- ElfBot Par? skrypt?w.

Status
Zamknięty.

posak5

Active User
Czerwiec 28, 2010
Liczba reakcji
6
Cze??. Je?li z?y dzia? to prosz? o przeniesienie.
Potrzebne mi par? skrypt?w i prosz? Was o pomoc.

1. Gdy m?j target wrzuci czary: utani hur, utani gran hur, utani mega hur, to automatycznie rzuce w niego parala. (id. 3165)
2. Gdy target nie jest sparali?owany to bot rzuci mu parala (id. 3165)
3. Bot atakuje automatycznie to, co zaatakuje mnie.
4. Bot zjada item o danym id do danego lvla.
5. Gdy x lvl bot wy??czy cave bota, zgubi pz i u?yje runy o danym id.
6. Gdy ja kogo? zaznacz? to osoby maj?ce mnie w aim bocie zaznacz? ten sam target. (Chodzi o to, ?ebym nie musia? najpierw uderzy? z sd. Je?li si? tak nie da, to zaznacz? po uderzeniu z runy o danym id.)

Z g?ry dzi?ki za pomoc.

Pozdrawiam. Posak

Odp: Par? skrypt?w.

Odswiezam..... :)

1. Gdy m?j target wrzuci czary: utani hur, utani gran hur, utani mega hur, to automatycznie rzuce w niego parala. (id. 3165):

Kod:
auto 10 set $targ $target.name | if [$curmsg.sender == $targ && $curmsg.content ? utani] useoncreature 3165 target

2. Gdy target nie jest sparali?owany to bot rzuci mu parala (id. 3165):

Kod:
auto 200 if [$target.speed >= 300] paralyze target

3. Bot atakuje automatycznie to, co zaatakuje mnie:

Kod:
auto 200 if [$attacker.isplayer == 1] {set $atack $attacker.name | attack $atack}

4. Bot zjada item o danym id do danego lvla:

Kod:
auto 1000 if [$level < [COLOR="#FF0000"]LEVEL+1[/COLOR]] useitem [COLOR="#008000"]ID[/COLOR]

LEVEL+1 --- je?li chcemy aby bot u?ywa? itemu do 300 lvl'u ustawiamy 301, je?li do 100 ustawiamy 101 itd.
ID --- id itemu, kt?ry ma u?ywa?

5. Gdy x lvl bot wy??czy cave bota, zgubi pz i u?yje runy o danym id:

Kod:
auto 1000 if [$level == [COLOR="#FF0000"]LEVEL[/COLOR]] {setfollowwaypoints off | ifnot $battlesign useoncreature [COLOR="#008000"]ID[/COLOR] self} end

LEVEL --- na jakim lvl'u ma wy??czy? cavebota
ID --- id runy

Nie wiedzia?em czy skrypt ma u?ywa? runy na sobie czy po prostu klika? na ni?, wi?c zrobi?em ?eby u?ywa? jej na sobie, je?li b?dzie nie tak pisz.

6. Gdy ja kogo? zaznacz? to osoby maj?ce mnie w aim bocie zaznacz? ten sam target. (Chodzi o to, ?ebym nie musia? najpierw uderzy? z sd. Je?li si? tak nie da, to zaznacz? po uderzeniu z runy o danym id.)

Nie wiem za bardzo jak to zrobi?. Wiem, ?e da si? w?a?nie z tym sd (je?li leader u?yje na kim? sd, wszyscy kt?rzy maj? ustawiony aimbot zaznacz? go).

@koszmarek nie chc? robi? tu reklamy :)

@kamild113
dzi?ki wielkie. jak b?d? na komputerze to sprawdz? to z run?. leci reput :)
w?a?nie z tym aimem to gram na ots gdzie nie ma normalnego sd tylko tzw. god sd. pokombinuje sam :)

Dzi?ki za pomoc.

Od?wie?am punkt 6 ~~~

refresh ........ :)

Mo?esz pr?bowa? na par? sposob?w. Na przyk?ad z wiadomo?ci? o targecie, tzn. na kanale gildii (lub innym) leader wysy?a wiadomo?? z nickiem targetu a wszyscy, kt?rzy maj? otwarty ten kana? pobieraj? ten nick i atakuj? go. To tylko przyk?ad. :) Mo?e on wygl?da? mniej wi?cej tak:

Dla leadera:
Kod:
auto 200 set $nam $target.name | if [$target.isplayer == 1] {guildsay '$nam' | wait 4000}

Dla pozosta?ych:
Kod:
auto 200 if [$curmsg.isguild == 1] {set $nick $curmsg.content} | {attack $nick | wait 2000}

Wszyscy musz? mie? otwarty guild channel.

hahaha comanderowanie na guild chat , zanim on zdarzy na ob napisa? to padnie

Niestety nie zab?ysn??e?, bo chodzi aby to wszystko robi?y skrypty je?li jeszcze tego nie zrozumia?e?. :) Skrypt lidera wpisuje automatycznie nick zaznaczonego targetu co 4s, a skrypty pozosta?ych pobieraj? ten nick i atakuj? go. Sami nie ingerujemy w ?aden spos?b. ;)

to by?a ironia ale oczywi?cie niekt?rzy nie wiedz? co , anyway noobom z trade przyda si?

Sprawdze jak to dzia?a jak b?d? na kompie.

Refresh...
Jest jaki? inny spos?b ?

ja mam takie skrypty gdzie piszesz !attack nick i attakuje ale to nie za darmo ;>

Je?li by? chcia? taki skrypt, to mog? Ci go zrobi?.

PS: Nie lubi? takiego wyzysku, za co? tak ?atwego :x

@up.
Je?li mo?esz to bym prosi?. Mog? Ci poda? gg lub tu na prw :)

Prosz? bardzo oto skrypt:

Kod:
auto 200 listas '!atak' | set $lider [$curmsg.sender] | if [$isleader.'$lider' && $curmsg.content ? '!atak'] {set $nick [$cutstr.'$curmsg.content'.7] | attack $nick} | if [$isleader.'$lider' && $curmsg.content == '!atak stop'] stopattack

Aby skrypt zadzia?a? ka?dy musi wpisa? swojego lidera (lub lider?w po przecinku) w Aimbocie. Lider wystarczy, ?e wpisze !atak nick wszyscy, kt?rzy maj? w??czony skrypt oraz ustawionego go jako lidera w aimbocie zaatakuj? dany target. Aby wszyscy przestali atakowa? wystarczy wpisa? !atak stop :)

Lider nie musi mie? ?adnego skryptu!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry