Par? ma?ych, ale wa?nych propozycji.

Status
Zamknięty.
Odp: Par? ma?ych, ale wa?nych propozycji.

Skoro przekona?o Ci? 20 sekund to co powiesz na miliony godzin? Co do wyja?niania sprawy ju? by?a konferencja na temat nadu?ywania w?adzy, ale ja na niskim poziomie nie mia?em zamiaru dyskutowa? i ci?gle by?a zmiana tematu na Deeboza, a teraz uciekaj? przed tym tematem.
#topic
Wielcy kurwa VT admini znaj?cy si? na Ventrilo nawet nie potrafi? wy??czy? nagrywania w?asnego g?osu co najwy?ej tylko na kanale, ale jak nie potrafi si? ogarn?? uprawnie? os?b przesiaduj?cych na danym kanale to teraz zostanie si? zniszczonym! Nie potraficie si? przyzna? do b??d?w to b?d? t? batali? kontynuowa?, a? sko?cz? mi si? nagrania, a dobrze wiecie co m?wili?cie na Ventrilo przy mnie lub kim? innym. Nawet urywki Forum Moderatorskiego s? ;*.
PS.
Miki gadamy o Deebozie nie banuj nas plo?imy!<3. - to jest twoje w?a?nie nadu?ywanie w?adzy w sytuacjach niekorzystnych dla ciebie;(

Chcia?bym si? jeszcze zapyta? Miki. Gdzie tu widzisz destruktywne zachowanie je?li wiesz wgl. co to jest?
Always ma racje. Banowanie Faitha i Archimonde nic nie pomo?e. Dobrze wiesz ?e maj? dowody i racje wi?c po co ci?gniesz t? k??tnie?

Troch? zesz?o, ale przeczyta?em wszystkie nowe posty i jako, ?e na ventrilo bywam od ?wi?ta i w og?le mam ma?e poj?cia o sprawach zwi?zanych z Deebozami, Faithami i innymi to nawet nie pokusz? si? o skomentowanie. To chyba sprawa mi?dzy tymi, kt?rych to bezpo?rednio dotyczy.
Pisz? jednak w innym celu. Archimonde zak?adaj?c tutaj temat doskonale zdawa? sobie spraw?, ?e powstanie flame war, r?wnie? i ja zdawa?em sobie z tego spraw? i pisa?em wyra?nie w pierwszym po?cie, ?eby tego unika?. Ten dzia? to "propozycje zmian" i na tych propozycjach powinni?cie si? skupi?. Ka?dy kolejny offtopic b?dzie karany, obiecuj?. Oskar?ajcie si? na PW, przedstawiajcie sobie dowody na PW, mo?ecie si? tam nawet kurwa pochwali? ocenami, ale ten dzia? ma zupe?nie inny sens istnienia. Od ?alenia si? macie "odwo?ania i pytania".
Peace.
Jedn? z propozycji jest kontrola i powstrzymanie tego syfu, kt?ry jak ?e rozz?o?ci? par? os?b. ;)
Dobra poniewa? otrzymuj? wiele pr??b zuploaduje nagrania, kt?re zmieni? wasze zdanie.

#up
U?ywaj opcji edytuj.

#Topic
Doda?em ankiet?. Ankieta sk?ada si? z dw?ch punkt?w(wi?cej konkret?w nie mog?em si? doszuka? - ol?nij mnie, Archimonde). Ko?czymy spraw? z Deebozem - wyja?nicie to sobie osobi?cie na Ventrilo czy PW.

Co do pierwszego punktu. Jestem got?w usun?? "g?upi post" i "ma?owarto?ciowy post" je?eli oczywi?cie u?ytkownicy si? z tym zgodz?. To wy decydujecie. Oczywi?cie pami?tajcie o tym, ?e bez wzgl?du na wynik ankiety kadra mo?e troch? inaczej potraktowa? wasz? opini?.

Drugi punkt. Ostrze?enie "obra?anie u?ytkownik?w" wed?ug Ciebie wymaga poprawki. My?l?, ?e je?eli osoba pokrzywdzona napisze do moderatora tematycznego o pope?nieniu wykroczenia, to delikwent zostanie ukarany. To tyczy si? tylko post?w. Natomiast na Shoutboxie, Ventrilo, Eventach taka zasada nie obowi?zuje(widzimy winowajc? - ostrze?enie).

Zapraszam do wyra?ania w?asnych opinii na wy?ej wymienione tematy. Zako?czcie ten g?upi sp?r i odpowiadajcie na konkrety, u?ytkownicy ; )

A, Faith ma tyle do powiedzenia w sprawie plec?w :
komiks%20tnp3.bmp

Archi zbanowany, fajnie, mam to daleko w dupie, nawet go nie zna?em, ale fakt jest taki, ?e Miki nie mia? podstaw, aby go zbanowa?.

Nie chcia?em si? wtr?ca?, ale chyba jestem zmuszony, bo mnie to wszystko przyprawia o migren?.
Postaram si? by? neutralny w ca?ej tej wypowiedzi.

Pierwsz sprawa, miki mia? prawo zbanowa? Archi'ego (bez urazy stary) za tzw. destruktywne zachowanie. Za co konkretnie? Za podburzanie u?ytkownik?w przeciwko kadrze pod pretekstem "propozycji zmian", za zaczynanie kolejnej k??tni, za obraze u?ytkownik?w i szanta?. Nie pierwszy taki temat i pewnie nie ostatni na tym forum.

Sprawy z vt i ewentualn? korupcj? nie b?d? porusza? - nie mam o tym poj?cia, bo i nie chc? mi si? siedzie? na vt.

Faith polecia? z kresk? na nicku, bo zachowywa? si? jak idiota, napina? si?, wszczyna? niepotrzebne k??tnie i robi? wszystko, ?eby kto? mu wko?cu t? poziom? kresk? domalowa?.

Co do propozycji, nie podobaj? mi si? i nie widz? najmniejszego sensu wprowadzania ich. Lepiej mie? chyba 10 ogarni?tych ludzi na forum ni? 100 idiot?w kt?rzy s?owa "forum" dobrze napisa? nie potrafi?.

W mojej opinii temat powinien zosta? zamkni?ty, bo to istna kopalnia "kurw, chuj?w, szmat" i B?g jeden wie czego jeszcze.

P.S
Jakby kto? mia? pretensje, i oskar?a? mnie o lizanie to...
Tak, tak, li?e dupe kadrze.

Wasz kochaj?cy,
Frags!

Troch? za p??no przeczyta?em post Ivelliosa, pewnie dostane warna, trudno.

//Tak - troch? za p??no. Otrzymujesz ostrze?enie.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry