/USER] - 1
11 [USER]Skrobacz[/USER] - 10

Postanowi?em, ?e wyj?tkowo w tej edycji punkty reputacja poza podium b?dzie rozdana nieco inaczej. Ot?? opr?cz 10 pkt za nades?anie prac, ka?dy g?os oddany na prac? zwi?ksza reputacj? o 10 punkt?w(zatem dla przyk?adu u?ytkownik Herless otrzyma 40 punkt?w reputacji).

Nast?pne edycje PAOTM'u, je?li wszystko si? uda, b?d? do?? ... innowacyjne. Wkr?tce si? czego? dowiecie =) (Zmiana formy PAOTM'u wynika? b?dzie z faktu, ?e ci?g?e robienie przedmiot?w stanie si? nieco nudne tym bardziej, ?e wykorzysta?em ju? wszystkie tematy uzbrojenia / broni =P)

Temat otwarty, mo?na si? wypowiada? pod warunkiem, ?e nie b?dzie ,,og?rkowych'' komentarzy.​

Odp: PAOTM #22 - Wyniki!

Jestem bardzo zaskoczony (pozytywnie) wynikami tej edycji paotmu. Przede wszystkim gratulacje nale?? si? Skrobaczowi oraz Achiru. Pami?tam pocz?tki tych dw?ch os?b i z przyjemno?ci? musz? stwierdzi?, ?e s? oni coraz lepsi w tym co robi?. Na wyr??nienie zas?uguj? r?wnie? numery 6 (zakocha?em si? w tej tarczy) i 7.

Gratuluj?, cho? stwierdzam ?e to by?? s?aba "edycja"

Shikate i Hanzo: no to nie poszaleli?cie xD

Gratuluj? Yaco :D rozwijaj si? dalej.
I brawo dla Skrobacza :)

Jestem troch? zaskoczony wynikami :) Jednak by?a to praca zrobiona i wys?ana przed "lekcj? pixelartu" tak wi?c jestem o dziwo bardziej zdzwiony.
Shikate i Hanzo, Samna ma tutaj troch? racji :P jak dla mnie, nie wbili?cie si? w temat "masywna tarcza".
Skrobacz, jak najbardziej wielkie gratulacje! Jednak jak dla mnie Twoja tarcza, te? troch? odbiega?a od tematu.

Dzi?kuj? zar?wno wszystkim uczestnikom jak i g?osuj?cym, kt?rych nie ukrywajmy by?o w tej edycji piekielnie ma?o.
Temat nast?pnej edycji wybierze zwyci?zca obecnej, lecz nie odb?dzie si? ona je?li nie zostanie nades?ane co najmniej 5 prac.

Ju? tego nie ma w temacie. Tak to jest jak si? kopiuje teksty z ostatnich edycji. Przepraszam za pomy?k?, to nie moje s?owa tylko Dzikiego... z 19 edycji xD

R?b ju? nast?pnego PAOTMa bo pewnie b?dzie trzeba wi?cej czasu niekt?rym na nexta...

Jakim cudem te g.... z numerem 11 wygra?o?????????

Status
Zamknięty.
Do góry