- Liczba reakcji
- 14
Odp: Par? ma?ych, ale wa?nych propozycji.
Chcia?bym si? jeszcze zapyta? Miki. Gdzie tu widzisz destruktywne zachowanie je?li wiesz wgl. co to jest?
Always ma racje. Banowanie Faitha i Archimonde nic nie pomo?e. Dobrze wiesz ?e maj? dowody i racje wi?c po co ci?gniesz t? k??tnie?
Skoro przekona?o Ci? 20 sekund to co powiesz na miliony godzin? Co do wyja?niania sprawy ju? by?a konferencja na temat nadu?ywania w?adzy, ale ja na niskim poziomie nie mia?em zamiaru dyskutowa? i ci?gle by?a zmiana tematu na Deeboza, a teraz uciekaj? przed tym tematem.
#topic
Wielcy kurwa VT admini znaj?cy si? na Ventrilo nawet nie potrafi? wy??czy? nagrywania w?asnego g?osu co najwy?ej tylko na kanale, ale jak nie potrafi si? ogarn?? uprawnie? os?b przesiaduj?cych na danym kanale to teraz zostanie si? zniszczonym! Nie potraficie si? przyzna? do b??d?w to b?d? t? batali? kontynuowa?, a? sko?cz? mi si? nagrania, a dobrze wiecie co m?wili?cie na Ventrilo przy mnie lub kim? innym. Nawet urywki Forum Moderatorskiego s? ;*.
PS.
Miki gadamy o Deebozie nie banuj nas plo?imy!<3. - to jest twoje w?a?nie nadu?ywanie w?adzy w sytuacjach niekorzystnych dla ciebie;(
Chcia?bym si? jeszcze zapyta? Miki. Gdzie tu widzisz destruktywne zachowanie je?li wiesz wgl. co to jest?
Always ma racje. Banowanie Faitha i Archimonde nic nie pomo?e. Dobrze wiesz ?e maj? dowody i racje wi?c po co ci?gniesz t? k??tnie?