What's new

Parali? senny!

Status
Not open for further replies.

Dacomos

Retarded Alpaka
Reaction score
66
Odp: Parali? senny!

ec9a24cf1767e1e56ae94bad82277709.jpg

Mi?ych dozna? podczas najbli?szego parali?u sennego ?yczy Dacomos.​

(do mod?w - pic related xD)

Parabols

Banned
Reaction score
11

Fajny temat. Jak by?em ma?y miewa?em co? podobnego do tego parali?u sennego, budzi?em si? po 12 w nocy i widzia?em jakby spada?a na mnie wielka kula, kt?ra z sekundy na sekund? si? powi?ksza?a, zaczyna?em p?aka?, bo tylko tyle mog?em zrobi?. P?acz budzi? moich rodzic?w, nie wiedzieli co robi?, opowiedzieli o wszystkim mojemu chrzestnemu, a on stwierdzi?, ?e potrzebna mi jaka? pomoc duchowa bodaj?e xD
By?o to szmat czasu temu i nie pami?tam, co by?o dalej i nawet nie chc? znowu miewa? tych parali??w sennych, to m?cz?ce i ostro dzia?a na psychik? cz?owieka.

xdanio7x

Advanced User
Reaction score
14

Ja spotka?em si? z takim czym?, ?e gdy si? obudzi?em nie mog?em si? ruszy?. Wszystko mnie bola?o i czu?em jakby mnie co? w brzuch mocno pchn??o. Trwa?o to jaki? czas. Gdy chcia?em si? z?apa? za obola?y brzuch to r?ce po prostu odm?wi?y mi pos?usze?stwa i le?a?em tak nieruchomo.

siniok93

Advanced User
Reaction score
47

Mia?em co? takiego kilka razy gdy zasypia?em i my?la?em o czym? ca?y czas nagle pojawi? mi si? szary obraz i uczucie parali?u ca?ego cia?a m?j brat by? akurat na kompie i s?ysza?em normalnie stukanie klawiszy gdy pisa?. Poczu?em ucisk na klatce piersiowej i widzia?em jak?? zjaw? pr?bowa?em wo?a? brata rusza? si? lecz nie mog?em wyda? ani jednego d?wi?ku ani poruszy? w ko?cu wpad?em na pomys? ?eby zrobi? nagle szybki ruch w bok i wtedy si? obudzi?em si?. Ta metoda zawsze mi pomaga i polecam t? metod?.

Etyl

User
Reaction score
0

Dok?adnie dwa razy to mia?em. Jak mia?em pierwszy raz to nie?le si? strachu najad?em. Jeszcze przed za?ni?ciem poczu?em ochot? ?eby si? napi?, podnios?em si? na ?okcie i dosta?em parali?u. Oparty na ?okciach nie mog?em si? ruszy? i s?ysza?em g?osy ludzi, wiele nak?adaj?cych si? na siebie szept?w, widzia?em ciemno??, nagle pojawi?a si? zielona twarz, kt?ra szybko si? zbli?a?a. Trwa?o to mo?e z 5 minut. Podczas drugiego parali?u s?ysza?em miauczenie kot?w :lol: Ale wtedy ju? wiedzia?em co i jak, szybko ogarn??em ?e to tylko parali? i nawet si? zbytnio nie przestraszy?em. Mimo to parali? senny jednak nadal by? niezbyt przyjemnym do?wiadczeniem.

Status
Not open for further replies.