Par? Pyta?.

Status
Zamknięty.

Nevox

Advanced User
Sierpień 22, 2012
Liczba reakcji
18
Witam ;)
Mam do Was kilka pyta? zwi?zanych z ots. Mam zamiar zrobi? najlepszy ots z map? evo:D Tutaj ma?y opis serwera: http://tibia.net.pl/threads/551622-Szukam-doświadczonej-osoby-osób-do-projektu-Evo

Teraz przejd?my do sedna sprawy. Tak jak w temacie mam do Was kilka pyta?.

1. Mapka jak ju? pisa?em evo, jaki proponujecie exp stages, aby przyci?gn?? wiele os?b/tem?w ?
2. Rozwa?a?em nad tym, czy nie zrobi? Pvp enfo (exp za zabijanie graczy) czy jest to dobry pomys?, oczywi?cie exp w ograniczeniach, zale?y jaki lvl zabi?e? ?
3. My?la?em r?wnie?, nad nowymi czarami. Co 50-100 lvl ka?da profesja otrzymuj? nowy czar, Czy to jest dobry pomys? ?
4. Fragi. Rs od 50 frag?w dziennie, Black Skull od 150 frag?w dziennie. Czy to jest dobry pomys? ?
5. Nowe sety co 50-100 lvli. Oczywi?cie u Nas wszystko mo?na zdoby? z quest?w !! Czy to jest dobry pomys? ?

Na razie to by?oby to na tyle. Odpowiadajcie tak jakby?cie Wy mieli tam gra? :p
I oczywi?cie piszcie co jeszcze chcieliby?cie ujrze? na serwerze. Jakie? pytania/ sugestie kierujcie w?a?nie tutaj !

Odp: Par? Pyta?.

1. exp stage najlepiej taki aby nie by?o ze w pierwsze dwie godziny wbijesz 200 level a w nastepne dwie godziny tylko 10 leveli
2. pvp envo to dobrypomysl ;)
3. nowe czary opcjonalnie zle?y jaki exp chcesz da?.
4. wydaje mi si? ?e za du?o frag?w, kolo 20 na rs i 30 na bs
5. opcjonalnie mozesz da? zawsze to co? nowego.

nie musi by? masy event?w wystarcza te najprostsze typu zombie event, metin stone czy ctf. Administracja przede wszystkim ma by? ogarni?ta i b?dzie dobrze.

Reffresh. :lol:

1. Na pewno ma?y, nie du?y. Zobacz przyk?adowo na serwer narvii czy hexany.
2. Na serwery evo moim zdaniem dobry pomys?. Pomy?l nad rozbudowaniem tego bardziej, aby przyci?gn?? te? graczy dzi?ki temu.
3. My?l?, ?e nowy czar co jaki? poziom ?eby gracz dostawa? zale?nie od profesji pasowa?oby.
4. Zmie? bo za du?o.
5. Daj do zdobycia z quest?w, do shopa te? doda? mo?esz.

@up dzi?ki za komentarze i czekam na dalsze.

1. ja rozmy?la?em nad takim
1-10 x50
11-25 x45
26-50 x40
51-70 x38
71-100 x35
100-200 x30
201-300 x28
301-400 x25
401-500 x22
501-550 x20
551-600 x18
601-650 x15
651-700 x12
701 x10
2. To evolutions, masz woln? r?k?
3. Mog? ci podrzuci? m?j rozszerzony spellpack, bazuj?cy na formu?ach z rl tibii ale z nowymi czarami
4. Je?li to war serv to tak - musisz si? zdecydowa? czy wolisz war czy bardziej rpg, dw?ch grup graczy jednocze?nie nie przyci?gniesz
5. Sam nad tym my?la?em, jednak gracze powinni jako? zawalczy? o to a nie ?e za darmo

Mog? ci poleci? m?j datapack z porz?dnie edytowanym evo ale musia? by? go na zoptymalizowa? na swoj? wersj? bo mapa ma elementy z 8.7-9.6
evogroundground.png

Link do downloadu mog? ci wys?a? na pw jak napiszesz i obiecasz ?e nie zmarnujesz mojej pracy tworz?c kolejne marne evo jak inne

1. ja rozmy?la?em nad takim

2. To evolutions, masz woln? r?k?
3. Mog? ci podrzuci? m?j rozszerzony spellpack, bazuj?cy na formu?ach z rl tibii ale z nowymi czarami
4. Je?li to war serv to tak - musisz si? zdecydowa? czy wolisz war czy bardziej rpg, dw?ch grup graczy jednocze?nie nie przyci?gniesz
5. Sam nad tym my?la?em, jednak gracze powinni jako? zawalczy? o to a nie ?e za darmo

Mog? ci poleci? m?j datapack z porz?dnie edytowanym evo ale musia? by? go na zoptymalizowa? na swoj? wersj? bo mapa ma elementy z 8.7-9.6
evogroundground.png

Link do downloadu mog? ci wys?a? na pw jak napiszesz i obiecasz ?e nie zmarnujesz mojej pracy tworz?c kolejne marne evo jak inne

Tw?j exp stages wygl?da do?? fajnie i kto wie, mo?e z niego skorzystam.
Wiadomo?? Pw wys?ana.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry